Şimdi Ara

ÇÖZÜLDÜ!!! VDF PUBG ( STEAM ) OYNAYAN VAR MI ? 'UPLOAD PAKET KAYBI SORUNU' (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
2
Favori
26.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 ay oldu bu sorunu halen düzeltememişler 😑

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ÇÖZÜLDÜ!!! VDF  PUBG ( STEAM ) OYNAYAN VAR MI ? "UPLOAD PAKET KAYBI SORUNU"

UPLOAD HIZININ SATIŞI YOK DENEME AMAÇLI verilmiştir. ( paket loss için )

Bu değerler inanılmaz şurda bir yerde kalsın :)

Paket loss'um var ama olsun. Böyle upload TR'de nadir bulunur. Bir işime de yaradığı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 18 Eylül 2019; 19:54:33 >

Paket loss'um var ama olsun. Böyle upload TR'de nadir bulunur. Bir işime de yaradığı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 18 Eylül 2019; 19:45:10 >
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    Bana böyle upload versinler packet loss kabulumdür. Zaten online oyun oynamıyorum, interleaved modu açtırırım pingim yüksek olur ama uploadım düzelir.

Bu arada sorunu yanlış tarafta arıyorlar. Kendi omurga sistemlerine baksınlar, muhtemelen problem oradadır. Son kullanıcı sistemi zaten yeni kurulmuş, omurga tarafında ise 20 yıllık cihaz bile olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustifb -- 18 Eylül 2019; 19:38:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

Bana böyle upload versinler packet loss kabulumdür. Zaten online oyun oynamıyorum, interleaved modu açtırırım pingim yüksek olur ama uploadım düzelir.

Bu arada sorunu yanlış tarafta arıyorlar. Kendi omurga sistemlerine baksınlar, muhtemelen problem oradadır. Son kullanıcı sistemi zaten yeni kurulmuş, omurga tarafında ise 20 yıllık cihaz bile olabilir.
    Denemek amaçlı veriyorlar zaten 10 yaptılar bugünde 20 yaptılar ama sorun bundan değil.

1000mbps download 20 upload paketleri var onu da denedik işte sıkıntı aynı.

Modem değişti aynı. 2 masaüstünde de yapıyor ( Ttnet ve Superonlinde kayıp yok ) , Laptopda yapmıyor. ( bu çıldırtıyor insanı )

Yazılımsal bir şey olma durumu nedir ?

Cuma günü pc'den test edecekler trafikleri bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Mükemmel.
    Bana diss atmayın lütfen

Testler montajsız doğal bir şekilde sunulmuştur.

Sunucuya yüklenilen video:

ÇÖZÜLDÜ!!! VDF  PUBG ( STEAM ) OYNAYAN VAR MI ? "UPLOAD PAKET KAYBI SORUNU"

Bugün epey bir test yaptılar paket kaybı burada gözüküyor. Belki farklı bir yorum gelir.

Bilgi amaçlı paylaşıyorum.

Trace adlı note tarzı bir dosyada mevcuttur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 20 Eylül 2019; 16:29:32 >

Hocam maalesef bunları yorumlamayı bilmiyorum. Bilgisayara WireShark indrdim ama sadece ekrana bakabildim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Ben daha önceden kullanıyordum ama unutmuşum. Ben WireShark'ı Network'de sıradışı bir durum var mı diye kontrol amaçlı kullanıyordum. Mesela bir web sitesine girdiğimde capture alıyordum, bağladığı IP adreslerini/port'ları, konumlarını/ülkelerini vs. inceliyordum. Galiba üzerinden engelleme de yapıyordum. Tam hatırlamıyorum bile. Üstteki ekran görüntülerinde sorunu anlamadım. Tamam belli bir noktadan capture almışlar. O IP Almanyada bulunuyor. Çözüm ne olacak acaba merak ettim.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Bu saatteki hız ping jitter durumu nedir?

• luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt
    Şu anda evde değilim hocam eve geçince test sonuçlarını atarım.
  • luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt
    1 Saat önce test yaptım 100 mbps civarı indirme hızı 42 mbps yükleme hızı alıyorum jitter 5 ms civarında seyrediyor.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Bu upload hızını nasıl alıyorsun?
  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    Türkcell sağolsun kıyak geçiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni mi başladı bu durum yoksa bir açık vs. birşey mi var? Ben de 100 Mbps SoL FTTH hem VDF hem de Milleni kullanıyorum ama upload hep aynı ; 5 Mbps, hiç değişmedi.

• Charmlander kullanıcısına yanıt
    Türkcell Süperbox kullanıyorum mobil gibi düşünün altyapı gerektirmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Türkcell Süperbox kullanıyorum mobil gibi düşünün altyapı gerektirmiyor.
    Bulunduğunuz mevki santral yani gibi bir şey herhalde.
  • Vodafone Fibernet akşamları 8-12 arası 50Mbit olan hızımı 8-9 Mbit 'e düşürmeye başladı.Çoğu abone ancak video veya oyun oynarsa bunun farkına varabiliyor.Bunu bize genel bir uygulama olarak benimsetme peşindeler sanırım.Vodafone Müşteri Hizmetleriyle konuştuğumda genel bir arızanın olduğundan bahsettiler ,çalışmalar sürüyormuş.Bu nasıl bir arıza ki hep saat 8 lerde başlıyor 12 den sonra düzeliyor .Superonline altyapısını kullanan aboneyim. Herkes zaten akşamları ,internetini işinden geldikten sonra kullanıyor,video seyrediyor, oyun oynuyor vb.Benim anladığım ,bunlar da Turknet gibi akşamları ,internet trafiğini rahatlatmak için ,hızları kısıtlamaya başladılar.Pekçok kişinin bu durumdan etkilendiği ancak yeterli tepkiyi veremediğimiz düşüncesindeyim.Tüm vodafone fibernet abonelerine duyurum olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cunkurd -- 22 Eylül 2019; 17:25:1 >
  • Teknik ekipler sahada çalışmayı sürdürüyor umarım yakın zamanda güzel haberler veririm..

Sorun halen devam etmekte...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.