Şimdi Ara

COWON A3 60 GB İNCELEMESİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
0
Favori
12.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hem "Cowon A2 incelemesi" konusunun hem de bu konunun tamamını okudum. Artık her iki cihazı da (A2 ve A3) çok iyi tanıdığımı düşünüyorum. Başta 'fuct up kid' arkadaş olmak üzere emeği geçen herkesin eline sağlık. Şu çıkarımları yapmış bulunuyorum:
    1. A3 çıktıktan sonra A2 almak çok doğru bir iş olmayacak gibi. Herhalde kısa bir süre içinde üretimini de durdururlar.
    2. A2'nin aksine A3 hala güncel ve alınabilr bir cihaz.
    3. A2'nin Türkiye'ye resmi ithalatı olmasına rağmen A3 sanırım hala ithal edilmiyor. O nedenle yurt dışından getirilmiş bir ürünü almaktan başka çare kalmıyor. Bu şartlar altında yetkili servis hangi A3'e servis hizmeti veriyor. (Sanırım hiçbirine...)
    4. Birkaç yerde "amacı sadece mp3 dinlemek olanlar bu ürünü almasın" tarzında yorumlar yapılmış. Ses kalitesi, hard disk kapasitesi, play list oluşturma özelliği, çalma süresi vb. faktörler alt alta konacak olursa sadece mp3 dinleyecek bir kullanıcı için bile hiç de yanlış bir tercih gibi gözükmüyor.
    5. Herhalde çok kısa süre içinde ben de bir A3 alacağım.
    Herkese saygılarımı sunarım.

• Bir arkadaşın “Peki USB 2.0 la çalışan 320 GB WD taşınabilir harddiskimin içindeki 700 MB lık avi’leri izleyebilir miyim?” şeklindeki sorusunda fuct up kid 9 Mayıs 2008’de “izleyebilirsin elbette=)” şeklinde cevap vermiş.

Buna karşın, weros ise 15 Kasım 2008’de “Bende USB Host’u tam çözemedim. Flashdisk taktım bir tane üzerinde oynatamadım ama aletin içine kopyalayabiliyorsun.” şeklinde yazmış.

A3’ün internetten indirdiğim kullanım kitapçığında da bu konuda açık bir bilgi yok. USB Host üzerinden bağlanan bir taşınabilir disk veya flash disk’in içindeki dosyalar, A3’e kopyalanmadan doğrudan oynatılabiliryor mu?

A3 sahipleri içinden beni bu konuda aydınlatan olursa çok sevineceğim.

Saygılarımla
  • Merhaba,

A3'teki USB host özelliğini, eğer birkaç dosya kopyalayacaksam aleti bilgisayara bağlamakla uğraşmamak için kullanıyorum. 8GB USB flash'a attığım film, resim, müzik dosyalarını istediğim yerde A3'e kopyalamak pratik oluyor.

USB host özelliğini "enable" edince sağda açılan bir pencereden A3 diskine kopyalama yapılabildiği için direkt USB'den oynatma yapılamıyor.

Öte yandan tahminimce, kullanılan USB'de FAT32 formatı ve dolayısıyla 8GB sınırı şartları olabilir. Bu nedenle NTFS formatlı taşınabilir diskler kopyalama için bile kullanılamayabilir.

Saygılarımla.
  • çok güzelmiş hayırlı olsun
  • Tekrar merhaba,

Fuct up kid'e incelemesi için ben de teşekkür ederim, eline sağlık. Almadan önce bir hayli araştırma yapmıştım ama o zamanlar böyle ayrıntılı Türkçe bir referans yoktu ne yazık ki.

Bu arada Cowon A3'ümü gg'da satılığa çıkardım. Gerekçelerini de orada açıkladım.

Yaşanılan zorlukları bildiğimden, cihazın kullanımı hakkındaki soruları elimden geldiğince ve zamanım oldukça cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

Saygılarımla,
    Teobaki
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.