Şimdi Ara

cowon S9 incelemesi (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
1
Favori
92.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 195€' ya Amazon.de 'den bir arkadaşa getirttim 16GB modelini. Şiddetle tavsiye ediyorum.

Bunlarda dış görünüş hakkında sorduğunuz sorulara biraz cevap vermeye çalışır umarım.

cowon S9 incelemesi
     cowon S9 incelemesi

cowon S9 incelemesi
     cowon S9 incelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeWe -- 28 Ekim 2009; 22:33:22 >

• DeWe daha önce D2 kullandın mı? Kullandıysan, ses kalitesi açısından ne gibi farklar var bu iki cihaz arasında?
  • Daha önce F2 kullanıyordum, Sennheiser MX55 kulaklıklarla. Şimdi içinden çıkan kulaklıklarla kullanıyorum ve en az %30-40 fark var aynı EQ larla.
  • Zaten cowon içinden çıkan kulaklıklar için çok iyi şeyler söylemek imkansız. Bu nedenle cowon gibi belirli bir düzeyin üstünde cihaz kullanıyorsanız, hakkını verebilmek için bütçeniz ölçüsünde harici bir kulaklık almanız şart bana göre. 4 tane cowon cihaz eskittim ve ilki hariç diğerlerinin kulaklıklarını hiç kullanmadım.

Kaliteli cihaz ile kaliteli kulaklık birleşince ortaya çok iyi bir müzik zevki çıkıyor. Muhtemelen daha iyi bir kulaklık ile katlanabilir ölçüde bir müzik zevkiniz olacaktır.

quote:

Orijinalden alıntı: DeWe

Daha önce F2 kullanıyordum, Sennheiser MX55 kulaklıklarla. Şimdi içinden çıkan kulaklıklarla kullanıyorum ve en az %30-40 fark var aynı EQ larla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 29 Ekim 2009; 0:45:57 >

• merhaba, arkadaşlar sabah ve akşam otobüslerde yaklaşık 1 er saatimi harcıyorum, bu esnada video- film izlemek istiyorum. cowon s9 u 16gb olarak yurt dışından getirme şansım var. ancak bu arada samsung s8003 de 899tl ye düştü. bu cihazdada amoled ekran var. kafamda ACABA COWON S9 YERİNE SAMSUNG JET Mİ ALSAM DİYORUM. bu iki ürünüde kullanan arkadaşlardan fikirlerini almak istiyorum. bana yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok çok teşekkür ederim.
  • önce tam olarak neye ihtiyacım var diye kendine sorman lazım...

seste profesyonellik,parmak ısırtan video performansı,uzun pil ve 128 lik sarkıları bile cd kalitesine ceviren jet effect3 cowon s9 da var dünyada sadece...

bunun dısında kombine bir cihaz almak istiyorum cebimde yer kaplamasın vasat ses kalitesine razıyım diyorsan neden ıphone degilde samsung?

ben kisisel olarak birde nokia n86 ya bak derim...ekranı amoled ses kaliteside iphone danda samsunglardanda daha iyidir...n-gage platformunuda destekliyor güzel oyunlar var...

ama sana su kadarını söyleyebilirimki cowon s9 alırsan,iyikide almısım dersin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 29 Ekim 2009; 23:04:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batman19

önce tam olarak neye ihtiyacım var diye kendine sorman lazım...

seste profesyonellik,parmak ısırtan video performansı,uzun pil ve 128 lik sarkıları bile cd kalitesine ceviren jet effect3 cowon s9 da var dünyada sadece...

bunun dısında kombine bir cihaz almak istiyorum cebimde yer kaplamasın vasat ses kalitesine razıyım diyorsan neden ıphone degilde samsung?

ben kisisel olarak birde nokia n86 ya bak derim...ekranı amoled ses kaliteside iphone danda samsunglardanda daha iyidir...n-gage platformunuda destekliyor güzel oyunlar var...

ama sana su kadarını söyleyebilirimki cowon s9 alırsan,iyikide almısım dersin...

