Şimdi Ara

Cpu Isısı 95 Derece Normal Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

[img=http://img12.imageshack.us/img12/1866/cpuss.jpg]

• Valla bu sıcaklık çay demlemek için normal ama işlemci için ÇOK.
    Hemen biosa girip birde oradan bak,eğer orada da aynı değer varsa acilen kapat bilgisayarı.İyice bir toz-pislik temizliği yap öyle bak sıcaklığa.Eğer yine yüksekse termal macunu yenile.Yine yüksekse fan ömrünü tüketmiş olabilir.
  • temizliqi bugun yaptim hemde en ince ayrintisina kadar :)....sanirim termal macunda sorun olabilir...peqi termal macun bu fan ile işlemcinini arasındaki macun demi? slikon gibi olan şey
  • Eğer temizliği bugün yaptı isen termal macunla alakası olamaz çünkü termal macunun sağlayacağı soğutma taş çatlasın 10 derece olur.Yani senin maksimum sıcaklığının 50 derece olması lazım.Ama sen yanma civarlarında geziniyorsun.
    Sanırsam temizlik esnasında (işlemci fanı) fanı çıkarttı isen yerine tam takamamış olabilirsin.Bence fanın yerleşimini bir kontrol et.Ayrıca çalışıyor değil mi?Fanın dönüp dönmediğini de kontrol ettin değil mi?
  • 95 C olduğunun sanmıyorum yanlış okuyordur yoksa kendinin kapaması lazım zaten o sıcaklıkta
  • İlginiz için gerçekten teşkkur ediyorum sorunu şimdi halletmiş bulunuyorum ancak hiç ummadıgım bir hata oluştu:) bu ısıyı gordukten sonra biostan da baktim oradada 85 derece gibi bir sıcaklıkla karşilaştim ve sonradan kapattim direk bilgisayari ve bir daha açamadim taa ki şimdiye kadar :) sorunun da remde oldugu ortaya cıktı...
    remleri cıkardim bios'u sıfırladim bilgisayar açildi kazara silmiş oldugum koruyucu macunuda yeniden tedarik ederek sürdüm:D bir şey daha öğrenmiş oldum donanım hakkında :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.