Şimdi Ara

COWON A3 60 GB İNCELEMESİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
12.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende cihazıma bugün kavuştum. yazılım güncellemesini yaptım. bir sorum var. altyazılarda türkçe karakter problemi yaşıyorum. acaba çözümü varmı?? teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuct up kid

omrfrkerl en kisa zamnda dosyalari atmaya calisacagm da onla da alakali degil galiba sorununn.

kardeş noldu ya dosyaları atmadın!..birde benim aldığım yerde arıza çıktı.gg'den almıştım adam yamuk çıktı,ne adres veriyo ne telefon veriyo kargo şubesine gönder diyo bende güvenmedim.dolayısıyla garantisindende yararlanamıyorum.hayırlısı diyorum...
  • Bu Ürünü Bende Almayı Düşünüyorum Acaba Y.dışı Fiyatları Nedir Bilginiz Varmı.Belçika Hollanda Almanya Gibi Yerlerden Filan Getirme İmkanım Var
  • quote:

cowongloabal.com dan live chat var orda sor istiyorsan ingilizcen iyiyse?

ben bu live chat ı bulamadım nerde tarif edermisin..
  • arkadaşlar cihazdaki document dosyasını bana yollaya bilirmisiniz..şimdiden tşk. ediyorum.
  • Merhaba arkadaşlar cowon a3 üm bozuldu sanırım. bundan bir hafta önce usb bağlantısı yaptım. sonra aleti usb de unuttum. uyuyup kalmışım. kalkıp baktığımda beyaz bi ekran gördüm. sonra pilin bittiğini gördüm. şarja taktığımda şarj oluyor fakat sadece beyaz ekran geliyor. aletin içinde bulunan hdd sesi gelmiyor artık. aletin pilini çıkarıp takmak istiyorum fakat vidalarını nasıl çıkaracağımı bi türlü anlamadım. sanırım arkasındaki dört plastik maddenin altında vidalar var. fakat o plastikleri çıkaramıyorum. acaba vida yok mu diyede düşündüm. kenarlarından açmaya çalıştım ama olmadı. tek istediğim şey pili çıkarıp takmak. belki düzelir diye düşünüyorum. usb ye bağladığımda bilgisayarım görmüyor. zaten görmesi için cowon a3 ün ekranında bir şeyler olmalı. usb connected yazısı falan hiç bir şey yok ekranda sadece beyaz ekran. lütfen yardımcı olur musunuz? teşekkürler.

Bu arada reset düğmesine bastım alet kapandı. power tuşuna bastığımda beyaz ekran geri geldi. bunun dışında normalde aleti zorla kapatmak için power düğmesine basılı tuttuğumuzda kapanması gerekirken kapanmıyor. sadece reset ile kapatabiliyorum. başka bir yol var mı? ben deneyimli bir cowon a2 kullanıcısıyım. a3 ü yeni aldım ve böyle bir şey geldi başıma. şimdiden teşekkürler saygılar...!

• pili çıkardım power tuşuna bi kaç saniye basılı tuttum ve pili tekrar taktım oldu bilginize...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: arranger

pili çıkardım power tuşuna bi kaç saniye basılı tuttum ve pili tekrar taktım oldu bilginize...!

Sevindim.Geçmiş olsun
  • Güzel aletmiş gerçekten .mkv desteğini görünce çok şaşırdım fakat takıldığını okuyunca bir player olamayacağını anladım çünkü piyasda mkv player bulunmamakta oyüzden şöyle 1280*720 6000mbps'ye sahip bir videoyu oynatsaydı yemez içmez alırdım bu aleti.
  • arkadaşım inceleme çoook güzel ... okadar şey varki incelemede kafam bile karıştı... .... bak bu ürünü öyle canım çekiyodiki bide üstüne sen böyle resimli mesimli incelemede ağzım sulandı.... bu ürün ipod touch tan çok daha güzel geliyo gözüme ve çok daha fazla bende olmasını istiyorum touch a göre ... çok şirin bi alet yaf

