Şimdi Ara

Cpu 80 derece ve format atamiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler cpu 80 derecede çalisiyor.. anlam veremedim.. sistem baslamiyor icinde cp kurulu.. birde biosa giremiyorum dele basiyorum sistem surekli reset atip duruyor.. anlam veremedim.. termal macun yeni aldim surdum.. power biraz sicak çalisiyor ondan olabilirmi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Cpu 80 derece ve format atamiyorum
    buda resim boyle kaliyor dele basinca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EA6F8F78B -- 31 Ağustos 2015; 23:35:46 >
  • Ekranda zaten herşey yazıyor :) DEL haricinde herhangi bir tuşa basın diyor . OC yi kaldır çalışır yine ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

Ekranda zaten herşey yazıyor :) DEL haricinde herhangi bir tuşa basın diyor . OC yi kaldır çalışır yine ....

Sistemde overclock yokki hocam... defaulta aldim gene aynisi.. o sirada hicbir tus islemiyor malesef hicbir tus islemiyor

• Cpu 80 derece diye format mi atıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

Cpu 80 derece diye format mi atıyorsun

Hayir... sistem eskiden xp kurulu idi. Bende 7 yapacagim ama bi turlu dvd yi gormuyor.. anlam veremedim şuan cpu 66 ya sabitlenmis... 8gb ram var sistemde bu arada

• downrage yapın hocam sıcaklık düşer herhalde format atmak için en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coMMann -- 1 Eylül 2015; 0:25:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu Isısı 95 Derece Normal Mi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sicakligi nasil olcuyorsujuz biosa girmeden

• quote:

Orijinalden alıntı: *666*

Sicakligi nasil olcuyorsujuz biosa girmeden

Sirf yorum için degil l. Yardim için gelin.... her zaman yapmiyor biosa girebiliyorum o sorunu cozdum ama isinma sorununu çozemedim malesef.. sistem surekli yukseliyor sicaklik sogutucu tam oturtulu termal macun surulu yeni daha.. anlamadim vallahi 75-80 derece gosteriyor ve format dvd sini okumuyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: coMMann

downrage yapın hocam sıcaklık düşer herhalde format atmak için en azından

Hep boylemi olacak.. powerdan olabilirmi acaba? Yani guc yetmeyip isiniyor zorlaniyor olabilirmi cpu?

• Yaklasiminiz hos degil gercekten nasil olctugunuzu merak ettim
    Msi p35 neo anakartta sticker mod ile resmi destegi olmasada calisan xeon islemci kullaniyorsunuz bios versiyonunuzdan yapabilir modda montajla ilgili sorun olabilir okadar isi farkini biosta goruyorsaniz sogutucu montajinizda sorun olabilir vs vs

• quote:

Orijinalden alıntı: *666*

Yaklasiminiz hos degil gercekten nasil olctugunuzu merak ettim
    Msi p35 neo anakartta sticker mod ile resmi destegi olmasada calisan xeon islemci kullaniyorsunuz bios versiyonunuzdan yapabilir modda montajla ilgili sorun olabilir okadar isi farkini biosta goruyorsaniz sogutucu montajinizda sorun olabilir vs vs

Biosda cpu sicakliginda yaziyor. Sistem genel olarak 28-30 derece.. ve cidden sogutucu sicak.. bu arada modlu bios ile cozulurmu bilmem ama bu isinma power dan olabilirmi... vallahi sistemi kurdum kurali hep bir talihsizlik hep bir şansizlik.. anlam veremedim. Power dan supelenmeye basladim frisby dan ne beklersinki zaten... yarin tekrardan sogutucuyu monte edecegim. Olmadi power bulup deniyecegim son çare agiz tadi ile sistemi kullanamadim.. yaptigim birseyde yok dizi ve cs go dan hani

• Sistemi uzay montaja aldim.. tekrardan sogutucuyu taktim.. sistem 48 derecede çalisti ve 70 dereceye kadar ilerlemeye devam etti... şimdi başka bir islemci deniyecegm

• frisby hata olmuş hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: coMMann

frisby hata olmuş hocam

Çok uzun zamandir vardi... yeni almadim malesef ama aldigim anakart agrizali herhalde 775 pin cpu denedim oda 70 derecede geziyor malesef.. kullandigim macun xigmatek sanirim bitek anakart agrizali gibi? Elimde baska bir anakart var eger o dogru çalisirsa anakart bozuk diyenibiliriz sanirim..

•  Cpu 80 derece ve format atamiyorum biosdaki sicaklik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EA6F8F78B -- 1 Eylül 2015; 10:13:25 >
  • Şimdi dikkatimi çekti.. kuzey koprusu aşiri isiniyor çok fazla.. denediklerim.. cpu degistirdim.. termal macun yeni surulu.. ram degistirdim. Sogutucuyu yanlis taktim diye tekrar montajladim. Uzay sistemde test ettim.. xp kurulu sistem açildi.. cpu çalisiyor ama 70 derecede sinir bozucu cidden

• Merhaba problem fan hızından kaynaklı gibi duruyor fanınız olması gerekenin neredeyse 3 te 1 i hızında(1100 küsür rpmde dönüyor bendeki herbir fan 2800 üstü).biostan fan ayarlarından çoğu ayarı disable yapın özellikle smart fan control vs var ise. görünmüyor ise ctrl tuşuna basarak girin biosa advanced kısmında oluyor genelde. (ami bioslarda)
    awardlarda hwa monitor altında olması lazım fan kontrol ayarlarnının.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maksim1 -- 1 Eylül 2015; 11:12:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maksim1

Merhaba problem fan hızından kaynaklı gibi duruyor fanınız olması gerekenin neredeyse 3 te 1 i hızında(1100 küsür rpmde dönüyor bendeki herbir fan 2800 üstü).biostan fan ayarlarından çoğu ayarı disable yapın özellikle smart fan control vs var ise. görünmüyor ise ctrl tuşuna basarak girin biosa advanced kısmında oluyor genelde. (ami bioslarda)
    awardlarda hwa monitor altında olması lazım fan kontrol ayarlarnının.

Merhaba tesekkur ederim.. 3000 rpm de felanmi donmesi gerek bu fanin anlam veremedim.. 1000 rpm de 70 derece olmasi yada surekli artmasi normalmidir? Cunku sabit degil malesef..

• Ox yapipmis gibi duruyor siz yapmasaniz bile baskasi yapmistir voltaj vermistir oc yapmadan...

Load setup defaults vb. Bir sekilde resetleyin biosu. Ya da bios pilini ciksrin 2 dk sonra takin gene olur.

Bista 70 derece cok fazla pan tam oturmus mu ona da bakin hocam.

Biri voltaj vermis sizin pc ye :) bios pili kesin cozum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.