Şimdi Ara

Cowon kullanıcıları neyi tavsiye ediyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar.Bayram sonu Cowon marka bir mp3 çalar almak istiyorum.Tabi ilk önce inceleme yaptım burada. Fakat U3 modeli ve F2'nin 1GB'lık modelinin fiyatlarının aynı olduğunu görünce duraksadım.95 dB SNR 60 mW çıkış gücü var U3'de.F2'dede aynı.Fakat U3 2GB belleğe sahipken -aynı fiyat olan modeller- F2 1GB bellekli.F2'nin 2GB bellekli modeli ile arasında 30 lira fark varki, problem olmaz. -eğer F2 öneriliyorsa-

Dinlediğim müzik türleri : Progressive Rock,Thrash Metal,Power Metal,Death Metal,Black Metal,Heavy Metal,Gothic Rock.

Bir ay sonra da, SENNHEISER CX-300 düşünüyorum.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeWeee! -- 10 Ekim 2007; 22:35:55 >

• bir cowon kullanıcısı olarak iriverı tavsiye ediyorum..mesela t60-t10..eğer kanal içi kulaklık rahatsız etmez dersen de cx300 baya iyi..ama kulaklarına yazık bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepciniz83 -- 10 Ekim 2007; 23:13:46 >
  • Q5 tavsı etmezmısın ??
  • yeni creative zen i bekle derim.
  • ARKADAŞIM SEN GERÇEKTEN İRİVER MI ÖNERİYOSUN??

BEN COWON G3 ALMAYI DÜŞÜNÜYODUM HERKES T60 DAHA İYİDİR DİYODU DA İNANMIYODUM. DEMEK Kİ DOĞRUYMUŞ !!!!
  • Yav alacağım gün ürün bitmiş birde fiyatı 30 lira artmiş.Şans galiba.Ereyon'dan alacaktım.Zaten diğer yerlerde aşırı pahalı U3 haberiniz ola.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogundmr

Q5 tavsı etmezmısın ??

ben ederim bence süper yapmışlar en kısa zamanda koreyle irtibata geçip getircem bir tane
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.