Bildirim
CPU fan ses sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
amd nin cool & quit adiyla cpu control sistemi var...
bios ayarlarindan fan hizini otomatik yada manuel olarak ayarlayabilirsiniz... -
quote:
Orijinalden alıntı: micro77
amd nin cool & quit adiyla cpu control sistemi var...
bios ayarlarindan fan hizini otomatik yada manuel olarak ayarlayabilirsiniz...
ayarladım en fazla bu kadar oldu -
speedfanı kullan bn işlemci fanımı arada durduruyorum sessizlık oluyor eger olmazsa fanı anakartın 4 pinli yerıne tak yenıden denee -
Biosu kurcala bir yerlerde Q-Fan yada Smart fan gibi fan kontrol özelliği olması lazım onu etkinleştir.
En kötü soketten + ve - leri alıp molexe + yı12volt sarıya, şaşiyi +5volt kırmızya sokuşturarak 7Volt sağlaman gerekicek -
quote:
Orijinalden alıntı: ensatech
Biosu kurcala bir yerlerde Q-Fan yada Smart fan gibi fan kontrol özelliği olması lazım onu etkinleştir.
En kötü soketten + ve - leri alıp molexe + yı12volt sarıya, şaşiyi +5volt kırmızya sokuşturarak 7Volt sağlaman gerekicek
özellikler etkin olduğu halde bu durumda. 7V sağlamayı açıklayabilir misin fazla anlamam bu işlerden
edit: bir bakayım dedim biosa smart fan disabled olmuş kendiliğinden. enabled yaptım bayağı bi azama oldu seste ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 27 Haziran 2012; 15:22:47 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X