Şimdi Ara

Cpu kullanımı % 85 lerin uzerinde yardm pls!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler Bi eL atsanız cpu kullanımı % 85 den asagı dusmuo pc cok kasıo sag tık yenile bile coq yawas yapıo nasıl cozebilrm??

• uppppppp
  • discovery programını kullanıyormusun???.. kullanıyorsan kaldırmanı tavsiye ederim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizdelisi

discovery programını kullanıyormusun???.. kullanıyorsan kaldırmanı tavsiye ederim?

ewt kullanıorm o mu kasıor acaba?
  • kesinlikle.... dostum. sen bi kaldır farkı gör.. kolay gele
  • quote:

kesinlikle.... dostum. sen bi kaldır farkı gör.. kolay gele

eyw. bro siLdim dedigin gibi duzeldi pc sende olmasan format attırcaktım bos yere saoLasın dostum
  • sende saol.... ::D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu Kullanımı %100 e çıkıyor.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bazen bu discovery yüzünden değil başka programlar yüzünden de olabilir. Bu yüzden mutlaka ctrl+del+alt a basıp çalısan programlar kontrol edilmeli, bazen spy programcıklar oluyor onlarda işlemci kullanımını arttırıyorlar
  • bu discovery de ne oluyu acep

• quote:

Orjinalden alıntı: Emrah_Tr

bazen bu discovery yüzünden değil başka programlar yüzünden de olabilir. Bu yüzden mutlaka ctrl+del+alt a basıp çalısan programlar kontrol edilmeli, bazen spy programcıklar oluyor onlarda işlemci kullanımını arttırıyorlar

zaten bakıodm surekli msn plus discovery flaan war bildiklermden ctrl alt deletede discoveryyi sildim duzeldi sorun kalmadı sende saoL yinede
  • quote:

discovery programını kullanıyormusun???.. kullanıyorsan kaldırmanı tavsiye ederim?

yalnız bu soruya bu sekilde cevap vermek de büyük bir olay seni de tebrik ederim
  • quote:

quote:

yalnız bu soruya bu sekilde cevap vermek de büyük bir olay seni de tebrik ederim

Aynen.

• Discovert programı nedir arkadaşlar.Ne işe yarar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

quote:

Aynen.

meslek sırrı... bir musibet bin nasiattan iyidir derler... anlarsınızya

• Discovery msn plus gibi bir messenger eklenti programı sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.