Şimdi Ara

ÇÖZÜLDÜ!!! VDF PUBG ( STEAM ) OYNAYAN VAR MI ? 'UPLOAD PAKET KAYBI SORUNU' (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
2
Favori
26.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustifb

Bana böyle upload versinler packet loss kabulumdür. Zaten online oyun oynamıyorum, interleaved modu açtırırım pingim yüksek olur ama uploadım düzelir.

Bu arada sorunu yanlış tarafta arıyorlar. Kendi omurga sistemlerine baksınlar, muhtemelen problem oradadır. Son kullanıcı sistemi zaten yeni kurulmuş, omurga tarafında ise 20 yıllık cihaz bile olabilir.
    Hocam özelden yazdım yardımcı olabilecek bir fikir çıkarsa mühendislere ileteyim.
  • vodafone fiber kullanıcısıyım. akşam saat 21- 23:30 arasında %25 civarında paket loss oluyor. oyun oynamak imkansız hale geliyor nerdeyse. dikkat ettim bu saatler dışında paket loss sıfır. anladığım kadarıyla kablo modem altyapı vs de sorun yok. sorun vodafonun internetinin kötü olması. bu saatlerde bu trafiği kaldıramıyor ve paket loss oluyor.
    sorunla alakalı aradım . operatör paket loss ne demek onu dahi bilmiyor. gece arıza kaydı açtı sabah 8 de arayıp sorunu hallettik dediler ama değişen bişey yok. taahhüdü bozup eski iss me türknet adsl ye geçeceğim. @VII_outLaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer akif -- 2 Ekim 2019; 22:47:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer akif

vodafone fiber kullanıcısıyım. akşam saat 21- 23:30 arasında %25 civarında paket loss oluyor. oyun oynamak imkansız hale geliyor nerdeyse. dikkat ettim bu saatler dışında paket loss sıfır. anladığım kadarıyla kablo modem altyapı vs de sorun yok. sorun vodafonun internetinin kötü olması. bu saatlerde bu trafiği kaldıramıyor ve paket loss oluyor.
    sorunla alakalı aradım . operatör paket loss ne demek onu dahi bilmiyor. gece arıza kaydı açtı sabah 8 de arayıp sorunu hallettik dediler ama değişen bişey yok. taahhüdü bozup eski iss me türknet adsl ye geçeceğim. @VII_outLaw
    2 gündür sıkıntı yok sorunu düzelttiler kendi altyapılarında sizler de de olacağını sanmıyorum zaten yoktu diğer altyapılarda

Şuan kendi altyapısında kusursuz durumda interneti başlığı yarın akşam güncelleyeceğim. Yarında bir test edeceğim.

Bizdeki sorun kronikti düzeltildi.

ÇÖZÜLDÜ!!! VDF  PUBG ( STEAM ) OYNAYAN VAR MI ? "UPLOAD PAKET KAYBI SORUNU"

Sonunda güzel haberler veriyorum.

• VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    Bu iki foto bu akşamlık. Biri lite biri steam pubg. Saat 23:30 Olsun sıfıra iniyor. Taahhüdü bozup adsl ye geçeceğim ben .
    ÇÖZÜLDÜ!!! VDF  PUBG ( STEAM ) OYNAYAN VAR MI ? "UPLOAD PAKET KAYBI SORUNU"  ÇÖZÜLDÜ!!! VDF  PUBG ( STEAM ) OYNAYAN VAR MI ? "UPLOAD PAKET KAYBI SORUNU"

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Bu iki foto bu akşamlık. Biri lite biri steam pubg. Saat 23:30 Olsun sıfıra iniyor. Taahhüdü bozup adsl ye geçeceğim ben .
    Şuan deneyin bir de çok enterasanmış cidden akşamlarımı oluyor bu oyun felan oynatmaz :S

• ÇÖZÜLDÜ!!! VDF  PUBG ( STEAM ) OYNAYAN VAR MI ? "UPLOAD PAKET KAYBI SORUNU"

PUBG LİTE 23:32

bende bu var ya 5 ay boyunca %7-8-9-10 arası değişiyordu kronik upload bölümü sadece ama şuan mükemmel.
    Anlık lite. Bu saatte düzeliyor.... kaç akşamdır test ediyorum. Ethernetle, 2.4 ghz wifi ile 5 ghz wifi ile iki ayrı pcde. başka Her şeyi kapatarak ... sonuç aynı. Artık emin oldum. Modemle filan alakası yok... ÇÖZÜLDÜ!!! VDF  PUBG ( STEAM ) OYNAYAN VAR MI ? "UPLOAD PAKET KAYBI SORUNU"

• Akşam hemen deneyeceğim güzel haber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaddar

Akşam hemen deneyeceğim güzel haber.
    Sadece benim mi düzeldi SS paylaşınız.
  • Genelde bir düzelme var. Kime sorsam güzel dönüşler aldım.

Senden de olumlu bir haber bekliyorum.
    resimag.com/p1/5afd4b55198.png

Ben de hiç paket kaybı yok, fakat ara sıra 50 den 70 e filan ping atlaması oluyor aniden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeffogu -- 5 Ekim 2019; 11:40:23 >
  • Tester benim şuan bende düzeldi ülke geneline vermeye çalışacaklar ondan sonra kusursuz oyun keyfi.

@Ozcan Babacan
  • 2 gündür paket kayıpsız pingsiz oyun oynuyorum keşke şu olayı daha önceden çözselerdi. Cs go'da pingim 80lerden 50-60ms'ye düştü pubgde mermiler hedefe gidiyo artık.
  • Bende bir değişiklik yok. Hafta içi iptal dilekçesini vodafone a atıyorum. Turknet adsl yavaştı ama mutluyduk.. ah uploadı da 800 kbit olmasa...

• quote:

Bende bir değişiklik yok. Hafta içi iptal dilekçesini vodafone a atıyorum. Turknet adsl yavaştı ama mutluyduk.. ah uploadı da 800 kbit olmasa...
    Sizdeki sorun nedir ? 21-23 arası yoğunluktan dolayı paket kaybı diyorsunuz.

Ama bizdeki sorun kronikti 6 aydır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 7 Ekim 2019; 13:2:42 >
  • Sorun akn siz iss hizmetinin akşamları yoğunluktan paket kaybı yaşatması. Önbelleğe alınan veriler yoğunluktan düşüyormuş. Türknet blog da okumuştum öyle bişey...

• Bu gün turkcell fibere e geçtim.binada kendi fiber altyapısı varmış. Şu an ping 40, pkt loss 0. umarım akşam saatlerinde de böyle olur.

• SPEEDTEST

STEAM PUBG SON DURUM

10 mbps upload derken? :)

10mbit upload mı veriyormuşlar

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.