Şimdi Ara

ÇÖZÜLDÜ!!! VDF PUBG ( STEAM ) OYNAYAN VAR MI ? 'UPLOAD PAKET KAYBI SORUNU' (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
2
Favori
26.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pubg lite indirip oynadım ilk girdiğim oyunda başlarda sorun yoktu sonra kulübeye girdim ağ gecikmesi dedi 5-6 saniye takılı kaldı ekran.Sonra devam ettim 3-4 el oynadım.Paket kaybı sürekli yok ancak bir anlık %1 paket kaybı oluyor oda bir oyunda 2-3 kere.Sürekli olan bir şey değil.Altyapı Superonline.Bence bir an bile olması sorundur çünkü o an sizin tık tuşuna basmanız bir anlam ifade etmiyor karşınızda o an karakter çıkınca sizin tıkınız tıklamaz.Tplink marka dönüştürücü rt-ac86u yönlendirici var.Sorun cihazlık değil altyapı ile ilgili.Ama sorun Superonline alt yapısında da mevcut.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: luzumsuzdur

Pubg lite indirip oynadım ilk girdiğim oyunda başlarda sorun yoktu sonra kulübeye girdim ağ gecikmesi dedi 5-6 saniye takılı kaldı ekran.Sonra devam ettim 3-4 el oynadım.Paket kaybı sürekli yok ancak bir anlık %1 paket kaybı oluyor oda bir oyunda 2-3 kere.Sürekli olan bir şey değil.Altyapı Superonline.Bence bir an bile olması sorundur çünkü o an sizin tık tuşuna basmanız bir anlam ifade etmiyor karşınızda o an karakter çıkınca sizin tıkınız tıklamaz.Tplink marka dönüştürücü rt-ac86u yönlendirici var.Sorun cihazlık değil altyapı ile ilgili.Ama sorun Superonline alt yapısında da mevcut.
    Atılan bir oyunda 2 3 kere %1'lik paket kaybından bir şey olmaz.

Bizim gibiyse oynayamazsın 21 dakikalık bir oyunun başından sonuna kadar oluyor SS istiyorum bir dahakine.

PUBG Lite ise paket kayıpları %8-%10 stabil yani :)

Sol Altyapısında sıkıntı olacağını düşenmedim ayrıca daha iyi desenize.

bak bir de böylesi var :)

ÇÖZÜLDÜ!!! VDF  PUBG ( STEAM ) OYNAYAN VAR MI ? "UPLOAD PAKET KAYBI SORUNU"

Finalde bile %7.

%5-%10 arası . PUBG LİTE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 8 Eylül 2019; 11:57:9 >

• VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    http://dfkrkqaqb1zsx.cloudfront.net/speedtest/cdn/54031191.png sol altyapı ancak paket kaybı 0 değil. A alıyorum A+ değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luzumsuzdur -- 8 Eylül 2019; 12:48:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Son güncelleme: VDF tarafından ilk defa arandım. Tarafıma arka planda yapılan çalışmalar sonucu sorunun HATSAL kaynaklı olmadığı, sistemsel müdahale gerektiği bilgisi gelmiştir. 15 GÜN gibi kısa bir süre sonunda hatsal olmayıp, sistemsel yani sorunun yazılımsal olduğunu bulmaları inanılmaz bir başarı örneğidir. İmkanım olsa madalya alıp bulan arkadaşa takacaktım fakat görüşmeme izin vermediler :D

Buradan emeği geçen herkesin cebine koyayım demek istiyorum(nokta.).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BE9883E22

Son güncelleme: VDF tarafından ilk defa arandım. Tarafıma arka planda yapılan çalışmalar sonucu sorunun HATSAL kaynaklı olmadığı, sistemsel müdahale gerektiği bilgisi gelmiştir. 15 GÜN gibi kısa bir süre sonunda hatsal olmayıp, sistemsel yani sorunun yazılımsal olduğunu bulmaları inanılmaz bir başarı örneğidir. İmkanım olsa madalya alıp bulan arkadaşa takacaktım fakat görüşmeme izin vermediler :D

SONUNDA YA kabul ettirdik şunu SONUNDA ya.

