Şimdi Ara

ÇÖZÜLDÜ..klavye gidip geliyor ..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
28.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • klavye arada bir çalışmamaya başladı ..

herşeyi takılı olmasına rağmen takar takmaz 3lü ışık(caps num scroll) yanıyor hemen geri sönüyor biraz uğraşıp pcyi baştan başlatınca bazen düzeliyor bazen çalışmamaya devam ediyor..

1 aydır böyle bir sorunla karşılaşıyorum çakışma olacağınıda sanmıyorum..sorun nerde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görkem ! -- 10 Ağustos 2009; 13:57:49 >

• Bir virüs olabilir bilgisayarınızda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackram

Bir virüs olabilir bilgisayarınızda
    bence kablosunda temassızlık ya da kablonun klavye girişinde kopukluk var
    klavye çalışırken capsluk numlock ışıklarını yak kablo çıkışıyla oynamaya başla bakalım ışık yanıp sönüyomu eğer öyleyse dediğim gibidir
    kabloyu biraz keser lehim atarsın geçer
    benim de farede olmuştu böle
  • quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir91

bence kablosunda temassızlık ya da kablonun klavye girişinde kopukluk var
    klavye çalışırken capsluk numlock ışıklarını yak kablo çıkışıyla oynamaya başla bakalım ışık yanıp sönüyomu eğer öyleyse dediğim gibidir
    kabloyu biraz keser lehim atarsın geçer
    benim de farede olmuştu böle

Alıntıları Göster
    medcezir'e katılıyorum. bi temassızlık vardır. Belki içine toz dolmuştur. Hem girişe hem de klavyene bi hava tut. işe yaradığını görüceksin. Kablonun takılımından kaynaklı bi sorun da olabilir. Sök yeniden tak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurşun Kalem

medcezir'e katılıyorum. bi temassızlık vardır. Belki içine toz dolmuştur. Hem girişe hem de klavyene bi hava tut. işe yaradığını görüceksin. Kablonun takılımından kaynaklı bi sorun da olabilir. Sök yeniden tak.

Alıntıları Göster
    Çevirici ile usb den bağlantıyı dene klavyen mı bozuk yoksa port mu bozuk daha kolay çözüme ulaşırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAMICAN

Çevirici ile usb den bağlantıyı dene klavyen mı bozuk yoksa port mu bozuk daha kolay çözüme ulaşırsın.

Alıntıları Göster
    bu msjı yazdığımdan buüne dr sorn olmadı ama bugn tekrar aynı sorun var..

pcye bağlanan usb yerini oynayınca ışıklar yanıp sönüyor ama çalışmıyor sonra gene gidiyor..

klavyemi bozuk acaba .. şimdi bide yeni bir klavye alıpta bozuk olmadığını öğrenirsem boşuna para vermiyeyim diye düşünüyorum..

neler deneyebilirim başka lehim vb nasıl olacak bilmiyorum :S

• quote:

Orijinalden alıntı: Görkem !

bu msjı yazdığımdan buüne dr sorn olmadı ama bugn tekrar aynı sorun var..

pcye bağlanan usb yerini oynayınca ışıklar yanıp sönüyor ama çalışmıyor sonra gene gidiyor..

klavyemi bozuk acaba .. şimdi bide yeni bir klavye alıpta bozuk olmadığını öğrenirsem boşuna para vermiyeyim diye düşünüyorum..

neler deneyebilirim başka lehim vb nasıl olacak bilmiyorum :S

Alıntıları Göster
    lütfen yardım edin ya ..

bilgisayar iptal oldu resmen çünkü açılırken F1 basılması gerekiyor klavyede çalışmayınca kullanamıyorum bunları laptoptan yazıyorum tüm oyunlarım diğer bilgisayarda..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses gidip geliyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

lütfen yardım edin ya ..

bilgisayar iptal oldu resmen çünkü açılırken F1 basılması gerekiyor klavyede çalışmayınca kullanamıyorum bunları laptoptan yazıyorum tüm oyunlarım diğer bilgisayarda..

