Şimdi Ara

Cpu %100 Kullanılıyor bakarmısınız..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda Cpu %100 kullanılıyor format attıp her türlü antivirüs programını denedim kaspersky falan hepsini denedim.Pc' yi söktüm kasayı temizledim şu an antivir kullanıyodum onu bile kaldırdım ama hala sorun devam ediyor.Cpu %100 kullanılıyor. Arkadaşlar benim hdd biraz sorunlu 8 yıllık arada takılıyor falan hdd den kaynaklanıyor olabilir mi ? Onla bi alakası varmıdır. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...

• Görev yöneticisinin > işlemler kısmını resmini çekip upload edermisiniz.Ayrıca Hd tune programı ile benchmark ve error scan taramalarını yapıp sonucun resimlerinide uplayın
  • Deniğiniz programla test ettim ve görev yöneticisinin görüntüsünü uploadım. İşte sonuçlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einLadunG -- 20 Mart 2010; 18:29:50 >

• ßirde güvenli kipte açtığımda ise sorun olmuyor Cpu gayet düzgün çalışıyor..
  • svchost normalde windowsun kendi servislerini temsil eder ancak bazı virusler kendisini bu isimle saklayabiliyor.
    Format attım demişsin ama virusten kurtulamamış olabilirsin.
    Internetten kaspersky nod32 McAfee gibi programları deneme versiyonları ile temizlik yapıp tekrar format atmanı öneririm.
  • Sisteminde büyük ihtimalle bir virüs var. O yüzden kaynaklanıyor. Formattan sonrada devam ediyor ise D sürücüsü var ise ordaki bir uygulamayı kullanıyorsan ordanda çalışabilir o virüs. Güncel bir virüs programı ile güvenli modda tarat bilgisayarını.
  • Muhtemelen format attıktan sonra senin sürekli kurduğun bir yazılım var veya yazılımlar olsun birinde virüs olduğu kesin...
  • başlar çalıştıra gel msconfig yaz + enter'a bas. sonra başlangıca gel orada YABANCI bir .exe varsa onu internette araştır çözümünü bul.
  • Buarada dikkatinizi çektimi bilmem ama o hdd çok bile dayanmış 17793 saat çalışma süresi yazıyor programda sonuçta tüm bileşenler değimediyse aynı süreye sahip pc nin işlemciside miyadını doldurmaya başlamış olabilir...
  • birde combofix i denermsn?
  • Evet teşekkür ederim hepinize arkadaşlar güncel virüs programları ile tarattım. Ve en son combofix ile tarattım sorunum çözüldü..hepinize sonsuz teşekkürler.
  • Konunuza '' oy ver'' butonunu kullanarak oy verirseniz toipğe gereksiz girişler engellenecektir...

İyi forumlar...
  • C & D ye de formatını at yedeklerini başka bir yere al temiz bir format çek , başka bir sorunu olamaz bilgisayarın.Attın olmadı ise işlemcinde sorun vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.