Şimdi Ara

(Çözüldü) [LG G2 - D802 16GB] Hiçbir Semptoma Uymuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • **Stock KitKat'a dönmeyi deneyecektim ama gerek kalmadı, CM13'ün üzerine KK Bootloader yükledim ve sıkıntı kalmadı, kullanıyorum. Aynı sorunu yaşayanlar için: Tuş kombinasyonlarıyla biraz uğraşınca Recovery'e girebiliyorsunuz, daha sonra da ADB Sideload'la ROM ve ROM'a uygun Bootloader kurun.

Saatlerdir yerli, yabancı forumlarda dolaşıyorum, telefonumun durumuna uyan hiçbir çözüm yolu bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

- Bilgisayarımda yaklaşık bir aydır 64-bit Ubuntu kullanıyorum, Windows'a dönmek konusunda da sıkıntı yaşıyorum ama şu an asıl sorunum o değil. Ubuntu konusunda da oldukça bilgisizim.

1- Telefonda "Spiderio Kat 380dpi" isimli ROM yüklüydü, "Paranoid Android" ROM kuracaktım.
    2- ADB Sideload ilk defa kullanacaktım. Telefonda TWRP Recovery vardı. ADB'yle birkaç sıkıntı yaşamıştım ama sonunda halletmiştim. Spiderio ROM yüklüyken bir de üstüne ADB yardımıyla Paranoid yükledim. Tabii ki yanlışlıkla yaptım yani, ADB'nin kullanımını çözmeye çalışıyordum.
    3- Kilit tuşuna basılı tutunca LG logosu bir anlığına gözüküyor ve kayboluyordu.
    4- Tuş kombinasyonuyla TWRP'ye girmeyi başarmıştım, önce Factory Reset ve Format Data yaptım. Sonra da ADB'yi kullanarak Paranoid yükledim. Fakat yine de ROM boot olmuyor. LG logosu bir anlığı beliriyor ve sonra gidiyor. Logo kaybolduktan sonra ekranın açık olduğunu görebiliyorum ama hiçbir şey yapamıyorum.
    5- Paranoid'de sıkıntı vardır diyip CM13 indirdim ve ADB yardımıyla onu yükledim, yine ROM boot etmedi.
    6- Neyse, en son telefonu o halde bıraktım, ekran falan kapalıydı, yattım.
    7- Sabah kalkınca TWRP'ye girmeye çalıştım ama başaramadım. Dün akşam tuş kombinasyonlarını kullanırken durum şöyleydi: - Yalnızca Güç Tuşu'na basılı tutarsam LG logosu beliriyor, kayboluyor ve ekran açık oluyor, bir ışığı var ama hiçbir şey göstermiyor. O haldeyken 10 dakika falan bekledim ama en son ekran kendi kendine kapandı. - Ses Kısma ve Güç Tuşu'na basılı tutuyorum, bırakıyorum falan LG logosu daha uzun süre ekranda duruyor, o arada tuşları bırakıp bir daha basıyordum, TWRP'ye giriyordu.
    8- Telefonu bilgisayara bağlayınca öndeki bildirim ışığı turuncu yanıyor, şarj ediyor sanırım. Bu haldeyken Ses Açma tuşuna basılı tuttum ve Download Mode'a girdi. Fakat Linux için LG Flash Tool falan olmadığı için hiçbir şey yapamadım.
    9- Dün akşam telefonu bıraktığında şarjı bitmiş olabilir, o yüzden TWRP'i şu anda açmıyor.
    10- Terminal'da "adb devices" yazınca telefonu göstermiyor. Fastboot'u kullanmasını beceremedim ama "fastboot devices" yazınca da hiçbir şey yapmıyor.

*Windows'a dönme şansım yok, garanti falan yok, telefonun kaç kere el değiştirdiğini bilmiyorum, SIM Kart telefonda takılı, servise vermeden bu sorunu halletmek istiyorum, hardware'le de ilişkili değilim, bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torchrable -- 12 Kasım 2016; 14:9:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G4 Aktif Olmayan Volte Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.