Şimdi Ara

cowon S9 incelemesi (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
1
Favori
92.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce denemediğim için yazmamıştım.

Bu yeni firmware'i yüklerken full format attım. Hiçbir sorun yok.

Cowon S9'a full format atıp sadece 3 adet firmware dosyasını root'a kopyalayınca sistem sorunsuz olarak geri yükleniyor.

(Ses seviyesi arttırımı için Non-European seçmeyi unutmayın)
  • Arkadaşlar firmware 2.50'yi YÜKLEMENİZİ ÖNERMİYORUM.

Diğer kullanıcılar da baksın lütfen, bence 2.50'de seste düşme var.

3 defa denedim. Aynı parça ile 2.41 ve 2.50 arasında kıyaslama yaptım.

(Bazı eklemeler var ve çok güzel bir bekleme ekranı yapmışlar)

%100 emin olamıyorum ama 2.50'de seste düşme var bence.

Tekrar formatlayıp 2.41 yükleyeceğim.

Deneyen varsa lütfen görüşünü yazsın.

Emin olmak için başka kişilerin görüşünü bekleyin lütfen ya da kendiniz deneyin.

helsloot denedin mi? Ne dersin?

---------------------------

Ben tekrar 2.41'i yükledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnmhbrcom -- 3 Kasım 2009; 20:12:41 >
  • bende herhangibir seste düşme olmadı ben beğendim firmware'i gayet güzel olmuş
  • Dediğim gibi 3 sefer formatlayıp deneme yaptım ve bana seste düşme var gibi geldi.

Düşme olması için hiçbir geçerli sebep göremiyorum ama emin olamadığım için ve tekrar 2.41'i yükledim.

Zaten açıklamalara baktığımda preset'lerle veya sesle ilgili bir değişim yok, eğer yeni özellikler bulan varsa lütfen yazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AA_1965

Dediğim gibi 3 sefer formatlayıp deneme yaptım ve bana seste düşme var gibi geldi.

Düşme olması için hiçbir geçerli sebep göremiyorum ama emin olamadığım için ve tekrar 2.41'i yükledim.

Zaten açıklamalara baktığımda preset'lerle veya sesle ilgili bir değişim yok, eğer yeni özellikler bulan varsa lütfen yazsın.

garip gerçekten bende hiçbir problem yok sesle alakalı düşme azalma gibi ... ben son firmware'i beğendim ekran hassasiyeti daha da arttırılmış arka fon mavi olmuş daha hoş olmuş ikinci menude güzel olmuş bence yükle psikolojik olabilir seninkisi
  • Olabilir, tekrar bakacağım...
  • Arkadaşlar Merhaba,
    yakın zamanda ben de bir müzik çalar almayı planlıyorum. Cowon d2+ ve S9 arasında kalmıştım. S9 biraz daha ağır basıyor. Yalnız bir sorum olacak, S9 için şarj aleti nereden bulabilirm? Sanırım kutu içeriğine dahil değil.
    Ayrıca şarj girişi nasıl mini usb şeklinde mi yoksa Cowon D2 nin şarj girişine mi sahip?
  • USB'den şarj eden kablo kutu içeriğine dahil.
    220V'tan şarj eden basit bir adaptör her yerde mevcut, 10 YTL civarı.
    S9'un girişi dar tip (farklı) USB.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnmhbrcom -- 4 Kasım 2009; 22:18:00 >
  • Verdiğiniz hızlı cevap için teşekkürler. çok ucuz bir cihaza güvenebileceğimi sanmıyorum. Cep telefonum da dar tip usb den şarj oluyor. Sanırım Telefonumun şarj cihazıyla şarj edebilirim. D2 nin kutusundan şarj cihazı çıkıyor, S9 a neden dahil etmediler acaba?
  • Bunun ucuzlukla hiçbir ilgisi yok. Hama gibi en iyi markanın adaptörü de bu civarda.

Ben ABD'den aynı rakama aldım. Bunlar basit aletler. Pahallısı olmaz ki bunun.

Telefonunuzunki uymaz sanıyorum, kendine özgü bir giriş (bu kablo da zaten 10 dolarlık bir kablo)

Şarj cihazına gerek yok çünkü dediğim gibi buna kimse gerek duymuyor zaten PC'den yükleme yaparken de şarj ediyor.

Ayrıca şarj süresi (kullanımdaki) diğer cihazlara göre fazladır.

D2 ile farklı sınıflardadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnmhbrcom -- 4 Kasım 2009; 22:42:47 >
  • merhaba

bende blackberry telefonumun usb girişli şarj cihazı var. cowon un kablosunu ona takıp s9 u şarj ettim. enerji değerleri aynı.
    ( risk herkezin kendisine aittir )
    ben prizden şarj için kullanıyorum. resmi aşağıda

cowon S9 incelemesi
  • arkadaslar zamanında creative marka mp 3 playerim bu prizden sarj yüzünden bozulmustu...piyasada satılan 5-10 liralık adaptörlerle cihazınızı riske atmayın...cowon un orjinal prizden sarj aparatı var biraz pahalı olsada...bunlara yönelmek daha mantıklı...hatta alacak bi kac kisi olursa bi yerden toptan siparis yaparsak belki ucuzada gelir...herkes kendine göre arastırsın biraz...
  • Ben metrodan aldım ipod şarj adaptörü hem araba için hemde ev prizleri için olanı var kutuda çok iyi sarj ediyor hiçbir problem yok önemli olan 5.0v ve 1000MA olması adaptörün
  • helsloot'un söylediği gibi volt ve amper sağlandıktan sonra hangisini kullandığınız fark etmez.

