Şimdi Ara

[Çözüldü]Samsung 10.1 Root işlemi sırasında Can't Mount hatası !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bende Samsung Galaxy Tab3 10.1 P5210 model tablet var. Cihazıma uygun root işlemini her türlü siteden araştırdım. Yabancı ve Türkçe sitelerden araştırdım. Bir kaç çeşit işlem yaptım ve bulduğum sonuçları cihazıma uygulamaya başladım ;

İlk önce CWM/TWRP recoveryi Odin 3.07 ile cihazıma yükledim.
    Sonrasında cihazıma uygun root dosyasını sd kartın içine attım.
    CWM recoveryden install zip from sd card seçeneğini seçiyorum ama Can't Mount Sd Card hatası aldım.(Bunun çözümünü bulamadım. İnternette bir kaç şey yazıyor ama anlamadım yabancı olması sebebiyle.)Bu yüzden CWM ile root yapamadım. Sd kartımı okumuyor.
    TWRP ile yüklemeyi denediğimde ise zip dosyasını gördü(Ayarlardan Zip verification seçeneğini işaretledim). Fakat zip dosyasını seçince setup anında FAİLED hatası verdi.

Bana göre CWM'de sorun var ve bu yüzden sd kartın içini okuyamıyor. Ama olayın garip yanı sisteme CWM yüklemeden önce de recovery modda cant mount hatası veriyor. Bunun sebebi nedir ?
    TWRP ile yüklemeye çalışınca dediğim gibi hata veriyor. Ama TWRP ile sd kartın içini görüyor. Sadece yüklerken hata veriyor.

Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Arkadaslar cihazima taktigim hafiza karti 64 GB oldugundan dolayi recovery modda gormuyordu. Daha dusuk bir hafiza kartiyla islemi yaptim ve oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keloox966 -- 25 Mayıs 2014; 22:21:39 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.