Şimdi Ara

(Çözüm!!!!!!!!!!!!!!)Windows 10 Bluetooth,Uyku,Açma Kapatma,Harddisk %100 Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorun: KMSPico'nun windows 10 yazılımını delik deşik etmesi

Çözüm: KMSPico kullanmadan office kurmak

Herkes iyi günler. Yukarıda saydığım sorunların hepsi başıma geldi. Nasıl bir şans varsa artık :) . 3 defa format attım. Sorunu geç görmemdeki/bulmamdaki sebep şuydu; formattan hemen sonra sorun çıkmıyordu,aradan süre geçiyordu. Tek tek ihtimalleri düşündüm. Ama kardeşimin bilgisayarda da aynı problem vardı. Demek ki 2 bilgisayara yaptığım aynı şey: tabi ki kurulan programlar. Sorun çıkaracak bir kaç programı sırayla kurdum en son formatta. Sonra bekledim. sorun office çıktı. Yani office etkinleştirmesi yapan KMSPico. Office'i başka şekilde etkinleştirince sorun falan kalmadı. Hepsi bu.

Dipnot: 1)Windows 10 şöyle böyle demeyin, sorunsuz formatı gören bilgisayar pes 2016'yı ağız açık bırakacak şekilde açtı. Sorunlu formatta 10 sn. sonra algılıyordu tuşu. Sorun sadece bizden gibi.
    2)Sorunu services.msc gibi yerlerde aramayın.
    3)Windows 8'de de buna benzer sorunlar vardı. Sanırsam hepsi KMSpico'dan kaynaklı.
    4)Her bilgisayara zarar vermeyebilir, çünkü her bilgisayarın bluetooth veya harddisk sürücü yazılımı aynı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronono -- 26 Ekim 2015; 13:07:40 >

• Alkışlanacak bir buluş. (!)

Lisanslama yazılımları adeta bilgisayarınızın içine eder. Sırf bu yüzden MS Office yerine LibreOffice kullanıyorum. Tavsiye ederim.
  • alkışladığın için teşekkürler(!). hiçbir forumda bu sorunların kaynağının kmspico olduğunu görmedim. hani bilgisayarla ilgili saydıklarımdan başka bir soruna yol açıyorsa paylaşırsan sevinirim.
  • ronono R kullanıcısına yanıt
    Ben kaç kere yazdığımı hatırlamıyorumOnun için hiç bir forumda görmedim deme.Burada ve başka forumda.Ama burası dipsiz kuyu zaten.her önüne gelen konu açıyor.Bu konu isabet olmuş belki birilerine faydası olur.Başka forumda da yazdım ama anlayana.
  • anlarım elbet anlarım ama windows 10 veya 8 yükleyince kmspico bunları bunları(bluetooth u veya harddiski arızalandırır) yapar diyen şeyi ben neden bulamadım da kaç zaman uğraştım. üstelik senin profile tıklayınca klima ve etkinleştirme sorunundan başka bir şey niye gözükmüyor? sen bunları nereye yazdın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronono -- 26 Ekim 2015; 23:03:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.