Bildirim
CPANEL YEDEĞİNİ PLESK PANELE YUKLEME YARDIM EDİN LÜTFEN
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
www.hostinghizmeti.net yetkileleri ile görüş onlarda cpanelden plesk e geçiş yapmışlardı -
Tavsiyen için teşekkürler jocman. yresul bizim müşterimiz zaten. Eylül ayında Linux ı kapatıp win2003 'e geçmiştik yresul'da yedeği cpanel modunda almış genel değil. o nedenle yüklenemedi.
Ancak dün telefonda kendisine çözüm bulduk, herhalde bugün dediklerimi yaparsa sorunsuz yükler..
Bilginize .. -
ya kaptan kardeş yuklemeyi yapamadık öylede olmadı.
acaba cpanelden alınan yedeği pleske yuklemnek için yardımcı olacak bir kardeşimiz varsa bana yardımımcı olun. lütfen ama.
Birde sormak lazım plesk panelececek server yöneticileri alınan bu yedeklerin neye yarayacağını bana anlatabilirler mi. Eğer cpanelden alınan yedek plesk panele yuklenmeyecekse niçin aldırıyorlar acaba sormak lazım...neyse ben oldukça yoruldum ve battım bunların yuzunden .fakat hakkımı alacağım biryerde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X