Şimdi Ara

COWON A3 60 GB İNCELEMESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
12.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu tvden kayıt için--- scart soketler satılıo hem output hem input ozelligi olan.. 1milyon yada iki milyon anahtarlı.. benim tvdede sadece scart cıkışı war ama bu dedigim soket ile out yaptıgım zaman archos ile kayıt yapabilioum, inputtada tvde izleme ozelligi kazanıoum. deneyiin derim..

bide ciddi anlamda merak ettim arkadaşa sırf mkv ozelliginden dolayı a3 almayı planlıyorduk takılma olayını acıklayabilcek olan varmı?

firmwarele falan cozuluyormu sorun ? yoksa ileride çözülür insallah diyemi bekleniyor?
  • mkv deneyemedim hala çünkü boyutları çok yüksek.ama sana şunu söyliyeyim zaten yüksek çözünürlüklü avi bir dosya oynatınca buna gerek olmadığını göreceksin:)

ha bir de şeyi soracağım.Benim tv m de de çıkış var mıdır yoksa bu sadece scart giriş midir?scart girişyse ben de o dediğin şeyden alıp tvmden(uydudan değil!!) kayıt yapabilir miyim ve o alet nerden bulunur??
  • yüksek çözünürlüklü aviyle mkv karşılaştırılamaz en yakın zamanda indirmeni tawsiye ederim.özelden msgda atmıştım sana.. aviler 700mbyte civarında olurken mkv filmler filmine gore ortalama 1,5gbyte olmakta. arada müthiş görüntü farkı var. o yüsden soruyorum bende mkv takılıp takılmadıgını.

tvnin arkasında bulunan scart girişine aşagıda resimde olan soketi takıoum. bende bi problem olmuyor. dene istersen.. yazıcıoglu tarzı elektrikcilerde tv tamircilerinde bulabilirsin.
     COWON A3 60 GB İNCELEMESİ
  • ben denedim keinlikle simdilik izlenmeyecek durumda. orjinal firmware ile zaten hic acmiyor beta firmware ile takilmalar oluyorki izlenecek gibi degil ama benim inancim beta normal asamaya geldiginde bu sorun ortadan kalkacak yani sadece zaman sorunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuct up kid

ha bir de şeyi soracağım.Benim tv m de de çıkış var mıdır yoksa bu sadece scart giriş midir?scart girişyse ben de o dediğin şeyden alıp tvmden(uydudan değil!!) kayıt yapabilir miyim ve o alet nerden bulunur??

ben teknosa dan satın almıştım oradan kesinlikle bulabilirsin başka yer bilmiyorum televizyonda scart girişi olması yeterli kutunun içinde 3 renkli kablo çıkıyor olması lazım alacağın parçada 1 ucu skart diğer ucu bu 3 renkli kabloya uygun olan bir parça tek farkı üstünde düğme var bu düğme sayesinde istersen görüntü alırsın tv den bu sayede kayıt yaparsın istersende görüntü verirsin tv ye
  • quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

quote:

Orjinalden alıntı: fuct up kid

ben teknosa dan satın almıştım oradan kesinlikle bulabilirsin başka yer bilmiyorum televizyonda scart girişi olması yeterli kutunun içinde 3 renkli kablo çıkıyor olması lazım alacağın parçada 1 ucu skart diğer ucu bu 3 renkli kabloya uygun olan bir parça tek farkı üstünde düğme var bu düğme sayesinde istersen görüntü alırsın tv den bu sayede kayıt yaparsın istersende görüntü verirsin tv ye

dediğiniz parçayı hatırladım şimdi=)bizde de vardı ama acaba nerde bulursam deniyim en kısa sürede onu ya.çünkü uydu yok bizde başka türlü kayıt olayı yalan oluyodu bende:)

• A3 ü olan arkadaşlardan güzel bir taşıma çantası bulan var mı hiç acaba??
  • Arkadaşım hayırlı olsun güle güle kullan. Cihaz gerçekten güzel ama kılıfının yanında verilmemesi kötü. Ben de birşey soracağım. Altyazı da font değiştirme varmı yoksa hepsi standart fontta mı görünüyor. Birde bendeki a2 mp4 göstermiyor a3 gösteriyormu.
  • quote:

dediğiniz parçayı hatırladım şimdi=)bizde de vardı ama acaba nerde bulursam deniyim en kısa sürede onu ya.çünkü uydu yok bizde başka türlü kayıt olayı yalan oluyodu bende:)

hatırlayabilmen normal koskoca resmini koyduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewr -- 12 Mart 2008; 0:57:57 >
  • slmlar.bende a3 aldım yakın bir zamanda ve 1.18a beta firmware i yaptım.yalnız bazen videoyu açamadığı zaman kendiliğinden kapanıyor.cihazda cowon reklamları bölümünde transformation diye bir video vardı onu açmaya çalıştığımda oldu. acaba yeni firmware den olabilir mi?aynı hataya rastlayan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanizm1 -- 13 Mart 2008; 22:38:11 >
  • 2 yıldır A2 kullanıyorum.A2'de mp4 codec leri desteklemiyor.Convert edip seyretmeni önerebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mceliker

Arkadaşım hayırlı olsun güle güle kullan. Cihaz gerçekten güzel ama kılıfının yanında verilmemesi kötü. Ben de birşey soracağım. Altyazı da font değiştirme varmı yoksa hepsi standart fontta mı görünüyor. Birde bendeki a2 mp4 göstermiyor a3 gösteriyormu.

font,boyut,renk değiştirme var.ayrıca senkronizayon sorununu bile gidermek için bir seçenek var=)
    mp4 ve bilimum codecleri destekliyor=)
  • Güle güle kullanın güzel inceleme olmuş...
  •  COWON A3 60 GB İNCELEMESİ

COWON A2 30 GB modelinin D&R mağazasındaki garantili satış fiyatı...
    Bu Türkiye adamın anasını ağlatır ya..
    Ben COWOWN A3 60 GB'ı 500 liraya aldım netten.
  • Güzel inceleme olmuş, teşekkürler.
    Sonunda karar verebilmişsin ne güzel , Babaya selamlar, saygılar

Düzenleme: Ben TR garantili 590-600 Ytl gibi bir fiyata almıştım A2 'yi. Ucuz olduğu yerler var hala, 750 civarında olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperturgay -- 26 Mart 2008; 9:48:51 >
  • arkadaşlar ben yeni cowon a3 aldım bir sıkıntım var.video oynatırken kesik kesik oynatıyor.ve bazı formatları oynamatamadım mesela avı formatı .bunun bir çözümü varmı.işin kötüsü wmv larda da oluyor bu hata.firmware dediğiniz cd nin içindeki ise onuda yükledim .sonuç aynı.. yardımcı olursanız memenun olurum..
  • alper abi teşekkürler vala sonunda ilk fırsatta alabildim=)

omrfrkerl bazı formatlarda takılıyor evet cowonglobal.com dan firmware i indirirsen düzenlenmiş bu sorun.daha da olmazsa pocket divx encoder diye bi program var onu indir.home cinema seçeneğiyle convert et videolarını hiç bir problşem yaşamazsın.
  • cok güzel cihaz inceleme icin teşekürler
  • bendeki mkv dosyalarında çift dil özelliği var acaba a3 de bunu oynatabilmem yanında dil seçiminide yapabiliyormuyum şu an bende a2 var ve tek memnun olmadığım olay o
  • fuct up kid yardımların için çok teşekkür ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.