Şimdi Ara

CPU fan ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işlemcim amd phenom x2 555. stok fan kullanıyorum nasıl düşürebilirim fanın hızını??

CPU fan ses sorunu

• amd nin cool & quit adiyla cpu control sistemi var...
    bios ayarlarindan fan hizini otomatik yada manuel olarak ayarlayabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: micro77

amd nin cool & quit adiyla cpu control sistemi var...
    bios ayarlarindan fan hizini otomatik yada manuel olarak ayarlayabilirsiniz...

ayarladım en fazla bu kadar oldu
  • speedfanı kullan bn işlemci fanımı arada durduruyorum sessizlık oluyor eger olmazsa fanı anakartın 4 pinli yerıne tak yenıden denee
  • Biosu kurcala bir yerlerde Q-Fan yada Smart fan gibi fan kontrol özelliği olması lazım onu etkinleştir.
    En kötü soketten + ve - leri alıp molexe + yı12volt sarıya, şaşiyi +5volt kırmızya sokuşturarak 7Volt sağlaman gerekicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensatech

Biosu kurcala bir yerlerde Q-Fan yada Smart fan gibi fan kontrol özelliği olması lazım onu etkinleştir.
    En kötü soketten + ve - leri alıp molexe + yı12volt sarıya, şaşiyi +5volt kırmızya sokuşturarak 7Volt sağlaman gerekicek

özellikler etkin olduğu halde bu durumda. 7V sağlamayı açıklayabilir misin fazla anlamam bu işlerden

edit: bir bakayım dedim biosa smart fan disabled olmuş kendiliğinden. enabled yaptım bayağı bi azama oldu seste ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 27 Haziran 2012; 15:22:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU Fan Sesi Çözümü
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.