Cep telefonlarının ses kaliteleri konusunda yanlış biliyorsun. Iphone'un ses kalitesi oldukça iyidir çünkü ipodlarda kullanılan çip kullanılıyor ayrıca Samsung Jet de Samsung'un çok gelişmiş bir ses teknolojisi olan DNSe özelliğine sahip. Bu da şu anlama geliyor; Samsung Jet cep telefonları arasında en iyises kalitesine sahip cihazlardan biridir. N86 ise hiçbir ses teknolojisi veya gelişmiş özellik kullanmayan ve ses kalitesi 3-4 sene önceki telefonlardan pek de iyi olmayan bir telefon. Tabii ki ses için S9 alınır ama ileri düzey bir ses tutkunu değilseniz veya müzik kulağınız çok gelişmiş değilse Samsung Jet gibi telefonlar da yeterli olacaktır çünkü artık telefonlar da orta düzey bir mp3 çaların verdiği ses kalitesini sunabilmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 29 Ekim 2009; 23:14:53 >

• Öncelikle şunu belirteyim: Benim gibi buradaki birçok arkadaşımızın evlerinde veya stüdyolarında çok gelişmiş, profesyonel seviyede müzik sistemleri mevcut. Cowon S9 bir mobil çözüm olarak düşünülüyor çoğumuz için. Evdeki cihazlarımızda kullanılan bazı kablolar bile Cowon S9 fiyatındadır. Bunu belirtmek durumunda kaldım.

Müzik işi büyük ölçüde test ve teknik gerçekler ile şekillenir. Çok sayıda test ve kıyaslama incelemek, detaylı olarak sonuçalarına bakmak önem taşır.

Burada birçok Cowon S9 kullanıcısı gördüğü ilk müzik aleti olarak Cowon S9'a sarılmış kişiler değiller. Çoğu benim gibi onlarca cihazı deneyerek bir sonuca ulaşmış ve daha iyisini arayarak Cowon S9'a ulaşmış kişilerdir.

Birçok Apple kullanıcısının müzik konusunudaki hayal kırıklığı onları çoğunlukla farklı markaların sayfalarında alternatifleri incelemesine neden oluyor. Bu durum yurtdışında da farklı değil. Apple fun siteleri kadar Apple karşıtı siteler de var. Benim yazdıklarımın Apple veya Cowon'la ilgisi yok. Marka rekabetleri beni hiç ilgilendirmiyor açıkçası. Benim gibi buradaki birçok kişiyi ilgilendiren en iyi sesi alabilmek.

Öncelikle bu piyasada gayet iyi bilindiği üzere Apple iyi bir müzik alt yapısı verememektedir. Bugüne kadar ipod'un ses kalitesi testlerinde başarılı olduğu sonucunu veren 1 tane bile test ben görmedim, okumadım. Bilen varsa linkini verirse biz de bakarız. Diğer özelliklerinin müzik kalitesi konusu ile ilgisi bulunmamaktadır.

Cowon S9 yukarıda bahsi geçen cihazlarla kıyaslanmayacak kadar net ve açık olarak kaliteli sese sahiptir. Bunlar sadece kişisel yorumlar değildir. Onlarca cihaz arasından yapılan test sonuçlarını burada verdik.

Bas, tiz ve mid range aralıkları için test ve kıyaslamalarla daha net, daha doyurucu, sahnesi daha iyi gibi görüşlerle ayrılırlar. Yani net sonuçlar söz konusudur. Elbette herkes bir cihaz için "ben beğenmedim" diyebilir ama genel görüşler, yani çoğunluk fikri önemlidir.

Kimin ne tarzda ses yoğunluğundan hoşlandığı başka bir konudur ama doğallık başka bir husustur. Senelerce flac albümleri dinleyerek bir neticeye ulaştık ve bunları yazdık. Cowon bu cihazlar içinde en yapay olmayan, en doğal sesi veren cihazdır. Aşağıda vereceğim test sonucu da bunun kanıtıdır.

