Yok kardeşim yabancılardan çok Türkler küfür ediyor durduk yere. 10 tane arıza çıktıysa 8'i Türk. Bu arada nick konusunu ben de düşündüm, değiştireyim olmazsa.. |
Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU] (613. sayfa)
-
-
Muteleyip geçin hocam
Aslında oyun en güzel 5 kişi tanıdık girmeyle oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle öyle mute yapıyorum direk hiç cevap bile vermiyorum.
Çevremde oynayan olsa tanıdıklarla girmek isterimde. Benden başka herkesin tek eğlencesi içki-sigara :)
-
Geçenlerde hile geldi karşıma pubg de nasıl e q ile peek lersin aynı öle köşelerden peekliyor.
Ha birde 5 kişi awp aldık 5 şarjör boşalttık ölümsüzlük var uğraşmayın diyor.
-
Facebook'ta cs go Türkiye grubu var ordan kendinize ekip bulabilirsiniz
Maç oynarken karşıma gelenler bunlar 1 ay ıçınde toplasan 10 maç yoktur yaptığım
-
baya şanssızlıkmış. hesap prime mı? biz hep 5 tanıdık giriyoruz. bunlara nazaran daha temiz maçlar geliyor genelde.
-
Konuşma tarzından anlarlar. O kadar çok türkle oynadıktan sonra bir yabancı türk ingilizcesini anlar, türk de türk ingilizcesini
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rütbe kasmıyorum o yüzden banlanmaları yettı bana ama boşuna vaktımı çaldılar ona yanıyorum.Maç ıptal olunca aldığım experıence puanlarıda gıttı
-
ne ölümsüzlüğü ya bide bumu çıktı
-
quote:
Orijinalden alıntı: uayyildiz35ne ölümsüzlüğü ya bide bumu çıktı
Aslında adam oyun içinde kendi yerini değiştiriyor ama sen adamı goruyorsun sıkıyorsun mermı adamın içinden boşa gidiyor adamı vuramıyorsun misal adama ates ediyorum mermi işlemiyor ama sağ tarafına 10cm bos duvara sıkınca adamı vuruyorum böle bir hilede var haberin olsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: clarq26Aslında adam oyun içinde kendi yerini değiştiriyor ama sen adamı goruyorsun sıkıyorsun mermı adamın içinden boşa gidiyor adamı vuramıyorsun misal adama ates ediyorum mermi işlemiyor ama sağ tarafına 10cm bos duvara sıkınca adamı vuruyorum böle bir hilede var haberin olsun.
Alıntıları Gösteroha ya daha neler görecez anasını satayım. şu an maçtayım karşıda bi hile var. düşün yani burada sana mesaj yazıyorum öyle bıktırdı :))
-
quote:
Orijinalden alıntı: uayyildiz35oha ya daha neler görecez anasını satayım. şu an maçtayım karşıda bi hile var. düşün yani burada sana mesaj yazıyorum öyle bıktırdı :))
Alıntıları Gösterbende saldım hocam artık cs girceğim vakti netflix degerlendiriyorum hiç yoktan keyif alıyorum
-
2 oyun art arda farklı gruplarla karşı takım komple mevlana diye tabir edilen hileden geldi yazıklar olsun Valve.
-
bi çözüm şart ara ara banlama furyası oluyor ondan sonra sus pus
-
mm girdim bugün supreme rank. Takımda dört mevlana karşı takımdada dört mevlana. Ben ve karşı takımdan diğer arkadaş izledik durduk bunları sadece
-
Seçkin maçta mı geliyor bu mevlanalar
quote:
Orijinalden alıntı: OptimizedSettings
Seçkin maçta mı geliyor bu mevlanalarAynen. Dört mevlana vardı takımda karşıda aynı dört mevlana. Karşıdan normal bir oyuncu ve ben izledik bunları sadece
-
seçkin olmanın cazibesi olduğunu düşünen var mı hala ya ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: uayyildiz35seçkin olmanın cazibesi olduğunu düşünen var mı hala ya ?
Hileciler onunda bir yolunu bulmuştur zaten kolayca yapıyorlardır. Bu arada az önce overwatch izledim adamda karambit safari ağı var mevlana açmış Ya hesap hacklendi yada kafayı yedi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X