4 Arkadaş aynı modemi kullanıyoruz bu şekilde evden wifi ile caunter strike oynamamız mümkün mü. Ayarlarını nasıl yaparız bilen birisi baştan itibaren anlatabilirse daha sonrakilerede çok yardımcı olacaktır Tşkler şimdiden
Şimdi csyi aç new game yap console bot_kick yaz enterla sonra arkadaşların find serverse bassın LAN a bassın ordan seninkini bulun girin işte :)
karadeş bilgisayarda dosya paylaşımı yapılıyor iş grubu da aynı ama oyuna geldiğinde kimse kimseyi göremiyor antivirüs prog. da kapalı ne iş anlayamadım
evet dosya paylaşımı yapabiliyoruz klasörleri de paylaşıma açtık hatta herkes birbirinden müzik kapma yarışında ama gel ki bir türlü oyun yapamıyoruz yardımcı olabilecek kimse yokmu sesimi duyan var mıııııı
güvenlik duvarını da kapat bakalım belki ondandır
kapalı ama hala oyun da birbirimizi göremiyoruz
Bu tür probleme genelde yanlış IP atanması ve Windows Güvenlik Duvarı neden olur bütün pclerde Windows Güvenlik Duvarını Kapatın modemin Firewallıda sebep olabilir her pc`deki C-S`ye V23 kurulmuş olsun bu arada
quote:
Orijinalden alıntı: FATAL1TY`
Bu tür probleme genelde yanlış IP atanması ve Windows Güvenlik Duvarı neden olur bütün pclerde Windows Güvenlik Duvarını Kapatın modemin Firewallıda sebep olabilir her pc`deki C-S`ye V23 kurulmuş olsun bu arada
nasıl IP atanır?
Kardesim Yerel Ağ Bağlantısı ayarlarından TCP/ IP ayarlarından resmini attığım yerde ayar yapman lazım
nasıl IP atanır?
Kardesim Yerel Ağ Bağlantısı ayarlarından TCP/ IP ayarlarından resmini attığım yerde ayar yapman lazım
çok tşk ler verdiğin bilgiler için IP no verirken bilgisayarlara neye göre vericem bu neye göre değişir?
aynı çalışma gurubu aynı modem farklı IP adresi olmasına rağmen bende bir türlü giremedim 2 kişi aynı anda oynayamıyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: wildermess
aynı çalışma gurubu aynı modem farklı IP adresi olmasına rağmen bende bir türlü giremedim 2 kişi aynı anda oynayamıyoruz
İki oyunda aynımı C-S 1.6 V7 + V23 Patch ?
Hey gidi günler
quote:
Orijinalden alıntı: FATAL1TY`
quote:
Orijinalden alıntı: wildermess
İki oyunda aynımı C-S 1.6 V7 + V23 Patch ?
2 bilgisayardada Cs 1.6 2011 Güncel + pach v32 entegreli +botlu oyun mevcut