Şimdi Ara

ÇÖZÜLDÜ!!! VDF PUBG ( STEAM ) OYNAYAN VAR MI ? 'UPLOAD PAKET KAYBI SORUNU' (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
2
Favori
26.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sçz konusu adrese test yaptım hocam, herhangi bir kayıp bende yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

benimki vdf ,diğer arkadaşın kablonet olması lazım.

Alıntıları Göster
    kablonet altyapısı da mı var vodafone un?

Memnun musunuz hocam ping, hız istikrarı vs
  • ÇÖZÜLDÜ!!! VDF  PUBG ( STEAM ) OYNAYAN VAR MI ? "UPLOAD PAKET KAYBI SORUNU"

Değerler bunlar İstanbul Santraldeki Arkadaş uğraşıyor bakalım böyle upload hızı vodafone da normalde yok. Hiçbir paketinde vermiyor.

Birşeyler deniyor bakalım. Çözülürse herkes için harika olacak.
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
    İşin kötüsü bu iş mühendis bilgisi isteyen bir iş. Şimdi bir de network işi bir acayip, olmadık sorunlar çıkar. Kablo aynı kablo, cihaz aynı cihaz, yazılım aynı yazılım ama paket kaybı var, çık bakalım işin içinden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

İşin kötüsü bu iş mühendis bilgisi isteyen bir iş. Şimdi bir de network işi bir acayip, olmadık sorunlar çıkar. Kablo aynı kablo, cihaz aynı cihaz, yazılım aynı yazılım ama paket kaybı var, çık bakalım işin içinden.
    Kablonet altyapısını ve kendi altyapısını kullanan VOdafonelularda hep var ülke geneli sorunu bugün 2kişiden daha test istedim aynısı.

UPload packet loss var kronik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 3 Eylül 2019; 16:46:1 >
    superbox geçin sizde
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Superboxla pingler Allah katına çıkıyor oyun filan oynanmaz onunla
  • jeffogu kullanıcısına yanıt
    ben kullanıyorum hiç ping sıkıntısı olmadı

ÇÖZÜLDÜ!!! VDF  PUBG ( STEAM ) OYNAYAN VAR MI ? "UPLOAD PAKET KAYBI SORUNU"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 3 Eylül 2019; 19:36:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

superbox geçin sizde
    superonline ile mahkemeliğim çözülsün durum bakarız duruma göre ama şimdilik telefon interneti yetiyor.

Ama ileride neden olmasın. Ayrıca bir de Vodafone cayma bedeli çıkartacak bir de online mahkemelik olmayalım. Bu sorun İSS sorunu şöyle 20 30 kişi daha arasa firmada bunun farkındadır. Aslında TTnet, Kablonet, Turkcell kendi altyapısı sıkıntı yok sadece VDF 'de var.
    oda olur
  • Antalya Kepezdeyim aynı sorun bende de vardı.Sonunda başardılar oyunu bıraktım.Yapılabilecek bir şey varsa bende destek olmak isterim. Geçmiş olsun.(vodafone kendi altyapısı)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonneurNs

Antalya Kepezdeyim aynı sorun bende de vardı.Sonunda başardılar oyunu bıraktım.Yapılabilecek bir şey varsa bende destek olmak isterim. Geçmiş olsun.(vodafone kendi altyapısı)
    Müşteri hizmetlerini arayacaksın upload packet loss yada ( yükleme paket kaybı ) yurtdışı çıkışlarda sıkıntı var online oyun oynatmıyor diyeceksin. Arıza kaydı açtıracaksın. BTK'ya sorunu bildireceksiniz artık böyle böyle büyüyeceğiz. Ben şu bunları yaptım diye bedava kullanıyorum. Her gün arıyorum 4 aydır aboneyim. Kötü cep telefonumdan harika şekilde oynuyorum internette son nokta dedikleri fiberde bile sıkıntı yaşadım :)

PUBG değil ki olay PUBG'nin ayarlarından fark ettik loss olduğunu CS GO- PES- FİFA- LOL- DOTA 2- AGE OF 2 oynadığın her oyuna etkisi var.

Şuan bu sıkıntıyı firma biliyor genel müdürlerine ulaştım. Firmanın üst yetkilileri sorundan bir haber aktif çalışanlar sıkıntıyı üstlerine bildirmiyor diye düşünüyorum.

Teşekkürler desteğin için.

İlk bu olayı yaşadığımda müşteri hizmetlerini aramıştım. Sorun yok falan dedi telefondaki kadın bende ping var nasıl sorun yok dedim.O da şuan ne yapıyorsunuz diye sordu bende online oyun oynuyorum dedim.Kadın sorunu bulmuş gibi bir tavırla online oyun ping yapar dedi. Haklısınız dedim kapattım. Sonuç olarak böyle insanlarla muhattap olup sorun çözmeye çalışıyoruz... Allah bize sabır versin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • var mı acımıza ortak olmak isteyen.
  • quote:

ben kullanıyorum hiç ping sıkıntısı olmadı

attıgın degerler sıkıntı zaten hocam

• GüvenlikMurat kullanıcısına yanıt
    nasıl bir sıkıntı sabit hat da aynı 70 ms ?
  • o nasıl bir şey online oyun ping yapar online oyun oynar iken upload yapıyorum deseniz ping olur da ??

20 Ms baz erişim süresi 20 cıkarsanız frankurt pinglerim 45 ms olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 5 Eylül 2019; 12:6:18 >

• Speedtest değerleri boş.

Bana oyun içi SS lazım. CS GO PUBG diğer oyunlar Superbox Ankara. Neyse akşam hanımın hattı Turkcelldi aklıma geldi bir testler yapayım.
  • quote:

nasıl bir sıkıntı sabit hat da aynı 70 ms ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.