Şimdi Ara

çözümleme ekibi kuruyorum-harçlık çıkartmak isteyenler buyursun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önce de başlık açmıştım, benden bir dönem önde olan bir arkadaşın görüşmeleri halletmiştik;
    12 arkadaşla çalışmıştım DH den;
    1 kişiyle tartışmalı ayrılmıştık ki benim hatamdı -sayfa biçimini belirtmemiştim, benim hatamdı-
    şimdi o tecrübemden de faydalanarak şu şekilde bir çalışma yapacağım...

vakti bol olan, hızlı klavye kullanan ve işittiğini rahat algılayan arkadaşları bekliyorum, detaylı bir anlatım yapıyorum ama sorularınıza da cevap vereceğim;
    (güven konusunda şunu söyleyeyim, önemli video oyun sitelerinden birinde yöneticiyim aynı zamanda yerim yurdum belli, merak edenlere özelden söylerim)
    ayrıca güven konusunda tereddütünüz olmasın, üniversitem belli tezim belli sınuçta yerim yurdum belli...
    saygılar.....
    -------------------------------
    arkadaşlar yüksek lisans yapıyorum
    derslerim bitti, sahaya ineceğim şimdi (alan araştırmasına sıra geldi)
    çözümleme ekibi ve işleyiş şöyle olacak:

ilk olarak ekibi dört kişi + ben olarak düşünüyorum
    sayfa başı 1,5 lira vereceğim...

sayfalar 12 punto times new roman
    satır aralığı bırakmadan
    görüşmecinin soruları koyu
    görüşülenin cevapları normal yazı stiliyle yazılacak

çözümleme ne onu anlatayım ilk olarak;
    yaptığım görüşmelerin ses kaydını alıyorum ve o ses kayıtları dinlenerek yazıya geçiriliyor, bu yazıya geçme işlemine çözümleme diyoruz...

dinleyip yazarım ne olacak ki, kek iş diye düşünebilirsiniz ama öyle olmuyor; görüşmenin gerçekleştirildiği mekandaki ve çevredeki sesler, kişilerin şiveleri vb gibi etkelner net bir işitmeyi engelleyebiliyor, defalarca geri alıp dinlemek durumunda kalabiliyor çözümleme yapan...

günlük çalışmayı tercih edeceğim; o nedenle nispeten müsait vakti olan arkadaşlar gelsin...
    zira ben telefondan haber edeceğim şu gün görüşmeye gidiyorum akşamına hazır olun diye,
    eve gelip nete upload edeceğim, ardından herkese bölümleri pay edeceğim...

görüşmelerim muhtemelen ve önceki tecrübelerime dayanarak 50dk ile 90dk arasında değişecek muhtemelen... ortalama 1er saat sürer tahminimce.. toplamda 24 kişiyle görüşeceğim, her görüşme 1 saat olsa, kişi başı 7 sayfa düşse... 24 görüşmede 250 lira civarı bir para eder...

aynı şekilde bir arkadaşım daha çözümlemeleri bu gruba yaptırma niyetinde, o zaman da kişi başı 500lira eder; bu dinşeyip yazma işinden kazanacağınız para.... üç aşağı beş yukarı bu şekilde getirisi olur...

son olarak şunu belirteyim...
    2 çözümlemeye üst üste katılmayan ekip üyesi ekipten çıkartılacaktır, istikrarın hızlı koordinasyonu beraberinde getirdiğini düşünüyorum...

konuya ilişkin sorularınızı sorun ki cevaplayayım...

ilgilenen arkadaşlar öm den msn lerini gönderebilirler, eklerim konuşur-görüşürüz...

vakit kısıtı olmayan arkadaşlar,
    klavyede hızlı yazan arkadaşlar,
    işittiğini rahat anlayabilen arkadaşlar ilgilensinler lütfen....

grup oluşturulduktan sonra fazla rotasyona gidilmeyecektir, zaten zahmetli bir iş olacak o nedenle yapmaya başlayanlar tamamına da erdirip ceplerine az çok adam gibi para koyabilirler...

• en önemli şeylerden birini unutmuşun dostum.hangi şehir ? :D
  • Ben hızlı yazıyorum katılmak isterim..Konuşalım.
  • @KappadoKS; hocam şehrin ne önemi var mühim olan insanlık :p
    şakası bir yana ben istanbuldayım, çalıştığım görüşme yaptığım ilçe üsküdar, kendi ikametim beykoz
    amma ve lakin teknoloji çağındayız; ses kayıtlarını netten iletebilirim
    velhasıl kelam Türkiye'nin en izbe köşesinde bile neti olan bir arkadaşla çalışabilirim ;yeter ki altından kalkabilsin bu işin...
    sağol hatırltman için....

