Şimdi Ara

Çözülemeyen golf 5 1.6 bse motor hararet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • D[font="Arial"]eğerli arkadaşlar herkese iyi forumlar herkese işinde gücünde kolaylıklar diliyorum. Değerli fikirlerinize ihtiyacım var. 2007 model golf 5 1.6 102 hp aracım var. aracım ilken yolda giderken hararet sorunu oldu 110 kadar çıktı hararet fanlar 2. devreye geçip hızlı çalışmaya başladı. arabamı durudurup stop etmeden hararet düştükten sonra ustaya gittim sırasıyla termostat-hararet müşürü - fan müşürü - devirdaim değişti. kalorifer peteği temzliği yapıldı. yapılan işlem sonrası araç biraz düzelse de daha sonra yine aynı oldu şimdiki sorunumuz yolda giderken hararet yok ama arac durdurup kontajı kapatınca ve tekrar kontak açınca 90 ı geçiyor hararet aracı çalıştırıp gaz verince 90 a geriliyor hararet böyle bir sorun yaşayan varsa yardımcı olur musunuz. şimdiden herkese teşekkürler.en kısa sürede çekmiş olduğum videoyu da yükleyeceğim. yardımlarınızı bekliyorum.

• Buna benzer sorunu arkadaş yaşamıştı. Çok ustaya gitti, devir daim vs. herşey değişti... en sonunda başka bir Usta nedenini bulmuştu, motor bloğunda minik çatlak varmış... aracı satmıştı bunun üzerine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.