Şimdi Ara

Çözülemeyen sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selamlar. Daha önce hiç yaşamadığım ve duymadığım bir sorunum var. 3 gün önce masaüstü bilgisayarımı açmaya çalıştığımda ekran görüntüsü gelmedi, 2-3 saniyede bir anlık geliyor ve tekrar kararıyor, dikkatimi çeken şey monitörün güç ışığı yanıp sönüyor, ayrıca gelen anlık görüntüde masaüstü ekranını görüyorum, yani sistem açılıyor. Sorunun monitörde olduğunu düşünerek garantisi olmayan monitörü servise götürdüm, ne olur ne olmaz diyerek kasayı ve kullandığım kablolarıda yanıma aldım. Evde sorun çıkaran makina serviste sorunsuz çalıştı ve kasada yada monitörde bir sorun olmadığı söylendi. Eve gelip makinayı tekrar bağladığımda aynı sorunla karşılaştım. Makinayı komple tekrar söküp bir arkadaşıma götürdüm, burda yaptığım denemelerde kasa ve monitör hem ayrı ayrı hemde bir arada yine çalıştı. Kendi evime elektirikçi çağırıp pirizden gelen akımı ölçtürdüm, ki bu aklıma gelen son ihtimaldi, akımda gayet normal değerlerde çıktı. Kullandığım 3lü uzatma kablosunu ve pcdnin kablolarınıda yeniledim fakat sonuç aynı. Son zamanlarda en ufak bir donanım değişikliğide yapmadım. Psu 500wat zaten. Uzun lafın kısası her şey sağlam, kasa, lcd monitör, kablolar, harici birimler dahil. Elektirik akımı normal fakat görüntü gelmiyor. Kafayı yemek üzereyim, bu konuda bilgisi olanlardan yardım bekliyorum, şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.