Şimdi benim bir mazuratım olacaktı. Ben bir sistem kurdum bundan yaklaşık 8 ay kadar önce güzel bir sistem oldu fakat 4-5 gün önce pc nın ıcını temızlıyım dedım tozlardan dısarı uflemedır elektrık supurgesıdır bır sekılde hallettım fakat bu sefer cpu fanı umarsızca dönmeye başladı hani oyun oynamadıgım zaman bıle sıstem acık durdugunda cok fazla ses cıkarmaya basladı cpu modelı amd phenom II bu kadar ses cıkarmıyordu neden böyle olmuş olabilir ve bu konuda ne yapabılırım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
cpu soğutucusunu yerinden oynattıysan cpu fazla ısındığı için fan hızlı dönüyor olabilir veya bir şekilde biosu resetlediysen bios ayarları değiştiği için olabilir. aklıma gelenler bunlar. tabi bide şu ihtimal var: fan tozdan dönemez haldeydi sen tozlar temizleyince dönmeye başladı.
hahaha olabilir doğru diyosunuz fakat ilk zamanlar böyle bir ses yoktu ben genede bir kontrol ediyim belki içinde toz kalmıştır o yüzden böyle dönüyordur ya da dediğiniz gibi oynatmış olabilirim teşekkür ederim cevabınız için :)