Cowon S9’un şuan piyasada mevcut en gelişmiş ses geliştiricilere sahip olduğu uzmanlarca ifade edilmiştir. Yani hardware olarak kendini testlerle kanıtlamıştır. Bu teknik bir gerçektir. Bu testler ve yorumlar incelenmelidir. Ben açıkça ifade ediyorum bugüne kadar burada bahsi geçen cihazların Cowon S9’u geçtiği 1 tane bile test sonucu yok. Onlarca dergi ve site var, basit bir inceleme sonucu verecektir.

Ses Kalitesi bakımından bu testlerde çıkan sonuç şudur: Cowon S9 ses kalitesi olarak bahsi geçen markalardan önde çıkmıştır. Elbette isteyen bu testleri inanır, isteyen inanmaz. Ama netice belittiğim gibi çoğunluk fikri geçerlidir.

Benim kişisel deneyimlerim de Şahsen satın aldığım ve/veya test ettiğim Sony, Iriver, Creative, Sandisk, Apple, Zune, Meizu, Philips, Trekstor, Rio, v.b. gibi markaların onlarca modeli içinde en kaliteli ses veren cihaz Cowon S9 olmuştur. Bu da bir şahsi tespittir.

Not1: Equalizer ve effect seçimleri yanlış yapılırsa Cowon S9 ile yanlış ses alınır. Bu da kullanım tecrübesi gerektirir.

Not2: Cowon’un ekranının üzerine bir koruyucu konmaz ise tepki süresi rakiplerinden farklı değildir. Bunun aksini hiç yaşamadım. Bu tür bir görüş de hiç okumadım.

-----------------------------------------
    Sadece 1 test özeti:

"cnet uk" sitesinde "iPod touch" ve "Cowon S9" için uzman değerlendirmeleri ...

Eksiler ve artılar kısmına gelindiğinde, iPod'a eksi olarak yazdığı "average sound quality", öte yandan Cowon S9'a artı olarak yazdığı "superb sound quality" ve yorum içinde de S9 için geçen tanımlama "gorgeous sound quality". Lütfen **superb** ve **gorgeous** değerlendirmelerine dikkat. Bu lafları başka cihazlarda kullandıklarını görmedim.

İş "ses kalitesine" gelince, iPod'un eksisinde yer alan ses kalitesi, Cowon S9'un artı hanesinde yer alıyor. Oldukça komik bir durum çünkü müzik çalarlardan bahsediyoruz ve daha önemli ne olabilir ki?

Bu testte uzmanların 2000 pound değerindeki "ultra-high-end" test cihazları ile test yapıldığında Cowon S9 için çıkan sonuç "gorgeous sound quality". İfadelerinden anladığım üzere kendileri de şaşırmış ve pek de hazmedememişler bu sonucu açıkçası.

Ayrıca adamlar ekolayzer açmamışlar. "Biz kullanmıyoruz ama kullanırsanız çok opsiyon var" diyorlar. Buna da güldüm. Daha ekolayzer farkı bile devrede değilken çıkan sonuç bu. Zaten iPod'da presetler hariç ekolayzer yok.

Neticede testte Cowon S9 piyasadaki en iyi "flac player" demişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnmhbrcom -- 30 Ekim 2009; 10:33:28 >

• selam arkadaşlar;

cowonun flat ses ile yapılan testleri varsa (karşılaştırmalı) link gönderebilir misiniz ?

bu yorum iaudiophile.net ten. Kalın yazılmış yazıları okuyun.

I realise a lot of threads exist about this topic already, but I'm so pleased I wanted to reinforce the message for anyone considering the S9.

I've worked in audio equipment retail for many years, I get to hear most of the top audiophile brands and think I know a good sound when I come across it.

I've used, and still have, iRiver H100 and 320/340, and Cowon D2 and Q5. I thought the D2 was good (though I always missed something the iRivers had, especially in the bass) but the S9 has proved exceptional, better by quite a margin than anything else I've owned.

It's only a few weeks old, it sounded good from the start, now it's even better as it's "burnt in". I'm listening to tracks I thought I knew inside out and hearing new detail and subtlety in them. Compared to the D2, already a very good player, there's definitely more detail with the S9. Not only can you hear more going on in the mix, the textures of the instruments are more real too, as are the nuances of how they're being played.

