Şimdi Ara

Çözülemeyen ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok garip bi durumla karşı karşıyayım eğer başına gelen veya bilen varsa yardımlarını esirgemesin Lütfen Sorunuma gecıyorum

Bilgisayar da format atmıstım yanında verılen cd ıle ses drıverını yuklemıstım sıkıntı yoktu. Bi süre sonra tekrar format attım yıne aynı ıslevı yapınca bu sefer olmadı ornegın sarkı acıyorum sarkı donarak takılarak calıyor haporlerımde sorun yok . bılgısayarda kasmıyor . birde ben haporlerın kablosunu on jacktan kullanıyorum sureklı arkaya takınca hıc calmıyor onden calıyordu ama suanda takılarak calıyor kafayı yıcegım hangı drıver yukledıysem cozulmedı her seferınde duzeltebılıyordum sımdı duzeltmedım :/ yardımlarını beklıyorum arkadaşları gerekırse team wiever da verebılırım

• Yokmu bilen kimse
  • quote:

Orijinalden alıntı: qrkm22

Yokmu bilen kimse
    Koca forumda 1 kişi bile mi yaşamadı böyle bi sorun
  • donanımdan kaynaklı bence kasadaki girişleri bir kontrol edin bence..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Koca forumda 1 kişi bile mi yaşamadı böyle bi sorun

Alıntıları Göster
    cdyi boşver arkadaki ses kartının modeline uygun güncel driveri indir, onboard sa anakartın modelini yazarak bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brunchplus

cdyi boşver arkadaki ses kartının modeline uygun güncel driveri indir, onboard sa anakartın modelini yazarak bulabilirsin.

Alıntıları Göster
    arkadaşın dediği gibi güncel driver sorunu nu çözecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceo-tr

arkadaşın dediği gibi güncel driver sorunu nu çözecektir.

Alıntıları Göster
    Evet onboard ses kartı var dediğiniz gibi yapıcam tekrar sonuçları yazıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Kesilme Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Geçmeyen ses sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Evet onboard ses kartı var dediğiniz gibi yapıcam tekrar sonuçları yazıcam

Alıntıları Göster
    Sonuç başarısız aynı problem devam ediyor en guncel drıverı ındırdım anakartın sıtesınden yıne ses gelmıyor ve gelmedıgı gıbı bıde vıdeo acınca vıdeoyuda takılmasına sebep oluyor :S
  • Sana 2 çözüm yolu soyliyeyim
    1 simdi sen videodada oluyo diyorsun komple tum ses codec ve draver larini kaldir ardindan internetten driver indirkur bazen kurulumhatasi oluyo buyuk ihtimalle realtek hd audio dur
    2 eger yeni formatladiysan bidaha formatla duzelebilir

Not birde kulaklikla dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playexata

Sana 2 çözüm yolu soyliyeyim
    1 simdi sen videodada oluyo diyorsun komple tum ses codec ve draver larini kaldir ardindan internetten driver indirkur bazen kurulumhatasi oluyo buyuk ihtimalle realtek hd audio dur
    2 eger yeni formatladiysan bidaha formatla duzelebilir

Not birde kulaklikla dene
    kodeklerı ve drıverlerın tamamını nasıl kaldırıcam biraz detaylı anlatırmısınız hatta bi resim ekleyım

Çözülemeyen ses sorunu

Çözülemeyen ses sorunu

Çözülemeyen ses sorunu

• Bana pc niz hafif uykuya gecmeye calisiyor gibi geldi hdd yi kapatarak otomatik hdd kapatmayi devreden cikarin veya baska hdd deneyin.

• ses kartınıza uyumlu driveri yüklemeyi denediniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: OA

ses kartınıza uyumlu driveri yüklemeyi denediniz mi?
    Öncelikle Ses kartınızın realtek olduğunu varsayarsak;

Hoparlörün jakını pc den çekiyoruz
    Ses kartınıza uyumlu güncel driveri indirip yüklüyoruz. ( Realtek Yazılımı İle birlikte.)
    Yeniden başlarttıkdan sonra cihazın ÖN ses girişine ( yeşil ) jakımızı takıyoruz ve bunu ön hoparlör olarak seçiyoruz. (Seçme işlemi Realtekin kendi Yazılımından yapılacaktır.) ( Monitorun sağ alt tarafında saat in yanında turuncu ses simgesini tıklayıp realtek yazılımına ulaşabilirsiniz.)
    Bu şekilde denediğinizde ses alabiliyorsanız alttakileri de uyguladığınızda arka çıkışdanda ses alabilirsiniz.

Ön jakdan çıkartıp arka ses girişine (Yeşil) jakımızı takıyoruz ve bunuda ARKA KULAKLIK ÇIKIŞI olarak ayarlıyoruz. Yüksek ihtimal sorununuz düzelecektir. Birçok pc de bu yöntemi deneyerek olumlu sonuçlar aldım...

• quote:

Orijinalden alıntı: candost78

Ses kartınıza uyumlu güncel driveri indirip yüklüyoruz. ( Realtek Yazılımı İle birlikte.)
    Yeniden başlarttıkdan sonra cihazın ÖN ses girişine ( yeşil ) jakımızı takıyoruz ve bunu ön hoparlör olarak seçiyoruz. (Seçme işlemi Realtekin kendi Yazılımından yapılacaktır.) ( Monitorun sağ alt tarafında saat in yanında turuncu ses simgesini tıklayıp realtek yazılımına ulaşabilirsiniz.)
    Bu şekilde denediğinizde ses alabiliyorsanız alttakileri de uyguladığınızda arka çıkışdanda ses alabilirsiniz.

Ön jakdan çıkartıp arka ses girişine (Yeşil) jakımızı takıyoruz ve bunuda ARKA KULAKLIK ÇIKIŞI olarak ayarlıyoruz. Yüksek ihtimal sorununuz düzelecektir. Birçok pc de bu yöntemi deneyerek olumlu sonuçlar aldım...

Alıntıları Göster
    Deneyip sonuçları yazıcam dostum

• quote:

Başarısız hiç bir şekide ses alamıyorum

• quote:

quote:

Başarısız hiç bir şekide ses alamıyorum

Alıntıları Göster
    Team wiewer ile bağlanalım bir bakim hocam çözeriz Allah izin verirse

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

Team wiewer ile bağlanalım bir bakim hocam çözeriz Allah izin verirse

İşteydim anca girebildim tamam hocam yarın kısmet olursa bakarsınız
  • qrkm22 Q kullanıcısına yanıt
    Yarın alıntı yap bakalım hocam
  • quote:

Hocam burdamısınız
  • quote:

quote:

Hocam burdamısınız

Burdayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.