Şimdi Ara

Cpanelde Yeni Accounts Açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar. Cpanel resellerim var fakat yeni accountlar açtım. ilk gün sorunsuz öalıştı fakat sonradan verdiğim kişisel cpanele girememeye başladı. cpanele girişe şifreleriyle girdikten sonra tekrar bu seferde windowsun login olma kutucuğu açılıyor ve orada kullanıcıyı kabul etmiyor. Birtek benim girişimde direk cpanel login penceresinden sonra direk cpanele giriyor. Sizce neden böyle birşey olmuş olabilir?

• Ns ler en zaman yönlendi, + WHM den Edit DNS Zone den sorunlu hesapları teker teker kontrol edin eğer NS ler size ait değilse sizinkisi ile değiştirin,

Refresh: 86400 yazan yeri 7200 ile değiştirin

DNS sorunu ise, bu sayede kısa sürede düzelir.
  • Dediğinizide yaptım ama yine değişmedi.

Nsleri yeni yönlendirmiştim 1 gün geçti bu hatayı verdi. Resim olarakta ekliyorum tam anlatmak için.

ilk önce cpanelin login yerine login oluyorum bir sorun çıkmıyor fakat sonra

yine bir login yeri açılıyor ve burada kabul etmiyor. Tek reseller hesabından giriliyor.

• Şifreyi falan yazarken klavye'den dolayı birşey olabilirmi? Dikkat ederek yazmayı dene hatta mümkünse başka klavye alıp onunla deneyebilirsiniz.
  • bana güvenirsen ver bi root şifreni bir bakayım whm den ayarlarına falan.
  • tamam kardeş.
  • Sorun giderilmiştir.

Tekrar yardıma ihtiyacın olursa mail adresimi biliyorsun.

Saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cpanel resellerim var fakat yeni accountlar açtım
    bu seferde windowsun login olma kutucuğu açılıyor

bence sorununuza dikkat edin windows ve cpanel i ilk kez duydum

Bilginize,
  • Sunucu linux win penceresi dediği explorer den girince login olmak için örnek, domainname/panel yazınca açılan pencereyi söylüyor arkadaş.

Sorunuda düzeldi zaten,:)

Saygılar.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.