Şimdi Ara

[Çözüldü] 4.4.2 Reset Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Samsung Galaxy S4 [i9505] kullanıcısıyım. Lollipop sürümünün ısınma ve bataryayı resmen sömürme sorunlarından dolayı KitKat'a geri dönmek istedim. Ve başardım. Daha önceleri lolipopa geçmeden önce telefonum kendi kendine sürekli reset atıyordu. Özellikle arama sırasında. Lollipopu yükledikten sonra sorunum çözülmüştü fakat Lollipop telefonu cep fırınına çevirdiğinden, ve tasarım olarak hoşuma gitmediğinden tekrar KitKat versiyonuna başarıyla çevirdim. Az önce fark ettim ki eski sorunum şimdi tekrar başladı. Telefonu ilk kullandığım zamanlar da KitKattı lakin böyle bir sorunum yoktu. Ve bu sorunun Root attıktan sonra kaynaklandığını fark ettim.

Velhasıl, benim sorun için bir kaç düşüncem var.

- Rootladığım için mi böyle bir durumla karşılaşıyorum?

- Donanımsal bir sorun mu?

- Kitkat mı sorunlu?

Var ise bilginiz yok ise düşünce ve çözüm önerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnduriOnur -- 22 Ekim 2015; 20:51:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ROM değiştirin. Düzelir. Başka ülkeye ait ROM kurun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce Almanyayı denedim olmadı. Şimdi ise İsveçinkini denedim hala aynı. Bin bir ülke arasında hangisi acaba. [Telefon Danimarka çıkışlı]

• AnduriOnur A kullanıcısına yanıt
    Benim telefonum S4 Active, reset sorunu bende de vardı 4.4.2 için, Fransa ve Hollanda'dan sonra en son Temmuz ayında Baltic romu yükledim, cihaz rootlu, xposed da kurulu ama reset hiç yok şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UML

Benim telefonum S4 Active, reset sorunu bende de vardı 4.4.2 için, Fransa ve Hollanda'dan sonra en son Temmuz ayında Baltic romu yükledim, cihaz rootlu, xposed da kurulu ama reset hiç yok şu anda.

Az önce Almanya sürümü vardı ve berbat bir şekilde kasıyordu. Aynı sorun için yaklaşık bir buçuk saat önce isveç sürümüne geçtim. Şu an telefon elimde akıyor ama reset sorunu var. Hızınızds bir problem var mı sizin Romunuzun?
    Ve sammobile de oldukça fazla Baltic romları var bu sürüm için. İndirdiğiniz yeri hatırlıyorsanız link atabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnduriOnur -- 19 Ekim 2015; 0:00:06 >
  • sammobile daki e son baltic 4.4.2 yi indirmiştim, ikimizin telefon da snapdragonlu olduğuna göre sorun da benzer, çözümü de benzer umarım
  • Deneyip bilgilendireceğim dostum çok teşekkür ediyorum.

• @UML Kardeşim Yardımların için teşekkür ediyorum Baltic Rom ilaç gibi geldi. Sorun çözülmüştür.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.