yok öyle bir şey hiç kullanmadım allah da kullandırtmasın ya tam olarak nasıl bir arızan var onu da anlamadm:S bu arada gece koydum senin için açtım bilgisayrı aklımdaydı dün=)
arızası açılırken cowon logosu geldikten sonra cihazın ufak bir resmi çıkıyor alt köşesindede ufakbir kırmızı çarpı işareti çıkıyor.birde sen sistem dosyalarının hepsini gönderdinmi bana belki ondan düzelmiyo olabilir.ya iyicene kafam bozulmaya başladı servisi felanda yok buralarda.
cowongloabal.com dan live chat var orda sor istiyorsan ingilizcen iyiyse?
Alete fat32 şeklinde format at, eğer comp aleti görüyorsa. Sonra firmware dosyasını gereken yere at( q5te roota atıyoruz mesela), sonra aç kapa olması lazım aslında.
quote:
Orjinalden alıntı: omrfrkerl
arızası açılırken cowon logosu geldikten sonra cihazın ufak bir resmi çıkıyor alt köşesindede ufakbir kırmızı çarpı işareti çıkıyor.birde sen sistem dosyalarının hepsini gönderdinmi bana belki ondan düzelmiyo olabilir.ya iyicene kafam bozulmaya başladı servisi felanda yok buralarda.
ilk sayfada a2 nin fiyatını gösterdim sana d&r da satılıyor 969 liraya. darty de a2 989 lira. düşünün panatel a3 getirse kaça satar. bence şöyle olur fiyatı gelirse 60gb=>1400 ytl 30 gb=>1200 ytl
yüzbaşı196 fat32 şeklinde format atmayı beceremedim.bu konuda yardım edersen çok iyi olur.
A3 VE A2 HAKKINDA YORUM YAPAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER.BEN BU cİHAZLARI İLGİLENEN ARKADAŞLAR OLURSA 8-10 TESLİM SÜRESİYLE GETİRTİYORUM. FİYATLAR: A3 30GB =550 YTL A3 60 GB :640 YTL (SIFIR) A2 30 GB:480 YTL. TEŞEKKÜRLER...
peki a2 ile a3 ü takaslarmısın fiyat farkı ödesem
quote:
Orjinalden alıntı: omrfrkerl
yüzbaşı196 fat32 şeklinde format atmayı beceremedim.bu konuda yardım edersen çok iyi olur.
cowonglobal.com dan supports download kısmından indirebilirsin fat 32 format programı 1 mb mı ne..
fat 32 format programını indirdim.programı kullanmayı beceremedim.üstüne tıklıyorum içi siyah bir pencere gelip saniyede kayboluyor.velhasıl çözemedim programı.nasıl kullanıldığını tarif edersen sevinirim.
birde cihazın içindeki document dosyasının içindekileri yada klasör halinde gönderebilirmisiniz. yardımlarınız ve paylaşımlarınız için tüm arkadaşlara tşk ediyorum.
Arkadaşlar benim cowon a2 sanırım bozuldu,nasıl format atarım
abi cowonglobal.com da supports download bölümünde fat32 format programı var indir onu.
İnceleme için tesekkürler
Paylaşım için teşekkürler...
ben teşekkür ederim=) ya başka a3 alan yok mu ??
Benim 15 gün sonra kısmetse abd den arkadaş gelecek, 300 dolara 30gb lik olan versiyonu sipariş edecek... Gelince sana epey danışacak konu olacak sanırım...