Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba benim bir konuda yardımınıza ihtiyacım var sizin bir çözüm önerebilceğinizi düşündüm. Şimdi sorunuma gelelim benim 1 adet unix hostum ve 1 adette domainim var ben bu hosta cs 1.6 server kurmak istiyorum cs ye girerkende cs.domain olarak girilecek internette çok aradım ama bulamadım eğer bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden Teşekkürler
Arkadaşlar kocaman forumda bilgisi olan biri bile yokmu
hostingden server kurma hayalini bırakman için belkide kimse cevap vermiyordur. Hostingden server kurulumu olabileceğini düşünüyormusun. çekirdekten üzüm elde edilmesi gii birşey düşünüyorsun mantıklı düşünüp araştıralım danışmadan önce.
Çekirdekten üzüm büyüyünce olurda. Hostdan sunucu olmaz :)))
Çekirdeği ekersin büyüyünce meyve vermeye başlar.
Ama hostingi ne kadar büyütürsen büyüt yetkileri sınırlıdır.
Yani kısacası None :)))
Sunucu merakın varsa Vps al bir tane uğraş dur, kur, boz, format at vs.vs.
Saygılar.
Neden olmaz? İkisinde de Microsoft veya Linux server kurulu olmuyor mu? Yeterli alan ve bant genişliği olduğu sürece bize sadece server dosyalarını aktarmak kalır bence
Ftp den .exe dosyasını çalıştırmayı nasıl düşünebilirsiniz.Eğer böyle birşey mümkün olsaydı ayakda server kalmazdı sanırım herkes kötü amaçlarla kullanırdı , ayrı bir hizmetdir oyun server satışı ve kurulumu
Linux da root hakları gerekiyor sanırsam oyun serverları için.
Evet bir oyun serveri kurmaniz icin oncelikle linux un eksiklerini istedigi bazi library leri yukluyoruz. Sonra root yetkisi ile olaya basliyor ve bitiriyoruz. Ve serverlar root dan calistiriyliyor.
Hosting den kesinlikle calistiramazsiniz. Yetki duzenlemesi gerekir.
oyun serverı kurmanız ıcın normal pc gerekli.Tabi içinde Linux kurman gerekli Windows larda sonuç alamassın.1 yıldır bu hizmeti veriyorum ve cs1. diye girmeleri ise domain ine subdomain ekleyerek bir dns record yaparak olan şey. yani 1.1.1.1 ip adresini cs1.abc.com yapıyorsun.
tşk.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme