Şimdi Ara

CPANEL YEDEĞİNİ PLESK PANELE YUKLEME YARDIM EDİN LÜTFEN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dEĞERLİ VE SAYGI DEĞER KARDEŞLERİM CPANEL YEDEĞİ ALDIĞIM SİTEMİN SERVER DEĞİŞİMİ NEDENİ İLE PLESK PANELE YUKLEMEK İSTİYORUM ANCAK BUNU YUKLEYEMİYORUM.hATTA DİYOPRLARKİ CPANEL YEDEĞİNİ PLESK PANELE YUKLEYEMEZSİNİZ.Lütfen bana yardım cı olun.Çünkü uyelerim form mesajlar hepsi yok olacak ..

• www.hostinghizmeti.net yetkileleri ile görüş onlarda cpanelden plesk e geçiş yapmışlardı

• Tavsiyen için teşekkürler jocman. yresul bizim müşterimiz zaten. Eylül ayında Linux ı kapatıp win2003 'e geçmiştik yresul'da yedeği cpanel modunda almış genel değil. o nedenle yüklenemedi.

Ancak dün telefonda kendisine çözüm bulduk, herhalde bugün dediklerimi yaparsa sorunsuz yükler..

Bilginize ..
  • ya kaptan kardeş yuklemeyi yapamadık öylede olmadı.

acaba cpanelden alınan yedeği pleske yuklemnek için yardımcı olacak bir kardeşimiz varsa bana yardımımcı olun. lütfen ama.

Birde sormak lazım plesk panelececek server yöneticileri alınan bu yedeklerin neye yarayacağını bana anlatabilirler mi. Eğer cpanelden alınan yedek plesk panele yuklenmeyecekse niçin aldırıyorlar acaba sormak lazım...neyse ben oldukça yoruldum ve battım bunların yuzunden .fakat hakkımı alacağım biryerde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.