Şimdi Ara

Çözünürlük 1080p 60Hz Seçili Olmasına Rağmen Oyunu 4K 30Hz Açıyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung MU8000 serisi 4K HDR bir TV ile Lenovo G50-70 dizüstü sahibiyim. Normalde olması gerektiği gibi masaüstünde çözünürlük 1080p 60Hz olarak ayarlı. Armored Warfare adlı oyunu bu ayarlarla açınca TV çözünürlük ve yenileme hızını 4K 30Hz'e çeviriyor ya da ekran kartı sürücüsü değiştiriyor. Oysa oyunun grafik ayarlarında da 1080p seçilmiş durumda.

Lenovo G50-70'te AMD R5 M230 ve Intel 4400 ekran kartları var. Intel çözünürlüğü vs her şeyi yönetiyor. AMD tarafında çözünürlük, ekran ayarı vs. yok. Ekran kartlarıdan birini BIOS'tan kapatmayı denedim ama öyle bir seçenek yok. BIOS güncellemesi de yaptım ama sonuç değişmedi. Windows ortamında Intel 4400'ü kapatınca grafik ayarları sıfırlanıyor.

Günlerdir araştırıyorum. Denemediğim sürücü kalmadı. Kaç kez format attım ama bu saçmalıktan kurtulamadım. Bir bilen var mı?

Ekranın fotoğraflarını da ekliyorum. İnşallah bir çözümü vardır.

Çözünürlük 1080p 60Hz Seçili Olmasına Rağmen Oyunu 4K 30Hz Açıyor!Çözünürlük 1080p 60Hz Seçili Olmasına Rağmen Oyunu 4K 30Hz Açıyor!Çözünürlük 1080p 60Hz Seçili Olmasına Rağmen Oyunu 4K 30Hz Açıyor!Çözünürlük 1080p 60Hz Seçili Olmasına Rağmen Oyunu 4K 30Hz Açıyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dil-Tarih -- 24 Eylül 2018; 13:42:30 >

• Format atarak temiz bir ekran kartı driveri kurmayı denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpçakırr

Format atarak temiz bir ekran kartı driveri kurmayı denediniz mi?
    Hocam ilk mesajda da yazdığım üzere defalarca format attım ve işletim sistemlerini denedim ama sonuç değişmedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1080p görüntü alamıyorum!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.