Şimdi Ara

çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gigi55 -- 27 Aralık 2013; 18:17:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gigi55

Merhaba ,benim sorunum artik sorun olmaktan cikti bana yardim etmeniz umudu ile bu konuyu aciyorum . Benim sorunum su bilgisayarim bir kac ay oncesine kadar dual core islemciyle sorunsuz calisiyordu fakat birdem kendi kendine kapanip acilmaya basladi ki bu power dugmesine bastiktan sonra 2 saniyede bir kendi kendine tekrarlaniyor bir cok yolu denedim en sonunda elimde tesadufen cekmecemden cikan p4 2.6 islemciyi taktim pc acildi sonra tekrar dual core yi taktim acilmamaya devam etti islemci yanmis deyip neyse dedim sonra deneyip aldigim bi islemciyi taktim ki bu da dual core yine ayni sey oldu size sorum cozum bekledigim sorunum benim bilgisayarim cift cekirdek islemciyle calismiyorda neden tek cekirdekle calisiyor kafayi yemek uzereyim

anakartınız nedir ki ? önceden dual core ile çalışan şimdi dual coreyi reddetmesi saçmalıktan başka birşey değil..2 dual coreyi reddetmesi ilğinç....şu zi bir zahmet yazsanızda bir göz gezdirsek beraber yorumlamaya çalışalım..size sabırlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çözüldü
    4 yıl önce açıldı
    [ ÇÖZÜLDÜ ]
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.