@hlprouser ; konuşalım hocam öm den msn yazın ya da öm den direk konuya girin ya da buradan sorun genel bişey soracaksanız ki sonradan soracak arkadaşlara da faydası olur... özel, detay vs. konuşacaksanız öm ye bekliyorum...
  • Aradığın tüm kriterlere fazlasıyla uygunum.İstersen özelden mesaj at msn üzerinden görüşelim.
  • Yasım 16 sana uygunsa bir göruselim ıstersen...
  • Pm attım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Klawye hakimiyetim oldukça iyi.Daha önce de pegasus yayıncılıkta redaktörlük yaptım.Uygun olursa katılırım....
  • Hocam daha önce çalışmıştık hatırlarsan :) nasıl yaptığımı biliyorsun istersen ekipte buluna bilirim :) faceden eklemiştim daha önce :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wepaslan

Hocam daha önce çalışmıştık hatırlarsan :) nasıl yaptığımı biliyorsun istersen ekipte buluna bilirim :) faceden eklemiştim daha önce :)

tamamdır kardeşim, hem bana da referans olursun burda
    güvenm konusunda şüphesi olanlara ilişkin...

bu seferki görüşmelerde şive kullanan insan sayısı epey de az olacak ayrıca, rahat rahat yapılır çözümlemeler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_greywolf

quote:

Orijinalden alıntı: wepaslan

Hocam daha önce çalışmıştık hatırlarsan :) nasıl yaptığımı biliyorsun istersen ekipte buluna bilirim :) faceden eklemiştim daha önce :)

tamamdır kardeşim, hem bana da referans olursun burda
    güvenm konusunda şüphesi olanlara ilişkin...

bu seferki görüşmelerde şive kullanan insan sayısı epey de az olacak ayrıca, rahat rahat yapılır çözümlemeler...

Çözümleme sorun değil şahsım adına tabi sabırlı olmak gerekir şive yok dediğin gibi çok rahat olur yanlız kayıtların iyi olması gerekli :):) güven konusunu gectik zaten gecen hiç bir sorun yaşamadık :) çalışmak isteyen arkadaşlar emin olabilirler güvenilir arkadaş bu arada:)

• ilgilenen arkadaşlar öm den yazsınlar,
    genel soru soracak olanlar buradan sorsunlar,

16 yaş, lise talebesi oluyor, vakit ayırıp ayak uydurabileceğini düşünmüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_greywolf
    ilgilenen arkadaşlar öm den yazsınlar,
    genel soru soracak olanlar buradan sorsunlar,

16 yaş, lise talebesi oluyor, vakit ayırıp ayak uydurabileceğini düşünmüyorum...

Peki
  • deneme görüşmesi yapmaya -ilk görüşme yani- gidiyorum bugün inşallah..

3 arkadaşımızla akşam ilk çözümleme çalışmamızı yapacağız...

1-2 kişi daha olsa ekipte fena olmaz iş hızı bakımından diye düşünüyorum, ilgilenenler varsa konu günceldir
  • çözümlemeleri sadece akşamları mı yapıyorsunuz?
    çözümlemeyi bitirmek için belli bir saat var mı?(şu saate hazır olacak gibisinden)
  • Konu güncel olsun.
  • haftasonları bakabilirim ama yardım etmek isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroWar

çözümlemeleri sadece akşamları mı yapıyorsunuz?
    çözümlemeyi bitirmek için belli bir saat var mı?(şu saate hazır olacak gibisinden)

öğlen, akşam fark etmiyor...
    görüşme bitiyor, eve gelip pc ye attıktan sonra arkadaşlara bölüştürüyorum dk ları...
    zaman olarak da yatmadan bana teslim etmeleri gerekiyor aynı gün...

======================================

quote:

Orijinalden alıntı: N20CARTUNİNG

haftasonları bakabilirim ama yardım etmek isterim

Muhtemelen çoğu görüşmeyi hafta içi yapacağım ve günü birlik çalışacağız.

===========================0

Ekipdeki son durum:
    3 arkadaş ile çalışıyoruz şuan...
    wepaslan, NidderuN ve The_Rummer

bazı özel işlerimden dolayı pm ve emaillere dönemedim, cevap bekleyen arkadaşlarla hafta sonu iletişime geçeceğim

• ne kadar zaman sürecek bu çözümleme eğer 1 ayı geçmicek aralıklarda olursa bende yardımcı olurum gün aşırı boşluklarım var 1 günde verceğiniz kayıtları yazıya dökerim mesajını bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

ne kadar zaman sürecek bu çözümleme eğer 1 ayı geçmicek aralıklarda olursa bende yardımcı olurum gün aşırı boşluklarım var 1 günde verceğiniz kayıtları yazıya dökerim mesajını bekliyorum

en iyi ihtimalla ramazana kadar bitecek,
    ama bu çok iyimser bir hesap...

muhtemelen yıl sonunu bulacak (ağustos-eylül hariç)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.