Alıntıları Göster
    kimse bilmiyor anlaşılan
  • quote:

kimse bilmiyor anlaşılan

Alıntıları Göster
    Kimse bilmiyor anlaşılan cümlesi tuhaf olmuş.Yapacağınız tek şey farklı bir klavye denemek bu kadar basit.Emaneten klavye bulmanız bu kadar zormu?Size 10 dk lık bir deneme yeterli olacaktır ve mutlaka apartmanınızda birilerinde PC vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluecry

Kimse bilmiyor anlaşılan cümlesi tuhaf olmuş.Yapacağınız tek şey farklı bir klavye denemek bu kadar basit.Emaneten klavye bulmanız bu kadar zormu?Size 10 dk lık bir deneme yeterli olacaktır ve mutlaka apartmanınızda birilerinde PC vardır.

Alıntıları Göster
    apartmanda kimsenin bilgisayar kullanmamasından dolayı böyle kapsamlı araştırıyorum usta zaten..

usb kablosunu biraz oynatınca ışıklar yanıp sönüyor ama gene çalışmıyor sanırım klavye bozuk bu akşam çıkıp alacağım sonucu yazarım inş düzelir..

• evet sorun çözüldü klavye bozukmuş böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlarada rehber olmuşuzdur inş
  • Görkem ! kullanıcısına yanıt
    şuan benimkide yapıyor uyuz olmak üzereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlayerCarlion68

beni taaa seneler öncesine götürdün.. 2009da şimdiki birçok kötü şey yaşanmamıştı..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SlayerCarlion68

beni taaa seneler öncesine götürdün.. 2009da şimdiki birçok kötü şey yaşanmamıştı..

Şimdi durum daha kötü. Olsun ama istikrarlı bir şekilde kötü :(
  • Konuyu tekrardan hortlatacağım ama bende de benzer bir durum var.
    Donanım çıkartıp takılma sesi geliyor önce klavyenin ışıkları sönüyor bakıyorum klavye iptal çalışmıyor.
    Sonra donanım takma sesi tekrar geliyor klavye ışıkları yanıyor klavye çalışır hale geliyor.
    Burada hadi idare edeyim dedim ama bazen klavye uçtuktan sonra geri gelmiyor. usb girişinden çıkarıp başka yerlere takıyorum veya başka klavye deniyorum değişen birşey yok.
    Bana anakart sorunluymuş gibi geliyor ama bunun dışında bir sorun oluşmadığı için bilemiyorum da anakarttan mı diye
  • 3 hafta önce yeni klavye aldım narkası ve modeli rampage kb-r66 klavyem arada gidiyor ve usb sini dokununca ışıklar sönüyor ve calışmıyor ne yapabilirim bilen varmı.
  • Akondro A kullanıcısına yanıt
    Aldığın yere götür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzunca961

Konuyu tekrardan hortlatacağım ama bende de benzer bir durum var.
    Donanım çıkartıp takılma sesi geliyor önce klavyenin ışıkları sönüyor bakıyorum klavye iptal çalışmıyor.
    Sonra donanım takma sesi tekrar geliyor klavye ışıkları yanıyor klavye çalışır hale geliyor.
    Burada hadi idare edeyim dedim ama bazen klavye uçtuktan sonra geri gelmiyor. usb girişinden çıkarıp başka yerlere takıyorum veya başka klavye deniyorum değişen birşey yok.
    Bana anakart sorunluymuş gibi geliyor ama bunun dışında bir sorun oluşmadığı için bilemiyorum da anakarttan mı diye

nasıl çözdünüz??? şu an bu yorumu yazarken bile oluyor..

donanım takma- çıkarma sesi geliyor 3-4 sn klavye gidiyor.. bazen aynısı fareye de oluyor.. bir kaç hafta önce böyle bir sorun yoktu.. giderek sıklaşıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun_

nasıl çözdünüz??? şu an bu yorumu yazarken bile oluyor..

donanım takma- çıkarma sesi geliyor 3-4 sn klavye gidiyor.. bazen aynısı fareye de oluyor.. bir kaç hafta önce böyle bir sorun yoktu.. giderek sıklaşıyor..

Alıntıları Göster

Pek çözüldü olarak düşünmüyorum ama ne olduğunu yazayım. Şirket bilgisayarıydı. Önce harddisk uçtu. Sonrasında yeni disk taktılar yeni kurulumlar filan. İyi gidiyordu anakart uçtu bu seferde. Gidip gelmelerle ilişkili mi bilmiyorum ama. pc yenilendi sonrasında. o kasayı ne yaptılar sormadım hiç.

• Arkadaşlar sorun yapışkan tuşlarla alakalı.. Yapışkan tuşları devre dışı bırakın ve 5 defa shifte bastığınız da yapışkan tuşlar açılsın özelliğini devre dışı bırakın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.