Bildirim
[ÇÖZÜLDÜ] ISLEMCI DEGISTIRICEM YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Dizüstü bilgisayarınızın marka/modeli nedir? -
Toshiba L775-124 -
O cihazda SSD disk yok ve RAM 4 GB.
İşlemci yükseltmesinden ziyade, RAM arttırımı ve SSD disk takılmasıyla elde edilen performans artışı, işlemci yükseltmekten hem daha fazla performans artışı sağlayacak, hem de daha ucuza mal olacaktır. -
anladım çok sağolun bu hafta ram i 8 gb a çıkartacağım -
Bütçeniz elveriyorsa bir de SSD takın derim. -
onu da haftaya halledeceğim benim pek aram yok bu işlerle bilgisayarcıya yaptırıcam da önce bilgi edinmek istemiştim tekrardan teşekkürler :) -
quote:
Orijinalden alıntı: koponb
onu da haftaya halledeceğim benim pek aram yok bu işlerle bilgisayarcıya yaptırıcam da önce bilgi edinmek istemiştim tekrardan teşekkürler :)
Bilgisayarcıya ihtiyacınız yok aslında. Kendinizde kolaylıkla halledebilirsiniz. -
açması o kadar zor değil heralde ama parçaları sökmesi takması hakkında hiç bilgim yok :) -
Pek bir zorluğu yok. Tabi yine siz bilirsiniz -
Altında ram kapağı var iki vida tutar yada tek o vidayı sökün ramleri göreceksiniz yine altında disk kapağı var iki vida tutar onuda açın diski göreceksiniz pek bir zorluğu yok kendiniz halledebilirsiniz..quote:
Orijinalden alıntı: KillForYou!
Pek bir zorluğu yok. Tabi yine siz bilirsiniz -
çok sağolun bugün ram için bilgisayarcıya verdim disk işini kendim halletmeye çalışacağım -
quote:
çok sağolun bugün ram için bilgisayarcıya verdim disk işini kendim halletmeye çalışacağım
Fiyatları şişirirler kendiniz netten sipariş etseydiniz biz söylerdik neyin alınacağını ram takmak çok kolay ama diski değiştirdimi windows kurulumu gerekiyor siz kolay olanı bilgisayarcıya bırakmışsınız :) -
eyvah o zaman parça fiyatını sorup ona göre yaptıracağım siz bana rica etsem harddisk ve ssd olarak hangisini almam gerekiyor söyleyebilir misin -
quote:
eyvah o zaman parça fiyatını sorup ona göre yaptıracağım siz bana rica etsem harddisk ve ssd olarak hangisini almam gerekiyor söyleyebilir misin
2.5" ssd disk alacaksınız...
https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=samsung%20840%20evo%20ssd%20250%20gb%202.5
Bu iyidir ...
-
anladım ilginize çok teşekkür ederim sağolun iyi akşamlar diliyorum :) -
Evet. Arkadaş güzel bir model tavsiye etmiş. Samsung 840 Evo güzel bir f/p ürünü.
Montajını da kolaylıkla yapabilirsiniz.
-
tamam sağolun peki ram olarak hangisi takılması gerekiyor 4 gb dan 8 gb da çıkarılmasını istemiştim onu da söyleyebilir misiniz rica etsem fiyat karşılaştırcam :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koponb -- 30 Kasım 2015; 17:40:15 > -
-
tamamdır gerçekten çok teşekkürler
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- nokia güvenlik kodu
- pcı basit iletişim denetleyici nedir
- tlauncher ekran kartı güncelleme hatası
- windows 7 fotoğraf görüntüleyicisi indir
- asus laptop güç ışığı yanıyor ama açılmıyor
- iso dosyası nedir
- silinen dosyaları geri getirme
- telefonum şarj olmuyor
- bilgisayar hızlandırma
- video boyutu küçültme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X