It's like having a decent hi-fi on the move, and I only use cheap Sennheisers (25 Pounds in the UK). I can only guess what better phones would do. I use my S9 mainly whilst commuting, and now have difficulty reading a paper at the same time because the sound distracts me it's so good! I put video on the S9 but haven't watched it yet because I'm still captivated by the music!

So for anyone not sure yet, forget the rest, get the S9 if it's natural yet detailed and exciting sound your concerned about, you won't regret it .

If you prefer a flat, tinny, two dimensional cardboard cut-out type sound, get an iPod Touch. You can always watch video or play games instead of listening to it. Or if you're a masochist, get an Archos. Even worse sounding than the iPod, and always going wrong into the bargain (I've got a 605).

bu ise anythingbutipod dan

Cowon has always been know for great sound quality and you will find the same here- it’s very comparable to the D2. Testing it with some lossless FLAC files against a few other players I did find that it started to fall apart at higher volumes. By this I mean the highs start to get a bit fatiguing and the soundstage closes in. Other players like the Sansa Clip, Toshbia T400, and the Cowon X5 play though clear till the volume was near the top. I also found that the low end lack a bit of warmth when compared to the others, but with BBE on all Cowon players, bass is never a problem. BBE will turn even the Shure SE530's into bass cannons. To almost all, the S9 will be more than acceptable; I only nitpick for those toting the ultra expensive phones. Take the preceding as an overly critical look; I still maintain it has great sound quality.

Like the other Cowon players, the S9 sports BBE sound enhancement. For me personally this is the only sound enhancement I find to actually add something to the player and not sound synthetic or unnatural. With this the S9 has a bit of an added edge. This time around though there are some really nice BBE presets in addition to 4 slots for user presets. These presets include all the BBE settings as well as a 5 band EQ. This EQ is the same great EQ found on other Cowon players with adjustments for the curve as well as the center frequency.

Eğer flat seslerde karşılaştırmalı bir test gönderebilecek arkadaş varsa iyi olur. Malum bu yorumlarla işin içinden çıkmak imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrogod -- 30 Ekim 2009; 16:42:41 >

• Benim mesajım neden silinmiş ? Tekrar yazayım.

Arkadaşlar yeni firmware 1.50 cowonun kore sitesinde görücüye çıkmıştır isteyenler indirebilirler... İsteyenler bir kaç gün daha bekleyip america ve global sitelerinden indirebilirler.
  • Bir değerli dostumun bilgilerini iletiyorum (emeğe saygıdan dolayı bunu bildiriyorum):

"Hemen hemen tüm kaliteli MP3 çalarlar yüksüzken (özellikle 32 ohm altındaki kulaklıklar takılı değilken) düz frekans tepkisine sahiptir.

Cowon yüksüz grafikleri için :

http://rmaa.elektrokrishna.com/Comparisons_%28No_Loads%29/S9,%20O2,%20D2,%20
    X5%20-%20No%20Loads,%20Full%20Volume.htm

cowon S9 incelemesi

cowon S9 incelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnmhbrcom -- 30 Ekim 2009; 20:48:07 >

• Birçok MP3 çalar için yapılmış RMAA testlerinin grafiklerin için (aynı dostumun bana yolladığı):

http://rmaa.elektrokrishna.com/Comparisons/

Alttaki grafikte:
    beyaz çizgi "yüksüz",
    yeşil çizgi "eq. kapalı ve yüklü",
    mavi çizgi "eq. açık ve yüksüz",
    mor çizgi "eq. açık ve yüklü" sonuçlar.

(Bence çok net, çok başarılı sonuçlar)

http://rmaa.elektrokrishna.com/Comparisons/Cowon%20S9%20-%20No%20EQ%20vs.%20All%20Bands%20At%20-6dB,%20No%20Loads%20vs.%2032%20Ohm%20Loads.htm

cowon S9 incelemesi

cowon S9 incelemesi

Bunları testleri yapan dfkt nick'li kullanıcıya da çok teşekkürler (I really appreciate the efforts made by dfkt).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnmhbrcom -- 31 Ekim 2009; 9:41:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ok1907

quote:

Orijinalden alıntı: batman19

önce tam olarak neye ihtiyacım var diye kendine sorman lazım...

