Arkadaşlar ben fanda pislik falan vardır diye temizledim Fakat temizlerken Cpu ile Fan arasindaki pis sandığım yağı da sildim geçtim acaba sebebi bu mudur işlemci intel olduğundan arada reset atıyor yakmıyor
özellikler : Celeron 2,40 [overclock ile 2,68] 768 mb DDR1 Ram 80 Gb IDE HDD Mercury Sata destekli anakart PVM4 250 W Güç Kaynağı
Sorun Güç kaynağından da olabilir düşükdür falan diye sesin nereden geldiği belli değil kablolar sürtmüyor o tür bi ses gelmiyor bilgisayarın çalışma sesi CPU fanı da intelin orjinal fanı boyutu küçük değil pislik falan yok
Eğer sorun o yağda ise ve yağı sürünce düzelcekse Yağın fiatı ne kadardır adı nedir nerelerde bulabilirim v.s bilgilendirirseniz sevinirim
şimdiden teşekkürler ^^
termal macun o yağ dediğin, fiyatıda 8-15 lira arası değişir, soğutucu işlemciye tam temas ediyomu yani oturmuşmu onada bak
teşekkürler tam temas ediyor bilgisayarcılarda bulabilirim sanırsam
yeni bir macun al fanA değil işlemcinin fan'a temas eden kısmına sür abartmadan
evet bu macunun çeşidi falan yok dmi p4 için ayri dual core için ayri falan falan ^^
yok macun lar hep aynı dır ama kaliteli ve kalitesiz i vardır bide ucuz yollu bi fan almanı tavsiye ederim