• touch werilen parayı haketmiyor kesinlikle..
  • Ben de ürün çıkmadan 1 yıl öncesinden kesin alırım diye düşünürken mkv formatını akıcı biçimde oynatamaması yüzünden vazgectim, hâla halledemediler mi o sorunu acep ???
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: maxel25

Teşekkürler inceleme için.
    Cihazın USB host özelliği mevcut.
    Peki USB 2.0 la çalışan 320 GB WD taşınabilir harddiskimin içindeki 700 MB lık avileri izleyebilirmiyim

bide 2 hem a3 hemde d2 kullanan warsa ses kalitesi olarak hangisi daha iyi acaba (ses yüksekliği değil kalitesi)

tşk

izleyebilirsin elbette=)

omrfrkerl en kisa zamnda dosyalari atmaya calisacagm da onla da alakali degil galiba sorununn.

teşekkür ederim yanıt için (yalnız hala kafamda soru işareti var. çünkü söylediğim taşınabilir harddisk tamamen usb den besleniyor. Cowon usb hostu harddiski besleyebilecek mi?)

bir sorum daha olacak

batarya ömür pek tatmin edici değil sanırım...
    merak ettiğim yedek batarya kullanma şansımız varmı?? yokgibi gözüküyor (bunun için cihazın açılması gerekiyor heralde)
    veya batarya zamanla ölürse ne yapacaz??? değitirilebilir birşeymi bulabilirmiyiz???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxel25 -- 16 Ekim 2008; 0:41:48 >

• su mkv problemi geçtimi arkadaşlar?
  • Valla bu MKV sorunu çözülecek gibi görünmüyor. Araştırdığım kadarıyla, 720P çözünürlükteki MKV'ler H264 codec ile High, Medium ve Baseline Profile olarak 3 şekilde encode ediliyor. Ve, torrent'lerde falan 720p olarak indirebildiğimiz dosyalar çok yüksek oranda 'High Profile' olarak encode edilmiş ve maalesef bu MKV sorunu denen sorun bu high profile larda oluyor. Bu dosyaları izlenemeyecek kadar yavaş oynatıyor A3.. Muhtemelen, işlemci gücü yetmiyor ve bu sorun da firmware update ile çözülecek bir sorun değil. Bu olay olsa gerçekten component'ten HD TV'ye çıkış alan benim gibiler için büyük bir nimet olurdu ama olacak gibi görünmüyor.. İnsanların körü körüne savunmaları, aldıkları mala laf söyletmemeleri yüzünden çoğumuz bu tür bilgilere ulaşamıyoruz ve aldıktan sonra benim gibi hayal kırıklığına uğruyoruz. Almayı düşünenler için bunları yazmak istedim.
    Ayrıca, A3'ün joystick'i gerçekten felaket. Bir türlü istediğin şeyi tutturamıyorsun falan.. Sinir bozuyor.
    Bir mp3 çalar olarak da kullanırım diyenler bunu pek düşünmesinler. Hem cihaz büyük ve ağır, hem de navigasyon, playlist vs konusunda oldukça başarısız.
    Kılıf konusunda müthiş bir çözüm buldum:http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.2377
    2 dolara bunu aldım, ücretsiz kargo.. Tam A3'e uyuyor.
    Component çıkışıyla, 720P olmayan normal divx'ler benim TV'de oldukça başarılı görünüyor. Sadece bu neden için bile alınabilir..
    Ekran oldukça parlıyor, alırken parlamayı önleyici bir film de almak lazım.
    İnsan herşeyi olsun istiyor ama hem ipod touch kadar çekici, hem de her türlü formatı oynatan TV çıkışlı bir cihaz bulmak olanaklı görünmüyor şimdilik.. Hepsinde eksikler var. Alırken, ihtiyaçları ve bu ihtiyaçların önceliklerini iyi düşünmek lazım...