Cep telefonlarının ses kaliteleri konusunda yanlış biliyorsun. Iphone'un ses kalitesi oldukça iyidir çünkü ipodlarda kullanılan çip kullanılıyor ayrıca Samsung Jet de Samsung'un çok gelişmiş bir ses teknolojisi olan DNSe özelliğine sahip. Bu da şu anlama geliyor; Samsung Jet cep telefonları arasında en iyises kalitesine sahip cihazlardan biridir. N86 ise hiçbir ses teknolojisi veya gelişmiş özellik kullanmayan ve ses kalitesi 3-4 sene önceki telefonlardan pek de iyi olmayan bir telefon. Tabii ki ses için S9 alınır ama ileri düzey bir ses tutkunu değilseniz veya müzik kulağınız çok gelişmiş değilse Samsung Jet gibi telefonlar da yeterli olacaktır çünkü artık telefonlar da orta düzey bir mp3 çaların verdiği ses kalitesini sunabilmekte.

i phone ların ses kalitesi bana göre cok vasat...sebebide su-ekolayzer ayarı yapamıyorsun 1...cok tiz agırlıklı bir sesi var kulak icilerle iskence oluyor 2...

samsung marka bir cok müzik telefonu denedim en son f400 modelini denedim...bang olufsen le isbirligi yaptıgı model...bana ses cok vasat gelmisti...bundan yola cıkarak n serisinin bahsi gecen modeldende önde olabilecegi sonucuna vardım...samsung cok gelismis cihazlar ortaya cıkarsada ses kalitesi konusunda cıgır acabilecek modeller ortaya sunmus bir firma degil...kötü demiyorum fakat yeterli degil...

maksadım yavan yanlıs bilgi sunmak degil sadece görüsümü sunmaktı kardesim...umarım en kısa zamanda kendine en uygun secimi yaparsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 1 Kasım 2009; 23:15:47 >

• quote:

i phone ların ses kalitesi bana göre cok vasat...sebebide su-ekolayzer ayarı yapamıyorsun 1...cok tiz agırlıklı bir sesi var kulak icilerle iskence oluyor 2...

samsung marka bir cok müzik telefonu denedim en son f430 modelini denedim...bang olufsen le isbirligi yaptıgı model...bana ses cok vasat gelmisti...bundan yola cıkarak n serisinin bahsi gecen modeldende önde olabilecegi sonucuna vardım...samsung cok gelismis cihazlar ortaya cıkarsada ses kalitesi konusunda cıgır acabilecek modeller ortaya sunmus bir firma degil...kötü demiyorum fakat yeterli degil...

maksadım yavan yanlıs bilgi sunmak degil sadece görüsümü sunmaktı kardesim...umarım en kısa zamanda kendine en uygun secimi yaparsın...

Samsung yukarıda ismini saydığınız bütün ürünlerden kalitelidir...Cowon S9 için söylemedim bunu yanlış anlaşılmasın...S9 rakipsiz elbette...
    Mp3 dinleyeceksen mp3 player alacaksın...En son sony'nin yeni çıkan mp3 playerını denedim ne ses kalitesi ne ses gücü...şok oldum...Şu an Samsung F400 dinliyorum ve ses kalitesine hayranım...Sen N serisini nasıl beğendiğini anlamadım......Samsung dünya da global lider..Ses konusunda da küçümsenecek bir firma değildir...Kaldı ki N serisi bir teli getirip burada onlara rakip görmen yanlış...60 ların kasetlerinden mp3 yapılmış ve ses kaydı bozuk da olsa Samsung F400 harika bir şekilde çalıyor...

Samsung F400'ün üstünde bulunan Bang Olufsen Hoparlörler ve içinde bulunan iceQ Power chip yeterli...

