Bazı arızalar başıma gelmeden çözümlerini merak etmiyorum. Bu arıza masa üstü bilgisayarımda başıma gelince tüm çözüm yollarını deneyerek sorunu hallettim ve aynı sorunu yaşayan olursa diye video çekerek detaylı anlattım. Bendeki sorunun sebebi statik elektrik çıktı ancak dediğim gibi yapabileceklerinizi bu videoda derledim ve güncel bir kaynak oldu. Anakartta sorun varsa zaten çözüm yöntemleri işe yaramaz. Dedex55 Easy Tabii Ki Deyoutube Klavye ve fareninde çalışmadığı bu masa üstü bilgisayar arızasının tüm çözüm yöntemlerini derlediğim güzel bir video oldu. Benim de başıma gelen ve çözdüğüm bir sorun olduğu için video çekme kararı aldım.
Çamaşır makineleri, bulaşık makineleri ve buzdolaplarıyla ilgili tüm sorunlara ve sorulara cevap niteliğinde videolar çekerek tamamladım. Buzdolaplarıyla da ilgili sorunlara çözüm niteliğinde videolar çektim. Kanalımda bir videoyu arıyorsanız Youtube arama kısmına "Dedex55 soru (sorunuzu)" yazarak arama yapmanız yeterli.
Kanalıma abone olarak destek verirseniz sevinirim.
#keşfet
#bilgisayar
#pc
#çözüm
#elektronik https://www.youtube.com/watch?v=BzZXXcZI5SY&feature=youtu.be< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 3 Eylül 2024; 12:13:1 > |
Bildirim