Muhtemelen sizin portunuzu ADSL olarak bağlamışlar, boş port olunca VDSL geçirecekler |
[Çözüldü] Atlak Bağlantı (3. sayfa)

-
-
Bizim apartmanda boş port sorunu yok, ayrıca SNR değerlerim bugün 6.8'e kadar düştü ve internet sürekli kopmaya başladı. Telekomdayken aynı dairede bir kere bile sorun yaşamadım. Eminim telekoma geri dönsem hiçbir sorun kalmaz. ISS değiştirdik diye telekomun yaptıkları. Ancak ne yaparsa yapsın telekoma geri dönmeyeceğim. En son çare turksat'a geçeceğim.
-
Bugün telekomdan görevli aradı port arızası oluşmuş , sistemden düzelttim dedi. Şu anda sorunsuz interneti kullanabiliyorum.
-
Darısı bizim başımıza kaç gün oldu VDSL hizmet alamadık lanet olsun
-
Çok iyi anlıyorum hocam aynı sıkıntıyı ben de yaşadım, inşallah bir an önce hallolur senin sorun da
-
Siz sorununuzu nasıl çözdünüz?
-
Comnet destek ile görüştüm , telekoma arıza kaydı bıraktılar. 2 gün sonra Telekom elemanı aradı, sistemden baktım port arızaya atmış düzelttim dedi. Bu şekilde çözüldü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncelleme: Uzun uğraşlar sonucu VDSL sinyal verdirtebildik kendilerine, şimdi sırada 24 Mbps hız tanımını 100 Mbps olarak değiştirtmek kaldı :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpbalcı -- 17 Ocak 2021; 20:6:59 > -
Merhaba, hız profilinizde güncelleme yaptım. Tekrar kontrol eder misiniz? -
-
Ben müdahale ettim ama değişiklik olmamış. Teknik arkadaşlarım gerekli kontrol ve işlemi tamamladıktan sonra size bilgi vereceklerdir. -
-
Merhaba, online işlem merkezindeki teknik bilgiler kısmını tekrar kontrol eder misiniz? Yine aynı şekilde mi görünüyor? -
-
Merhaba, kontrol edilmesi için ilgili ekibimize bilgi verdim. -
Yok arkadaş OİM üzerinden geri dönüş de sağlamıyorlar. Bunu da 28 gün bekleyeceksek işimiz yaş. Başka bir firmaya geçmiş olsak şimdiye çoktan bağlantımız sağlanmış bu konuları açmamış olurduk :(
-
Merhaba, hız profilinizin kontrol edilmesi için kaydınız üzerinden teknik ekibimize bilgi verdim. Gerekli kontrolleri tamamlayarak size sağlayacaklar. -
Bizim internetimiz VAE mi YAPA mı, nasıl öğrenebiliriz? Bölgemizde YAPA olduğunu öğrendim YAPA üzerinden hizmet alırsak sıkıntısız olur diye düşünüyoruz
-
Kontrol ettiğimde hizmetiniz VAE olarak görünüyor. YAPA için uygunluk olması durumunda otomatik olarak geçişinizi yaparak size bilgi veriyoruz. -
"Fiziksel Durum (VAE) KAPALI" ne anlama geliyor acaba? Teknik bilgiler kısmında da İndirme ve Yükleme hızlarımız 0 Mbps ama internete bağlıyız
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X