Şimdi Ara

(Çözüldü) Recovery ve Download mode' a giremiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
7.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, elimde Samsung Ace 2 (i8160) model telefon var. Desen kilidini unutmuşlar bu yüzden cihaza erişemiyorlar bende standart çözüm yöntemlerini denedim. Ses açma + orta tuş + Güç tuşu ile Recovery Mode' a girmeye çalıştım girmiyor. Ses kısma + Orta Tuş + Power tuşuyla Download Mode' a girmeye çalıştım ona da girmiyor. Download mode' a girmediği için odin ile işlemde yapamıyorum. Bazı arkadaşlar pili çıkar download mode kombinasyonları yap pili takıp deneyince gelmesi gerekir gibi bir şeyler söylüyor ama oda olmuyor. Bilgisayara bağlıyorum. Desen kilidi olduğu için onay vermeyince bilgisayardan görünmüyor. Download mode a giremediğimden odin ile de işlem yapamıyorum. İnternette de araştırdım bir çözüm bulamadım. Ne yapacağım bilmiyorum kaldım öylece yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KahveDüşkünü -- 20 Kasım 2017; 23:14:49 >

• Eğer doğru bir şekilde kombinasyonları denediğinden eminsen şunu da dene:
    Kurtarma Moduna girmek için "Ses Açma"+"Home" butonuna basarken "Power" tuşuna sonradan bas. Daha sonra ekrana model bilgisi geldiği anda "Power" tuşunu bırak, diğer iki tuşa basmaya devam et. Kurtarma Ekranı geldiği anda Ses açma ve home butonunu bırak.

Bunlarda işe yaramaz ise 5-10 TL civarlarında telefoncularda vb yerlerde bulabileceğin "USB Jig" denen ufak aparat var. içindeki direnç sayesinde telefonu Download Moduna alıyor. Eğer o da işe yaramazsa "JTAG" denen yöntem var. Bu yöntemide telefoncularda yaptırabilirsin yaklaşık 20-50 TL civarlarında maliyeti var. Tabi JTAG yöntemi garantisi bitmiş ise uygulanmalıdır.
  • İhtiyacı olabilecek arkadaşlara yol göstermesi amacıyla @WaxKitten isimli arkadaşın da önerisiyle "USB Jig" denen aparat ile sorunu çözdüm nasıl çözdüğüme gelirsek bu aygıtı telefona bağlıyorsunuz. Ses Açma + Orta Tuş + Power tuşuna basılı tutarken telefonun pilini çıkarıyorsunuz, pili takıp aynı işlemi tekrar uyguluyorsunuz ve açılıyor en azından bende bu şekilde oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.