Şimdi Ara

[Çözüldü] HAF X 942 VE Seidon 240M

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Seidon 240M aldım kasam için, kurulumunu yaptım ancak aklımda çok ciddi bir soru var. Radyatörü 2 tane 22'lik fanın altına yerleştirdim, HAF X 942'de radyatör yeri orada, ancak 2 tane 22'lik fanı sökmedim, radyatörün kendi 2 tane fanı aşşağıdan yukarı vuruyor, 2 tane kasanın 22'lik fanı yukardan aşağı vuruyor. Sökmem gerekiyor mu HAF X'deki 2 tane 22'lik fanı? Isınmışlar baya çünkü yukarda 22'lik fanlar; radyatörün olduğu kısımdakiler.. FX 9570 izle FarCry 3'de 65 derecede sabitti işlemci?
    Çözüldü: Fan yönlerini ayarladıktan sonra sıkıntı kalmıyor arkadaşlar, tamam. Şuan 18 derece boştayken..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaximillianFoe -- 14 Temmuz 2014; 21:49:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CryFone

Bugün Seidon 240M aldım kasam için, kurulumunu yaptım ancak aklımda çok ciddi bir soru var. Radyatörü 2 tane 22'lik fanın altına yerleştirdim, HAF X 942'de radyatör yeri orada, ancak 2 tane 22'lik fanı sökmedim, radyatörün kendi 2 tane fanı aşşağıdan yukarı vuruyor, 2 tane kasanın 22'lik fanı yukardan aşağı vuruyor. Sökmem gerekiyor mu HAF X'deki 2 tane 22'lik fanı? Isınmışlar baya çünkü yukarda 22'lik fanlar; radyatörün olduğu kısımdakiler.. FX 9570 izle FarCry 3'de 65 derecede sabitti işlemci?
    Çözüldü: Fan yönlerini ayarladıktan sonra sıkıntı kalmıyor arkadaşlar, tamam. Şuan 18 derece boştayken..

Hayırlı olsun. Heycandan yerleri şaşırdınız sanırım. Ben de almayı planlıyorum bu moedli haf x kasama.

• Hocam bende seidon 240m almayı düşünüyorum haf x kasama ancak montajı hakkında aklımda soru işaretleri var kurulumu ile alakalı video arıyorum internetten ama tam olarak istediğim videoya ulaşamadım siz nasıl yaptınız kurulumu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.