Şimdi Ara

COWON U3 (HANGİ KULAKLIĞI ALMALIYIM) yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cowon u3 playerımla birlikte gelen orjinal kulaklığı artık su koyvermeye başladı temazsızlık yapıyor bir çok kulaklık denedim fakat orjinal kulaklığının verdiği tadı vermiyor ELECTRONİC MUSİC dinliyorum 100 ytl ve civarı kaliteli bir kulaklık tavsiyesi lütfen ?

• ie4 bass-tiz dengesi olsun,yüksek seslerle başa çıkma olsun,cowon mp3 çalarlar için yeterli bir kulaklık..
  • ie4 veya cx300
  • hocam ben ie4 aldım basslar gayet iyi ancak tizler yerlerde sürünüyor.cx500 almanı tavsiye ederim.bass olsun taştan olsun diyorsan 18 ytl lik sahte cx300 ün bass performansı ie4'e yakın.
  • dostum yanılıyorsun, ie4deki bas-tiz dengesi mükemmel, baslar kadar tizler de başarılı!
    ayrıca sahte kulaklıklar ile sennheiser ı aynı cümlede kullanman bile çok yanlış
  • sennheiser cx500 şu anda sennheiser markasının en iyi kulakiçi kulaklığıdır.
    en azından metana attığım mailde bana gelen cevap bu şekildeydi.
  • cx 300 ün tizleri ie4 ten daha fazla fakat abartılı ve kulak tırmalayıcı.ie4 te tizler baslara göre biraz arkada ancak çok rahat duyabiliyorsunuz ve tizlerin sıcaklığı insanın hoşun gidiyor gerçekten.

ben her konuda ie4 öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe -- 2 Haziran 2008; 15:22:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Kulaklığı Almalıyım
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.