Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] Notebook Ekran Kartı Görmeme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım nvidia ekran kartımı görmüyor ve intelin ekran kartını kullanıyor sanırım. Nvidia kontrol panele girmeye çalıştığımda Bu resimdeki hatayı alıyorum. nvidia internet sitesinden indirdiğim güncellemeyi açtığımda ise Bu hatayı alıyorum. Sorun nedir ve nasıl çözülür lütfen yardım....

ÇÖZÜM

Bilgisayarın güncelleştirmelerini yaptıktan sonra denetim masasındaki nvidia programlarını felan kaldırdım. Sonra nvidia sitesinden ekran kartımın güncelleştirmesini indirdim. Kurdum ve sorun ortadan kalktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxfurkan00 -- 19 Ekim 2014; 18:21:59 >

• aynı sorun bendede var saçma sapan windowsun işleri.
    güncellemeleri falan kur.
    sonra bilgisayar ekran kartını bi ara görcek.
    ama bu öylece bilgisayarda geziyoken olmaz.
    bol bol yeniden başlat bilgisayarı.
    ama güncellemeleri yaptıktan sonra.

eğer güncellemeleri yapmıyosan bari windows updateyi ful kapat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filezort -- 12 Ekim 2014; 22:07:54 >
  • 111 güncelleme buldu bi güncellesin bakalım.bilgisayarı yeni aldım ilk defa güncelleme yapıyorum.
  • güncelleştirmeleri yaptım ama düzelmedi.
  • bol reset at pc ye.
    bi ara gelcek.
    eğer gelmesse bilmiyorum.
  • foto falan gözükmüyor ama bi ara bende de ekran kartını görmediği oldu. söktüm taktım falan bi gördü bi görmedi. şimdi görüyor. sebebini bilemiyorum. son zamanlarda anakart ekran kartı falan kurcaladıysan tekrar bi kurcala.
  • abisi1 resimleri görmek için bu resim gibi yazılara tıkla. SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR KONU KİLİT.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.