Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ]Opera da Sekme Geçişleri Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Opera 10.1 Ubuntu sürümünü kullanıyorum. Tarayıcım da bir bağlantıya farenin orta tuşuyla tıkladığımda Yeni Sekme açıyor. Buraya kadar güzel. Fakat açtığım sekmeye direkt geçiş yapıyor. Ben istiyorum ki aynı bağlantıda kalsın, açtığım sekmeye direkt geçmesin. Acaba bunu nasıl yapabilirim? Ayarlarını kurcaladım fakat bulamadım.

quote:

Çözüm: Araçlar>Tercihler>Gelişmiş>Kısayollar penceresinden Orta Tuş Tıklama Seçenekleri açılır. Açılan pencerede "Bağlantıya Tıklayınca;" bölümünden "Arka Planda Aç" seçilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RC-1138 -- 26 Ocak 2010; 18:52:36 >

• araçlar/tercihler/sekmeler/ kısmına gel orada seçenekler var oradan etkin sekmenin yanına yenisini aç kısmındaki tiki kaldır olması gerekir
  • Hayır, olmadı. Orası zaten boştu. Şöyle anlatayım. Mesela altta Yazılım Genel sayfasının linki var. "Tüm forumlar >> [Yazılım] >> Yazılım Genel >> Opera da Sekme Geçişleri Sorunu". Ben buna orta tuşla tıkladığımda o sayfayı yeni sekme de açıp hemen o sayfaya geçiyor. Ben geçmesin istiyorum. Ayrıca o bölümün resmini de atayım. Ayarlarım aşağıdaki resimdeki gibi.

• ben kendim öyle ayarlıyorum başka bir fikrim yok ne yazı kki ama bir link vereyim orada opera başlığında operayı yalıyıp yutmuş sizin kullandığınızı kullanan yöneticiler var kesin çözüm bulurlar direk opera bölümünün linki
    http://doctus.org/forumdisplay.php?f=246
  • İlginç bende böyle bir durum yok yeni sekmeyi arka planda açıyor.

Ama en azından linki sağ tıklayıp arka planda aç da diyebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikkonular -- 24 Ocak 2010; 15:52:57 >
  • resimden bakınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: lost

resimden bakınız..

eyvallah hocam ben o bölümleri hiç girmemiştim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome yazı tipi sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Opera hızlı erişim sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim. Sorun çözüldü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.