• burda söz konusu olan sey ses kalitesi degil...vatandas daha kombine bir cihaz alıp almamak konusunda görüs istemis bende fikrimi yazdım...ben yorumumu yaptım ve sans diledim...simdi burda polemik cıkarmaya calısma...herkes neyin ne oldugunu biliyor...cowon s9 baslıgında samsungun ses kalitesinden bahsetmekte cok sacma geliyor...bu konuyla alakalı samsung bölümüne konu acabilirsin...ben burda bir markayı kötülemiyorum sadece fikrimi söyledim...referans alınacak bir acıklama yapacak olsaydım bu daha genis ve kapsamlı olurdu)denememi referans alınacak bir kulaklık ve bit oranı yüksek sarkılarla yapmadım)...benim anlatmak istedigim seyi okuyan herkes anlamıstır...umarım sende tekrar okudugunda anlarsın...marka fanlıgı yapmanın bir alemi yok...

söz konusu sadece ses kalitesi olacaksa bir telefon icin nokianın bu konuda samsungu alt edecek cok cihazı var...ama sadece ses kalitesi icin telefon almak ne derece mantıklı bilemiyorum...yine söylüyorum ben herhengi bir markayı kötülemiyorum acıkcasıda umrumda degil...sadece fikrimi yazdım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 1 Kasım 2009; 23:17:27 >

• geçte olsa otorunogullari nin sattığı s9 alarak aranıza katılmış oldum. biraz amoled ekran ve daha çok flac oynatmasına heves etmiştim. daha elimde 1 aylık 5g nano varken hemen terfi etmiş oldum.beklentilerim bayağı büyüdüğü için ilk başta geçici bir şok yaşadım .daha önce kulakiçi kulaklık kullanmadığım için satan arkadaşında günahını alarak son derece yanlış tercihte bulunduğumu nano nun bile iyi ses çıkardığını düşünmeye başlamıştın .(cx400) kulaklığı iyice takmazsanız son derece rahatsız edici bir tiz ses duyuyorsunuz .iyiki kendi kulaklığımı denedim ve cihaz da sorun yokmuş dedim .hoş kulaklıktada sorun yoktu ama kulakiçi bana biraz itici geldi..

fazla uzatmadan bir iki soru sorayım ..son güncellemesi var ve ben ilk ekrana setting ten menude olmayan herşeyi attım düşümdüm ki bu sayfaya sığmayanlara 2. veya 3. sayfaya taşıyacak ama öyle olmadı ve 1. sayfada bir sürü simge üst üste bindi bunu nasıl düzeltebilirim ..

2. soru ..pdf okutma imkan dahilinde midir ? özelliklerinde yok ama metinleri png (yada öle bişi yapan )bir program buldum bu tür cihazlar için okunur hale geitiryor ama txt dışında henuz birşey görmedi ..pdf leri jpg yapma imkanım var tabi ama burda 3. soruyu sorayım

3. musikleri klasör yapısında görmek mumkun mu dikey konumda iken sanki biraz çorba oluyor yada ben ısınamadım ...uzantıya bakarak klasör yapısını es geçiyor gibi bir izlenime kapıldım ...

sonrasında daha sorular sorarım

• sorularının cevabı..
    cihazına yüklediğim menü teması ilk sayfada detayları bulup nasıl kullanıldığını inceleyebilirsin:
    http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=45563&page=6
    pdf okumaz cihaz kesinlikle
    sadece klasör dinlemek klasör içinde şarkıları görmek mümkün

quote:

Orijinalden alıntı: istanbuli

geçte olsa otorunogullari nin sattığı s9 alarak aranıza katılmış oldum. biraz amoled ekran ve daha çok flac oynatmasına heves etmiştim. daha elimde 1 aylık 5g nano varken hemen terfi etmiş oldum.beklentilerim bayağı büyüdüğü için ilk başta geçici bir şok yaşadım .daha önce kulakiçi kulaklık kullanmadığım için satan arkadaşında günahını alarak son derece yanlış tercihte bulunduğumu nano nun bile iyi ses çıkardığını düşünmeye başlamıştın .(cx400) kulaklığı iyice takmazsanız son derece rahatsız edici bir tiz ses duyuyorsunuz .iyiki kendi kulaklığımı denedim ve cihaz da sorun yokmuş dedim .hoş kulaklıktada sorun yoktu ama kulakiçi bana biraz itici geldi..

fazla uzatmadan bir iki soru sorayım ..son güncellemesi var ve ben ilk ekrana setting ten menude olmayan herşeyi attım düşümdüm ki bu sayfaya sığmayanlara 2. veya 3. sayfaya taşıyacak ama öyle olmadı ve 1. sayfada bir sürü simge üst üste bindi bunu nasıl düzeltebilirim ..

