Bildirim
Counter Strike Kolbastı :D:D
Stanley Trigger Action Termos Bardak, 0.47 lt : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B08THQ7LZC?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
yazmak isterdim ama face hesabım yok izleyemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::KR@L::: -- 6 Nisan 2009; 14:42:45 > -
Hehe güzel daha önce de izlemiştim , dün Çok Güzel Hareketler Bunlar programında da onunla ilgili bir skeç vardı çok komikti -
quote:
Orjinalden alıntı: :::KR@L:::
yazmak isterdim ama face hesabım yok izleyemiyorum
http://facebook-video-6.vo.llnwd.net/video-ll-sf2p/v2686/143/119/1123166282523_48817.mp4
-
Bu Facebook, FaceTube gibi bir şey oldu. -
quote:
Orjinalden alıntı: Gny*
Bu Facebook, FaceTube gibi bir şey oldu.
Başka ne olması bekleniyoki hocam gothiclerden geçilmez oldu -
Güzelmiş -
quote:
Orjinalden alıntı: DeathWall
quote:
Orjinalden alıntı: Gny*
Bu Facebook, FaceTube gibi bir şey oldu.
Başka ne olması bekleniyoki hocam gothiclerden geçilmez oldu
Gothic mi Emo mu? Bizim burdaki yerli amatör gruplardan biri kendi grubunu kurmuş. Grup sayfasında yazanlara göre bunlar Metallica, Anathema, Cradle Of Filth falan çalıyorlarmış, yani görünürde bir Rock Metal ve Gothic havası içindeler ortaya karışık. Ama üyelerin hepsi de mi Emo olur? Yeminle Gölcükte bu kadar çok emo barındığını bilmiyordum.
-
heheheheeh -
Çok Güzelmiş -
az facedeki yorumlara bak ya bu veletler yüzünden cs yi bıraktım işte oysaki ne kdr umut vaadeden bi yetenektim -
Allah akıl fikir versn diyorum ve ekliyorum 10 numara 5 yıldız bişy olmuş -
Güzel olmuş -
battlefield de yapıyorduk daha hızlı ve güzel oluyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X