• ben a3'ün USB host özelliğini kullanamadım, sürekli sorun verdi. bilmiyorum kullanabilen var mı? ayrıca 720p olayında bir de şöyle bir sorun var. Cihaza 2gb üzerinde tek dosya kaydedemiyorsun. Bunun nedeni olarak da fat32 yi gösteriyorlar ama pek anlamlı gelmedi bu, sonuçta win98 varken de bilgisayarlarımızı fat32 de formatlıyorduk.. 2gb altında 720p film de yok zaten, hani oldu da render sorunu çözüldü desek, sadece daha kısa ve dolayısıyla küçük boyuttaki dizileri izleyebileceğiz..
  • Ben hakanizm1 den 2. el aldım ürünü.

Gerçekten güzel bir alet
    Ses kalitesi, video oynatma kalitesi muhteşem.

quote:

Orjinalden alıntı: cenkomenko

ben a3'ün USB host özelliğini kullanamadım, sürekli sorun verdi. bilmiyorum kullanabilen var mı? ayrıca 720p olayında bir de şöyle bir sorun var. Cihaza 2gb üzerinde tek dosya kaydedemiyorsun. Bunun nedeni olarak da fat32 yi gösteriyorlar ama pek anlamlı gelmedi bu, sonuçta win98 varken de bilgisayarlarımızı fat32 de formatlıyorduk.. 2gb altında 720p film de yok zaten, hani oldu da render sorunu çözüldü desek, sadece daha kısa ve dolayısıyla küçük boyuttaki dizileri izleyebileceğiz..

senin yazılımda mı sorun var?
    Ben 2.5 gb Scarface attım gayet güzel gösterdi avi.
    Yani 2 gb üzerinde tek dosya atabiliyorsun.
    Render sorunu çözülünce gayet güzel Mkv de izlenebilir bence.
    Usb host özelliğide gayet çalışıyor bende.
    Süper alet bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weros -- 15 Kasım 2008; 17:58:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cenkomenko

Valla bu MKV sorunu çözülecek gibi görünmüyor. Araştırdığım kadarıyla, 720P çözünürlükteki MKV'ler H264 codec ile High, Medium ve Baseline Profile olarak 3 şekilde encode ediliyor. Ve, torrent'lerde falan 720p olarak indirebildiğimiz dosyalar çok yüksek oranda 'High Profile' olarak encode edilmiş ve maalesef bu MKV sorunu denen sorun bu high profile larda oluyor. Bu dosyaları izlenemeyecek kadar yavaş oynatıyor A3.. Muhtemelen, işlemci gücü yetmiyor ve bu sorun da firmware update ile çözülecek bir sorun değil. Bu olay olsa gerçekten component'ten HD TV'ye çıkış alan benim gibiler için büyük bir nimet olurdu ama olacak gibi görünmüyor.. İnsanların körü körüne savunmaları, aldıkları mala laf söyletmemeleri yüzünden çoğumuz bu tür bilgilere ulaşamıyoruz ve aldıktan sonra benim gibi hayal kırıklığına uğruyoruz. Almayı düşünenler için bunları yazmak istedim.
    Ayrıca, A3'ün joystick'i gerçekten felaket. Bir türlü istediğin şeyi tutturamıyorsun falan.. Sinir bozuyor.
    Bir mp3 çalar olarak da kullanırım diyenler bunu pek düşünmesinler. Hem cihaz büyük ve ağır, hem de navigasyon, playlist vs konusunda oldukça başarısız.
    Kılıf konusunda müthiş bir çözüm buldum:http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.2377
    2 dolara bunu aldım, ücretsiz kargo.. Tam A3'e uyuyor.
    Component çıkışıyla, 720P olmayan normal divx'ler benim TV'de oldukça başarılı görünüyor. Sadece bu neden için bile alınabilir..
    Ekran oldukça parlıyor, alırken parlamayı önleyici bir film de almak lazım.
    İnsan herşeyi olsun istiyor ama hem ipod touch kadar çekici, hem de her türlü formatı oynatan TV çıkışlı bir cihaz bulmak olanaklı görünmüyor şimdilik.. Hepsinde eksikler var. Alırken, ihtiyaçları ve bu ihtiyaçların önceliklerini iyi düşünmek lazım...

