Şimdi Ara

çözülemeyen 3d mark hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu adresi yeni bir explorer sayfasına yazarsanız resim görülcektir.

bu hatayı 2 kez yazmama rağmen cevap verebilen çıkmadı.

16 mb tnt2 kullanıyorum.
    detenator 29.42 sürümünü yükledğimde bir sorun çıkmıyor 3d markta.
    ama 40.72 , 41,09 , 43.45 , 44.03 ü yükledğimde 3d markın ilk testinin high detailinde hata alıyorum.
    30.82 sürümünü denemedim.

sizce sorun neden kaynaklanıyor ve çözümü nedir???
    3d markta yüksek puan almam için driverı yenilemem gerekiyor, çünkü yeni driverlara göre bu driverda çok takılma oluyor

• hocam gayet doğal senin kart 1 seneye kadar tarihi eser statüsüne girecek o sürüm detanatörler daha çok yeni kartlar için işe yarıyor hem bitirse ne olacak sanki çok büyük bir performans artışımı bekliyosun artsa artsa 100 puan artar...1100 küsür almışsın 1200 küsür olur buda bişey değiştirmez...hem imzaandaki sisteme o kart miç gitmemiş o 256 ram i ve bu kartı sat bitane 2mx400 al senin için daha ii olur saygılar bye...
  • yaw neresi normal. hata vermesinin.
    diğer 16 mb tnt2 kullananlarda böyle bir hata olmuyor.
    ama bende var.

üzerinde biraz o.c denemesi yapmak istiyorum. driverı değiştirince en az 2-3 fps artış oluyor. nerdeyse yaptığım o.c kadar.
    1300 ü zorlamak istiyorum
  • baba senin video RAM yetmemiş.. Video belleğe API aracılığıyla brush ve texture koyamıyor zavallı..Sende 27.30 dan sonraki optimizasyonlar pek tınlamaz ki aga..
  • +1
  • Kart agliyor ya :)
  • 16 mb oem tnt2 m64 ile 3d mark ta nereye kadar zorlayabilirsinki ram hızını artırınca zaten görüntü cacıklıyo sen en iyisi ati radeon 9000 yada 8500 pro alman yoksa kartı yakacan anca yanığı kalacak tnt nin elinde
    hatta 3d mark manyağı isen 9700 pro en ideali değilmi ?????

bosver şu tnt dönemini artık geç yeni bir ekran kartına..........
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.