Şimdi Ara

(ÇÖZÜLDÜ) HDMI problemi lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler öncelikler selamlar, (asus 23" led) monitör ve görüntüsünden dolayı hiç bir problem yok yalnızzzz;

kutudan çıkan hdmi-dvi kabloyu takınca görüntü direk küçülüyor. yani her taraftan ortalama 2 cm daralma yapıyor. çözünürlüğü 1050 yaparsak anca ekranı tam yayıyor fakat net bir şekilde değil. sizde de böyle bir sıkıntı var mı?? ya da ne önerirsiniz, problemin hdmi kablodan olduğunu düşünerekten gidip hdmi-hdmi altın uçlu kablo aldım fakat sonuç aynı. ati asus cucore 5770 ekran kartı kullanıyorum, catalyst masaüstü aracında desktop area ve HDTV modları var, 1080p seçinde görüntü küçük, fakat desktop area da 1050 de tam yayma söz konusu. bir de vga kabloyu kullandığımda görüntü tam çözünürlük destekliyor. 1920x1080 çıkış alabiliyorum fakat malum vga kablo dan dolayı biraz sıkıntı var. görüntü ve pixeller net olsun diye özellikle hdmi girişli monitör aradım durdum fakat karşılaştığım sonuç böyle olunca fenalardayım ,

mümkünse yorumlarınızı ve çözüm önerilerinizi bekliyorum, ilginize şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isovski -- 4 Kasım 2010; 17:35:55 >

• ATI Catalyst içinden overscan ayarını %0 a çekin, sorun kalmaz.

Güle güle kullanın monitörünüzü
  • quote:

Orijinalden alıntı: fato65

ATI Catalyst içinden overscan ayarını %0 a çekin, sorun kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

quote:

Orijinalden alıntı: fato65

ATI Catalyst içinden overscan ayarını %0 a çekin, sorun kalmaz.

arkadaşlar çok teşekkürler, sorun halloldu sayenizde:) çok zamandır donanımhaber deydim fakat genelde 2. el fırsatlarını ve incelemeleri takip ediyorum. ilk mesajıma da 24 saat içerisinde cevap gelmesi beni çok etkiledi açıkçası bu kadar ilgi ve hızlı cevap beklemiyordum, herkese tekrardan çok teşekkürler, saygılar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.