Dostum bu aleti alıcak insanlar zaten bence öncellikle film izlemek için almalı.
    Playlist başarısız demişsin ama bence pek gerekte yok. Playlist olarak düşündüğün şarkıları bir klasör yap koy nasıl olsa klasör olarak direk görüyor ipod değilki bu.
    Joystick felaket değil ama biraz alışmak gerekiyor kanımca.
    Dediğim gibi asıl amacınız müzik dinlemekse çok nadir film izlerim diyorsanız almayın bunu.
    Ama dizi izlemek istiyorum film izlemek istiyorum mp3 te çalsın diyorsanız bunu alın convert ile uğraşmayın

Not: Mpc bile uzantılı şarkıları bir oynatıyor alet. Winamp yamayla, Windows Media Player ise hiçbirşekilde oynatmıyor bu formatı

• Yanlış anlama olmasın, ben aldığıma pişman değilim. Ancak, bazı eksikleri de yok değil. Şu forumu baştan sona bir okuyacak olursanız, herkesin artılarından bahsettiğini görürsünüz. Hatta bir arkadaş ısrarla 720p .mkv dosyalarını, eğer firmware update yaparsan izleyebiliyorsun diye iddia etmiş. Samimi söylüyorum, bu yorum, benim satın alma kararımı çok etkiledi. Belki yine bu cihazı alırdım ama bunu okuyunca, söyleneni yapabilen bir aletin yemeden içmeden alınması gerektiğini düşünerek diğer alternatifleri direk eledim. Neyse, bu 'high profile' meselesini, almaya niyetli arkadaşların hayal kırıklığına uğramaması açısından yazdım, yoksa hemen her türlü formatı oynatıyor ki bu film izlemek için alacaklar için yeterli bir neden.

USB host meselesini de ben çok denemedim, sadece bir kez fotoğraf makinesini bağlamaya çalıştım olmadı, yeniden ihtiyaç duymadığım için denemedim.. Yanlış yönlendirmiş olmayayım.

2GB meselesinde aklımda yanlış kalmış, 4GB imiş sınır:http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?p=173946 adresinde tartışılmış ki önce biri yanlışlıkla 2gb yazmış, benim de aklımda o kalmış..

Bu arada, 720p H264 High Profile dosyaları Baseline Profile'a dönüştürerek izleyebiliyormuşuz. Görüntü kalitesinin çok değişmediği söyleniyor. Çeşitli programlarla bunu yapmanın yollarını da bir arkadaşhttp://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=18637 altında anlatmış. Ben denemedim, deneyen arkadaşlar yorumlarını buraya aktarabilirler. (Birileri, son firmware update, 1.26 ile baseline profile'ların ve hatta vob dosyalarının oynatılamadığını söylemiş, dikkat)

• Bende Usb Hostu tam çözemedim.
    Flashdisk taktım bir tane üzerinde oynatamadım ama aletin içine kopyalayabiliyorsun.
    Firmwareler arasında dönüş var diye biliyorum. Ama kesin konuşmayayım biraz araştırayım.
    Eğer eski firmware lere dönmemize izin veriyorsa en uygun firmware yüklersiniz.

Ben şuan 1.24 kullanıyorum.

Mpg dosyalarında arada duraklıyor görüntü ama aletin donanımsal bir problemi değil bu.
    Çok dandik bir mpg klipte bile ara ara takılıyor ama 2 gb küsürlük avilerde sorunsuz kullanılıyor.
    Yeni firmware ile düzelir heralde bu sorun.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.