Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] Yeni Sistem Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, sistemim aşırı eski olduğu için basit bütçeli bir giriş sistemi topladım kendime :

#i3 2100 işlemci
    #2x4 ddr3 1333mhz ram
    #r7 240 ekran kartı
    Gerisi eski sisteminden kalma kullanıcam hdd falan şimdi sorun şudur, eski sistemi bir kaç gün önce açıp anakart söküp yenisini takayım dedim bu sürede ekran kartı daha kargoda idi. Biraz söktüm sonra anakart güç kablosu çıkaramadım boşverdim herşeyi tekrar taktım ama kasanın fanlar çalışıyordu açtığımda bip sesi ve ekran gelmiyordu. Anladım ki statik elektrik kaçmış. Hiç uğraşmadım yeni psu alacağım nasıl olsa diye, dün yeni psu aldım onu takınca da hiç elektrik gelmedi psu 500w idi eskisi 230w idi sonra baktım ki psu ucunun bir dişi eksik :

Psu değiştireceğim tekrar ama benim asıl sıkıntım şu acaba anakart mı sıkıntılıdır?
    Anakartım:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memorix -- 16 Eylül 2018; 21:1:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• pin eksik değil, standart tüm psu lar fotodaki gibidir.

anakarta statik elektrik geçtiyse anakart pert olabilir. farklı psu ile dene.

bir de i3 yerine i5 2400 alırsan çok daha iyi performans alırsın.
  • Elimde boşta olan güç kaynağına baktım onda da eksik var ama sorunsuz çalışıyor. Sorun güç kaynağı olmayabilir.
  • Cevaplarınız için sağolun beyler. Bilgisayarcıya gittim anakart pert dedi elektrik gelmedi daha sonra farklı anakartlar denedi çalıştı derken bilgisayarı yeniden başlattık o taktığıda çalışmadı. Bir baktık psu pininin biri arızalı imiş onu tamir ettik benim anakarta taktık tak çalıştı Çözüldü Konu kilitlenebilir.
    @start_system @hknkck
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun açılmıyor [Çözüldü]
    18 yıl önce açıldı
    2 eski sistem güncellemesi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.