2. soru ..pdf okutma imkan dahilinde midir ? özelliklerinde yok ama metinleri png (yada öle bişi yapan )bir program buldum bu tür cihazlar için okunur hale geitiryor ama txt dışında henuz birşey görmedi ..pdf leri jpg yapma imkanım var tabi ama burda 3. soruyu sorayım

3. musikleri klasör yapısında görmek mumkun mu dikey konumda iken sanki biraz çorba oluyor yada ben ısınamadım ...uzantıya bakarak klasör yapısını es geçiyor gibi bir izlenime kapıldım ...

sonrasında daha sorular sorarım

• Cowon S9'un, yatay ve dikey konumda iken, klasör yapısı ile ilgili hiçbir sorun yok.
    3. parti font yüklenmişse, normal olarak sorun çıkabilir.

Ana menuden klasörleri seçmek veya müzik dinlerken klasörlere atlayıp istendiği gibi parça seçmek mümkündür.
    Müzik dinleme ekranındayken sağ yandaki slider ile parça seçmek de mümkündür.
    Buradaki kullanım şekli windows'dan farklı değil, hiçbir sorun yok.
    Uzantısı desteklenmeyen dosyalar gösterilmez.

Kullanım ile ilgili kullanıcı istekleri veya tercihleri Cowon Global sitesinde toplanmakta ve her yeni firmware ile menu ve buton seçimlerinde geliştirmeler yapılmaktadır.

Acrobat desteği bulunmaz.
    İsteyenler için "pdf to jpg" (Universal Document Converter) basit bir program.
    Printer olarak çalışıyor. Elbette Print Screen yapmaktan farklı değil ama uğraştırmıyor en azından.
    Diğer kulanım amaçları için de kolaylaştırıcı bir program.

Cowon S9, ses kalitesi ön planda tutulan ve bu konuda iddialı ve çok başarılı bir flac player'dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnmhbrcom -- 3 Kasım 2009; 9:55:42 >

• Firmware 2.50 çıktı.

* Changed Main menu GUI.
    * Improved sensitivity of button touch (bu tür özelliklerin yazılım ile kontrol edildiğinden bahsetmiştik, bu da kanıtı)
    * Support multi-subtitles in video mode (up to 2)
    * Support continuous playback of files on the list without stopping in TV out mode.
    * Fixed the error that certain WMV files were not played properly.
    * Added function that return to work with COWON S9 after hanging up cell phone when your Bluetooth device is multi-paired with COWON S9 and cell phone.
    * Fixed the paring error of Bluetooth with certain digital TV which supports Bluetooth.
    * Fixed the error that certain WMA tags were not displayed.
    * Fixed the error that certain M3U format was not recognized.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnmhbrcom -- 3 Kasım 2009; 11:32:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AA_1965

Firmware 2.50 çıktı.

* Changed Main menu GUI.
    * Improved sensitivity of button touch (bu tür özelliklerin yazılım ile kontrol edildiğinden bahsetmiştik, bu da kanıtı)
    * Support multi-subtitles in video mode (up to 2)
    * Support continuous playback of files on the list without stopping in TV out mode.
    * Fixed the error that certain WMV files were not played properly.
    * Added function that return to work with COWON S9 after hanging up cell phone when your Bluetooth device is multi-paired with COWON S9 and cell phone.
    * Fixed the paring error of Bluetooth with certain digital TV which supports Bluetooth.
    * Fixed the error that certain WMA tags were not displayed.
    * Fixed the error that certain M3U format was not recognized.

hemen yüklüyorum 1.50 ve 3.50 cıkmıştı ama 2.50 avrupa için

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.