Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

cpu kullanımı çok fazla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisarayım belgelerim fln onlara bakarken bile cpu kullanımıyo %80 den aşagı degil bunun sebebi ne aceba yeni format attıktan sonra oldu forumlardaki win xp ayarlarından bazılarını yaptım ondan mı oldu aceba ama yanlış bişe yapmadım ki yardımlarınzı bekliyorm

• Taskbarı ( Görev Yöneticisi ) ni açın ve hangi işlemler ne kadar Cpu kullanıyor bir bakın.

( Uygulama isimlerini yazmanız gerekiyor )
  • öncelikle imzan kurallara imza kurallarını okumanda fayda var !aykırı gelelim asıl meseleye senin işlemcin ne işletim sistemi ne hiç bir şey açık değilken task managerde sistem boşta kalım yüzde kaç ve oynadığın ayarlar neler ayrıntılı yazarsan daha kolay yardımcı olabiliriz. mesela geçen yıl aynı sorunu ben yaşadım bunun nedeni fun love adında yazan programcısını saygıyla andığım bir virüstü ve nortonda yakalayamıyordu
  • bana da oldu sistemi geri yükledim düzeldi denemeni öneririm tabii ne zamandir sorunu yasiyorsun bilemiyorum ona göre geri yüklemelisin son zamanlarda yükledigin bir programdan kaynaklanabilir
  • buyuk ihtimal altta calisan bir program vardir, bu oglen banada oldu neronun cd yazma kismini fazla acik biraktim bilgisayar bir anda %100 lerde calismaya basladi.. bunlara dikkat et..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşırı Ram kullanımı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.