Cihazı bozma gibi bir durum ancak üzerinde yazan değerler sağlanmıyorsa geçerlidir.

Ancak adı sanı belli olmayan bir markada bu sorun çıkar. Ben bunları saymadım.

Hama ve benzerleri dedim. Bunlarda zaten 10-20 YTL civarı. Sorun çıkan kimseyi duymadım.

Hama'nın ürünleri her yerde satılıyor. Ölçüp baktım değerlerde bir problem yok.

Bende Cowon'un şarj cihazı da var ve Hamanınki ile hiçbir farkı yok.

Fazla akımda zaten adaptörün kendisi zarar görür.

Bu konudaki endişelere katılmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnmhbrcom -- 6 Kasım 2009; 8:26:35 >
  • bir sorum olacaktı

* Support multi-subtitles in video mode (up to 2)

yeni firmware de anladığım kadarıyla çoklu altyazı destegi varmış ama tam olarak ne anlama geliyor bilen var mı acaba kullanan oldu mu
  • S9 da line-out çıkışı varmı? yada şöyle sormak daha mantıklı; cihaz, kulaklık amfileriyle nasıl tepki veriyor.sr 80 ile kullanacağım.bas konusunda amfiye gerek kalmadan Sr80 i doyurabilir mi sizce...
  • Bu başlığı bir süredir takip edenlerdenim ve Cowon S9 konusunda "müzik iştahımı" nizami kabarttığınızı söylemeden geçemiciiiiim

Şu an o medya oynatıcıya sahip olmak için neler vermezdim! Ama cebimden 500 lira veremeyeceğim de su götürmez bir gerçek şu anda...

Bir de kulaklık meselesi var tabi.. Şöyle bir soru yöneltsem, kulak içi kulaklıktan ziyade şu kafayı saran kulaklıklardan- kafa üstü kulaklık mı diyeceğiz, tam adını bilmiyorum maalesef - hangi marka/modeli tavsiye edersiniz? Örneğin yine bir Sennheiser mi yoksa Westone mu yahut bir Sony, Philips ya da herhangi başka bir marka mı? Bütçe olarak da 100-150 lira desek mesela?..

Sizin gibi müzik "guru"larından bu tavsiyeyi almak gerçekten hoş olacak benim için.

İnşallah ileride ben de bir Cowon S9 sahibi olabilirim, dualarınızı da bekliyorum tabi ki

Herkesin hoşçakalması dileğiyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom36

Bu başlığı bir süredir takip edenlerdenim ve Cowon S9 konusunda "müzik iştahımı" nizami kabarttığınızı söylemeden geçemiciiiiim

Şu an o medya oynatıcıya sahip olmak için neler vermezdim! Ama cebimden 500 lira veremeyeceğim de su götürmez bir gerçek şu anda...

Bir de kulaklık meselesi var tabi.. Şöyle bir soru yöneltsem, kulak içi kulaklıktan ziyade şu kafayı saran kulaklıklardan- kafa üstü kulaklık mı diyeceğiz, tam adını bilmiyorum maalesef - hangi marka/modeli tavsiye edersiniz? Örneğin yine bir Sennheiser mi yoksa Westone mu yahut bir Sony, Philips ya da herhangi başka bir marka mı? Bütçe olarak da 100-150 lira desek mesela?..

Sizin gibi müzik "guru"larından bu tavsiyeyi almak gerçekten hoş olacak benim için.

İnşallah ileride ben de bir Cowon S9 sahibi olabilirim, dualarınızı da bekliyorum tabi ki

Kulaklık Çevresi Kulaklık Almanı Tavsiye Ederim S9 Kullanıcısıyım Ve Kulak içi İçin Ath-Cks70'i Kulaklık Çevrei İçin Bose Erraund Ear Kulaklık Tavsiye Ederim...

• quote:

Bu başlığı bir süredir takip edenlerdenim ve Cowon S9 konusunda "müzik iştahımı" nizami kabarttığınızı söylemeden geçemiciiiiim

s9 olmasın ileride daha iyi modeli çıkacaktır ondan alırsın inşallah..

ben arada bir soru sorayım -kulaklık tavsiyesi veremedim ama çok bilmediğim içindir--

hold tuşu kapalı iken ses ileri geri düğmeleride çalışmıyor . bu durumda benim gibi sürekli sesi kısıp açan biri ne yapabilir ? buna bağlı soru sadece müzik dinlerken ekran ışığı kapatılabir mi kısa bir yoldan ?

birde 2. bir kulaklık olarak buna ne dersiniz ? sorunsuz çalışır mı?
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=16218&Productid=telcakssounsa505

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbuli

quote:

s9 olmasın ileride daha iyi modeli çıkacaktır ondan alırsın inşallah..

ben arada bir soru sorayım -kulaklık tavsiyesi veremedim ama çok bilmediğim içindir--

hold tuşu kapalı iken ses ileri geri düğmeleride çalışmıyor . bu durumda benim gibi sürekli sesi kısıp açan biri ne yapabilir ? buna bağlı soru sadece müzik dinlerken ekran ışığı kapatılabir mi kısa bir yoldan ?

birde 2. bir kulaklık olarak buna ne dersiniz ? sorunsuz çalışır mı?
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=16218&Productid=telcakssounsa505

onun ayarı var hold'u sadece touchscreen olarak seç böyle sadece ekran kilitleniyor diğer düğmeler çalışıyor

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.