DH Adminleri konuyu öne çıkarmama yardımcı olsanız :)
  • Bugün itibariyle superonline altyapılı binada vodafone fiber 99mbps tarifeyi kullanmaya başladım ve paket kaybı,ping vb sorunlar ''şuan için yok''

Umarım ileride sorun yaşamam, fast.com üzerinde yabancı server ping durumu 39-40ms arası. Pubg lite'da ise 45ms ile oynadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahya Yahya

Bugün itibariyle superonline altyapılı binada vodafone fiber 99mbps tarifeyi kullanmaya başladım ve paket kaybı,ping vb sorunlar ''şuan için yok''

Umarım ileride sorun yaşamam, fast.com üzerinde yabancı server ping durumu 39-40ms arası. Pubg lite'da ise 45ms ile oynadım.
    SS alalım da sol altyapısında sıkıntı olmadığını bilelim. Ping durumundan anlamazsın zaten

PUBG Lite SS atarmısın….
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BE9883E22

Son güncelleme: VDF tarafından ilk defa arandım. Tarafıma arka planda yapılan çalışmalar sonucu sorunun HATSAL kaynaklı olmadığı, sistemsel müdahale gerektiği bilgisi gelmiştir. 15 GÜN gibi kısa bir süre sonunda hatsal olmayıp, sistemsel yani sorunun yazılımsal olduğunu bulmaları inanılmaz bir başarı örneğidir. İmkanım olsa madalya alıp bulan arkadaşa takacaktım fakat görüşmeme izin vermediler :D

sonunda güzel bir haber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breath Of fire

SS alalım da sol altyapısında sıkıntı olmadığını bilelim. Ping durumundan anlamazsın zaten

PUBG Lite SS atarmısın….

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    Şanslı kullanıcısın ya kıskanıyorum şuan seni :)

• quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Şanslı kullanıcısın ya kıskanıyorum şuan seni :)

Alıntıları Göster
    Umarım en yakın zamanda sizinde sorununuz çözülür :) sonuçta aynı paraları veriyoruz.
  • quote:

Umarım en yakın zamanda sizinde sorununuz çözülür :) sonuçta aynı paraları veriyoruz.

Alıntıları Göster
    Bakarmısınız 35-40 ping çok güzel. İnşAllah darısı bize her zaman diyorum paket kaybı olmasın Vodafone alır başına gider bizim ülkede.
  • Konu ile alakası varmı bilmiyorum ama Vodafonenet'te İPtv izleyen varmı, Hızda dalgalanma ve pingde yükselme oluyormu ?
    Başka Operatörden geçiş yapmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_84

Konu ile alakası varmı bilmiyorum ama Vodafonenet'te İPtv izleyen varmı, Hızda dalgalanma ve pingde yükselme oluyormu ?
    Başka Operatörden geçiş yapmayı düşünüyorum.
    Alt yapıda önemli bu konuda SOL Altyapıdan kullanıcılarda sıkıntı yok...

Kendi altyapısı ve Türksatta var İP tv'de donma takılma ping yapıyor tabiki. Ama sorunu düzeltmek için uğraşıyorlar heralde.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Teşekkürler bizde sıkıntı var hocam … şuna bak ya adamda yağ gibi.

HÜMİYETTİN HOCAM BURAYI DA DİLE GETİRİRMİSİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breath Of fire -- 11 Eylül 2019; 13:5:16 >

• Breath Of fire kullanıcısına yanıt
    Haber verdiğiniz için teşekkürler.

Bugüne kadar bizi ne kadar oyaladıklarının bir başka ispatı olmuş. Tepki göstermeye devam etmeliyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Bugüne kadar bizi ne kadar oyaladıklarının bir başka ispatı olmuş. Tepki göstermeye devam etmeliyiz.
    Bu çok önemli kusurlu hizmet almak istemiyoruz. Başka İSS 'de böyle bir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Hocam teşekkürler SOL-Kablonet-Vodafone ortak ama VDF de yurtdışı çıkışlarda sıkıntı var... bile bile mi yapılıyor anlaşılır durum değil.

Herkes youtube girecek Google girecek değil bizler online oyun oynuyoruz.
  • ÇÖZÜLDÜ!!! VDF  PUBG ( STEAM ) OYNAYAN VAR MI ? "UPLOAD PAKET KAYBI SORUNU"
  • 17.09.2019 Halen Paket Kayıplı oynuyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.