Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] Hepsiburada Monitör İade Reddi: 'Pakedi açılmış kablolar'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce burada açılan BİR KONUYA yorum atmıştım. hepsiburada'da yaşanan iade rezilliğine dair bir yenisini daha ekliyorum. Gerekli yerlere itirazda bulunacağım.

Güncelleme: Ürün iade reddinden sonra kargodan geldi, aldım. Hepsiburada yazışmaları devam ediyor. THH başvurusu yapmayı düşünüyorum ama uğraşamayacağım.

Bundan sonra alacak olan arkadaşlar için bilgilendirme olsun.

[ÇÖZÜLDÜ] Hepsiburada Monitör İade Reddi: "Pakedi açılmış kablolar"

İade kabulü sağlandı, 7 iş günü içinde göndermem bekleniyor.

Hepsiburada İade koşulları:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliKulaBey -- 25 Şubat 2019; 13:6:31 >

• Hocam satıcı hepsiburada mıydı?
  • DeatSlayer kullanıcısına yanıt
    Satıcı hepsiburada üzerinden beyazticaret
  • İç çamaşırı muamelesi görmüş sizin monitor. tahminen 3. parti bir satıcı üstünden olduğu için yaşandı sorun. 1 ay önce HB nin kendi satmıs olduğu monitor u kutuyu tekrar aynı şekilde bantlayarak İade ettim.
  • DeliKulaBey kullanıcısına yanıt
    Kötü olmuş hocam o yüzden ben Hepsiburada'nın sattığı ürünleri almak istiyorum sorun çıkmasın diye.
  • THH başvurunuzu yapın hocam sıkıntı çözülür ama biliyorsunuz bizim ülkede işler hep yavaş baya bekleyeceksiniz geçmiş olsun.
  • Hocam iade nedeni olarak ne belirttiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Curimo kullanıcısına yanıt
    "Üründen memnun kalmadım. Analog tuşu arkada ve kullanışsız, soketler dikey ve kullanım zorluğu oluşturuyor. İade etmek istiyorum" ardından reddedildi.
    Red sebebine binaen ekteki [SS] açıklamarda bulundum. Forumda açtığım konularda var, monitör kaynaklı bir cihaz sorunum olduğunu sanıyordum ama değil, üründen de memnun değilim ve iade edip ekran kartı almam gerekiyor.
  • ST0RMHAWK kullanıcısına yanıt
    THH başvurusu yaparken Hepsiburada.com'u mu, yoksa ürün satışını yapan Beyaz Ticaret'i mi firma ünvanı girmem gerekiyor?
    Hocam Hepsiburada'da iade için bir trick nokta var, onu ben de acı tecrübe ile öğrendim; ne kadar az açıklama yapar, ne kadar sorun belirtmezseniz iadeniz o kadar kolaylaşıyor. Yani "Ürünü beğenmedim". diyeceksiniz. Tabi buna da sıkıntı çıkarmaya başlamış olabilirler bilemiyorum... Son durum ne şimdi?
  • Curimo kullanıcısına yanıt
    Daha önceki konudan ötürü, herhangi bir muarız durum belirtmedim. Zaten yok da. Ürünü iade etmem gerekiyor o kadar. Şu an mesaj atıyorum arayan soran yok, cumadan sonra telefon açacağım. THH başvurusu yapacağım.
    ARACI SATICI İKİSİ HAKKINDA YAPACAKSIN ÇÜNKÜ ÖDEMEYİ HB ARACI İLE ALDI BU YÜZDEN HB KULLANICI SÖZLEŞMESİNİ OKU ONA GÖRE YAZ İYİ FORUMLAR DİLERİM
  • paranızı alirsiniz ancak biraz uğraştıracaklar.durumu satın aldıgınız beyazticaret yere bildirin. ve thh ne başvuracagınızı soyleyin.hatta firmaya acil olarak dilekce yazın. thh i ne gonderdiginiz dilekcenin bir ornegini gosterin. thh kararinin sonuçlanmasında etkin rol oynuyor.175 alo tuketici danısma hattından nasıl yonlendirileceginizi ogrenin.
  • Çok geçmiş olsun hocam. Vallaha hepsiburada satıcı olsaydı biraz daha az uraşırdınız. Bende de sıkıntı çıkmıştı ve baya uraşmıştım biliyorsunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cobalt_evan kullanıcısına yanıt
    Eyvallah, artık kullanmak zorunda kaldım monitörü. Ekran kartını da forumdan bi ustaya tamire verdim. Bi haftada netleşir artık her şey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.