|
Bildirim
Bunlar Kovide inanmıyorlar ben de bunlar da akıl olduğuna inanmıyorum.
Bir de "benim bedenim benim kararım" yazmışlar.Ulan beden senin olsa ne olur sen aklını kullanamazken ! |
Hayır mitingde her kesimden insan vardı siyasi bayraklar yasaktı ama senin gibi partizanlar sorgulamaktan yoksun oluyor ve güdülmeye elverişli oluyor. ![]() |
Şu mitinge katılanların %90'ı, düzenleyenlerin ise tamamı malum zihniyette. Aksini iddia eden fedöcüdür
|
Her kesimden vatandaşın katılmasına rağmen,özellikle kapalı vatandaşların fotoğraflarının konulması, bakın bunlar işte gerici, gerici oldukları için de aşı karşıtı. algısı oluşturulmaya çalışılması... çok karakterisizsiniz.
|
Miting ismine bak "Büyük Uyanış" mış.Artık bu tür isimlerden kelimelerden nefret ediyorum. Dirilişmiş,uyanışmış...Bu tür kelimeler iyice ayağa düştü.Böyle olmaması lazımdı.Bunlar küçük beyinleri ile kendini haklı zanneden malum kesim zaten |
Aşı karşıtları için neden malum kesim dediğini anlamadım, çarşaflı veya türbanlılar da var diye mi? Ama seküler kesim de var? Kastın akp'liler ise en baştan CB ve tüm bakanları aşı olan ve toplumun ısrarla aşı olmalarını isteyen kişiler. Hem dediğin gibi olsa zaten bu mitingin İzmir'de değil de Rize veya Kayseri'de filan olması gerekirdi orada böyle bir şey yok? Forumda aşı karşıtı 24 saat yazan yazarlar var, hepsi mesaj geçmişlerinde tam bir muhalif. Forumdaki aşı karşıtlarına bu güne kadar malum kesim diye hitap etmemiş yazarın hezeyanı.
|
Tebrik ediyorum, keşke imkanım olsaydı ben de katılabilseydim.
Aşılananlardaki asabiyeti anlamak güç. Kardeşim koruyor diye olmadın mı ? Ne mutlu sana o zaman ![]() Başkasının aşı olup olmaması seni ne ilgilendiriyor ? |
Bu haklı mitinge ve bu mitinge katılan duyarlı insanlara laf söyleyenlere acıyorum. Çünkü doldurulmuş beyinleriyle, aklını kullanan insanlara hakaret edip batılı savunanlara ancak acınır. Cehalet öğrenmekle aşılır. Cahil zaten her şeyi biliyordur. Cehaletinin farkında olmak, cahillikten kurtulmanın başlangıcıdır.
|
Tiplere bak.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE7A5AE6 -- 18 Ekim 2021; 0:22:47 > |
|
Miting ismine bak "Büyük Uyanış" mış.Artık bu tür isimlerden kelimelerden nefret ediyorum. Dirilişmiş,uyanışmış...Bu tür kelimeler iyice ayağa düştü.Böyle olmaması lazımdı.Bunlar küçük beyinleri ile kendini haklı zanneden malum kesim zaten < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hayır mitingde her kesimden insan vardı siyasi bayraklar yasaktı ama senin gibi partizanlar sorgulamaktan yoksun oluyor ve güdülmeye elverişli oluyor. ![]() |
|
|