Şimdi Ara

CPU Diyot Değeri 91 Derece.. Sorun Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim sorunum şu ki; pcde hiçbir değişiklik yapmama, güncelleme yapmama rağmen pc oyuna girdikten yaklaşık 2-3 dk sonra kapanıyor. Ama bu kapanmayı tespit
    edemiyorum çünkü ısınmıyor etmiyor. Normalde 60 fps ile oynadığım CS:GO ve Fifa 14, 15 fps ile takılıp donmaya başlayıp ardından kapanıyor. Bu oyunları çok uzun suredir oynuyorum ve hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım. İnternete girmekte veya film izlemekte hiçbir sıkıntı yok ama oyunda kapanıyor. Format attım belki bir ihtimal düzelir diye yine aynı sorun devam ediyor. Ekran kartından dolayı olabilir diye düşünüyorum. Ama tam emin değilim bilgisayarcılara götürdüm ısınmadan dolayı olmadığını düşündüm onlar da 'bakalım test edelim' dedikten sonra ısıdan dolayı olmadığını söylediler. Servise yollamaları lazımmış kesin çözüm için o da oldukça masraflı. Ekran kartından ise 250 liraya kadar masraf çıkabileceğini söylediler, açıkçası ben o kadar veremem şuan ve değmez açıkçası. Başka bir fikri olan varsa belirtirse çok teşekkür ederim, şuan sıkıntıya düştüm baya..

Format attıktan 2 hafta sonra yani şuan ısınmalar çok fazla oldu, oyunda da ısınmaya başladı ve internette video açınca da ısınıp kapanıyor. CPU Diyot değeri 91 derece bu sanırım çok fazla neden böyle oluyor yardım edebilecek var mı?

Sıcaklıklar
    CPU #1 / Çekirdek #1 49 °C (120 °F)
    CPU #1 / Çekirdek #2 52 °C (126 °F)
    PCH diyot 59 °C (138 °F)
    IMC 56 °C (133 °F)
    GMCH 30 °C (87 °F)
    GPU diyot 91 °C (196 °F)
    TOSHIBA MK5076GSX [ TRIAL VERSION ]

Soğutucu Fanlar
    Grafik İşlemci (GPU) 100%

Voltaj Değerleri
    Pil 12.296 V
    GPU Çekirdeği 0.900 V

Güç Tüketim değerleri
    CPU 9.17 W
    Pil Dolum Hızı AC Hat

• Iyi de 91° olan cpu degil ki gpu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartını bir kontrol et. Onlar çok daha kolay toz topluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.